, sekce: Programy na orbitu |
|
4fun - Hotbird - proč mi nejde?Ahoj! Mám dotaz, je to cca. 14 dní, co mi najednou z ničeho nic přestal jít program 4fun na satelitu Hotbird. Nic jsem s tim nedělal a najednou zkrátka na 10719 nemám signál. Zkoušel jsem frekvenci vymazat zresetovat přijímač, znovu nahodit, ale nepomohlo to. Máte nějakej tip, čim to může bejt? Ostatní programy z Hotbirdu mi jdou přitom bez problémů, tak to nechápu. |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
|
|
RE: 4fun - Hotbird - proč mi nejde?Tato vertikála patří na Hotbirdu ke slabším TP, v současnosti normálně jede. Na stejném TP je program Canal+gol, sice kodovaný, ale měl bys ho naskenovat. Může být pohlá parabola, ev. jiný problém...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: 4fun - Hotbird - proč mi nejde?menili uz davnejsie na 5/6 . moze to byt aj tym. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 247 |
|
|
RE: 4fun - Hotbird - proč mi nejde?viděl bych to na tu parabolu. nedávno, může to být už tak dva roky, jsem tu měl jednoho umělce, který mi řekl, že mám hejbnutou parabolu, a proto mi nejde turksat. ten mi sice po jeho zásahu začal jít, ale zase jsem přišel o družice na západě - hispasat a dále. chce to holt opravdu nějakou dobrou firmu. přesto, že jsem ale z prahy a takovejchto firem je tu x, tak jak vybrat tu správnou? to je vždy největší dilema. |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
|
|
camfourekPusť se do toho sám,a budeš to mít nejlépe udělané,chce si na to udělat čas a seřídit si to dle svých požadavků,to je asi co Ti mohu doporučit,návodů zde na parabole je zde dost,včetně kliknutí na ABC. :8)Ušetříš a ještě se velmi vzácně poučíš.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|