, sekce: Linuxové přijímače | |
Aký HD sat?Nazdar komunita.Idem zariadovať obývačku a rád by som aj dobrý HD satelitný prijímač. Prečítal som kvantá textu na fórach, ale nejak mi to nepomohlo v rozhodnutí aký prijímač kúpiť. Bol by som rád, keby ste mi poradili HD sat s linuxom za rozumnú cenu. Čo by som tam chcel mať je karta skylink, HDD, nejaké to usb, určite LAN a podporu zdieľania, možnosť prehrávať HD filmy (mkv), muziku (mp3, ogg...) Nechcem kupovať najdrahšieho dreamboxa, pretože momentálne pozerám telku tak 1-2 hoďky denne - keď sa prekonám. Asi by to bola príliš prehnaná investícia... Potrebujem poradiť niečo Funkčné, Spoľahlivé a za Rozumnú cenu. Vopred ďakum |
zzzs11
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 52 |
RE: Aký HD sat?...konkretizuj rozumná cena ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 402 |
RE: Aký HD sat?Třeba HDBOX FS-9100 PVR... |
Metelesku
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 140 |
RE: Aký HD sat?No trebárs ariva 200hd sa dá okolo 100€ Ale keď mi poradíte niečo lepšie za málo viac peňazí, nechám si poradiť... Ide mi hlavne o skúsenosti... Recenzie z pár hodinového skúšania som si prečítal... Keď mi niekto napíše, že má niečo doma, je maximálne spojný ale má to nejaké muchy... Porovnám, vyhodnotím... Ešte stále vlastne neviem čo všetko od toho prijímača chcem... :( |
zzzs11
RE: Aký HD sat?Tak ta poslední věta to naprosto zazdila. Ztráta času. |
Metelesku
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 140 |
RE: Aký HD sat?Aj ja by som chcel kupit ARIVA 200 HD,ale nikto to nevie posudit či sa oplatí alebo kupovat drahší DREAM. |
jano1904
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 445 |
RE: Aký HD sat?A kdo jiný by to měl posoudit, když ne ty. Trafikantka z rohu ulice, kuchařka ve školní jídelně, či snad předseda nigérijského fotbalového svazu? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
RE: Aký HD sat?No veď to... Prevláda názor kúp si dream, má to komunitu, podporu dokáže to nemožné... Ale na druhej strane. Stojí to véééľa peňazí... Doteraz som mal multiroom a stačil mi... Proste som pozeral tv. Ale vravím, idem zariadiť obývačku. A myslím, že už sú preč časy keď mal člove parádny tuner, video, cd prehrávač, riadne bedne a neviem čo ešte... Nie som šialenec, ktorého vytočí sem-tam rozkockovaný obraz ani žiaden audiofil a tiež si myslím, že v obývačke je najpodstatnejšou vecou pohodlný gauč (keď je film oničom aspiň si človek kvalitne zdriemne). No keďže linuxové prijímače už dokážu nielen sat, ale aj prehrávať filmy, muziku, pozerať videá z youtube a neviem čo ešte bol by som rád, keď sa ľudia podelia o skúseností a na(nevhodné slovo) čo majú doma a či to spĺňa ich predstavy... Je iné isť niekam do predajne a chvíľku sa s tým pohrať a iné mať to doma a používať to denne. Takže prepáč METELESKU ak nemám jasnú predstavu... Keby som ju mal, tak nezakladám novú tému... |
zzzs11
polulinAsi si ma nepochopil,prepáč že máš myslenie školácke.Ja som to jasne napísal. |
jano1904
zzzs11Tak a teď ještě vyjasit jestli chceš praktikovat nějaký ten studijní příjem, nebo prostě mít jen multifunkční stroj - sat + nahrávání + přehrávání obrázků, MP3 a podobně a jakou kartu k tomu. Ptal bych se tedy hlavně po stroji s bezproblémovým nahráváním na Flash, nebo HDD - ostatní většinou funguje, i když.... :lookaround: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
RE: Aký HD sat?V cenovej relácii okolo 120 - 130,-€ toto:https://www.parabola.cz/clanky/4190/golden-media-unibox-9060-9080-prijimace-s-moznosti-pvr/ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
RE: Aký HD sat?pokud nemas jasny prehnany pozadavky co vsecko to musi umet tak vice mene muze vyhovet cokoliv . treba i to co se hodi ke koberci nebo tak podobne. pak se ale taky muzes stat nechtenym prispevatelem typu refres karty nejde mi prima a tak podobne :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 822 |
brgaTam na tom linku je všetko krásne napísané,len jedna vec ma mrzí PODPORA! |
jano1904
RE: Aký HD sat?...podpora je malá - skús sa zamestnať! :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
RE: Aký HD sat?DREAMSKY NXP 256 HD ;) |
ando27
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 41 |
RE: Aký HD sat?Nový Edision - Argus pingulux za rozumný peníz, E2.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
RE: Aký HD sat?DREAMSKY NXP 256 HD R^Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
satmam; ando27https://www.parabola.cz/forum/topic-58599/Tu na fóre som našiel takýto názor ***Moje hodnocení tohoto přijímače po třech dnech provozu je takové že i když má přijímač mnoho předností tak z důvodu že neumí přepínat mezi HD a normálním rozlišením tento přijímač vracím, pokud totiž ručně nepřepnete rozlišení mezi HD a SD přijímač vám po určité době, přibližně po hodině provozu zamrzne vyzkoušeno na ČT 1 a PRIMA i když na přijímači nastavíte auto tak neumí rozlišit mezi obrazovými formáty, pokaždé musíte na ovladači přepínat ručně a to je nastaven na přijímači nejnovější firmware,dokud tohle výrobce nevyřeší tak já osobně tento přjímač nedoporučuji. Registrován: 02/2010, Autor: stan2*** Je to už nejako vyriešené? |
zzzs11
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |