, sekce: Jiné placené TV |
|
Freesat from SkyZdravím satelitní experty.Jsem naprostý laik, který by potřeboval poradit s Freesat from Sky. Zaujal mne článek p. Poláka na (nevhodné slovo), všichni ho znáte, nicméně, je tady: http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/sledujeme-legalne-placenou-televizi-ze/. Při cestách po světě jsem si všiml, že v civilizovaných zemích jsou prakticky všechny TV pořady doprovázeny titulky. Je to naprosto skvělý prostředek k zlepšování angličtiny, ať už se potřebujete kouknout na každou větu nebo na každou padesátou. Řekl bych, že i překladatelé Simpsonových by si takhle mohli zlepšovat kvalitu svých překladů... Zdá se mi, že Freesat from Sky by v tomhle ohledu mohl být správná volba. Otázka číslo 1: mám pravdu? Pokud ano, zajímalo by mne, jaká je nejjistější cesta k realizaci. Z diskusí vidím, že ho má celkem dost lidí a jak se zdá, vesměs si kupovali jemom kartu, kterou pak strkají, jak se mi zdá, do nějakých linuxových strojů. Jako důsledek (opět: zdá se mi to) toho pak řeší rozmanité technické problémy. Tomu bych se chtěl vyhnout a řekl bych, že nákupem kompletního kitu za 175 liber, tedy včetně HD boxu, viz http://www.sky.com/shop/freesat/home/, by se ty technické problémy asi minimalizovaly. Mám pravdu? To je tedy otázka číslo 2. Jaké koliv doplňující informace (aktivace, entitlements, cokoliv) jsou vítány. Děkuji předem. |
halousek
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: Freesat from SkyAčkoli jsi laik, naprostý jak píšeš, máš pravdu. Na odpovědi vztahující se k otázce č.2 jsem taky zvědavý. Tedy pokud někdo odpoví, možná vortimond. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
FreesatNa ktoré z tých kanálov treba kartu ? Vacsinu z nich mam free, tie na Astra 2D sa nedaju chytit na beznu antenu.Neviem, ako tie titulky, na Chanel 4 su, inde zrejme moc nie su. |
jozz
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 35 |
|
|
Titulky na =Pakiet Domowy HD Premium=... a co "Pakiet Domowy HD Premium", řekne mi někdo, jestli tam jsou k anglickým programum (BBC, Discovery, NatGeo,..) zvuk anglicky a soucasne titulky i anglicky?U BBC by asi byt mely, ale u ostatnich pochybuji, viz Skylink, ktery ma u u vseho titulky cesky/slovensky, u Discovery je holandské... |
halousek
|
|
Titulky na free programech Astra 2DTitulky vysílají téměř všechny free stanice na Astře 2D (min.90% obsahu)tzn. všechny BBC programy vč. BBC HD a BBC One HD, komplet kanály ITV (s vyjímkou ITV 1 HD - alespoň mě nejdou ačkoliv u SD verze fungují) E4, 4 More, Channel 5, Film 4 a Channel 4 vč. HD verze. |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
|
|
RE: Freesat from Skymůžete si to snadno vyzkoušet. titulky nejsou kódovaný.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
Astra 2D...OK, ale není pro ni potřeba velká parabola, 2 metry či více? Jakou máte vy a v které části ČR se nacházíte? |
halousek
|
|
Astra 2DMám 105cm Gibertiny, ale v západních čechách - Tachovsko. Ten Channel 4 HD, který jsem uvedl výše nepatří na Astru 2D ale na 28,2 tzn. není potřeba velká parabola. |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
|
|
RE: Freesat from Skyale no tak halousku..Tak chytrej kluk a tak nevšímavej? |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
RE: Freesat from Sky@halousek:nakup KITu, tzn. prijimace a karty se mi jevi jako vhodna volba, jiste karta se da provozovat i jinde, ale je primarne urcena pro tenhle stroj a funguje v nem bez jakekoliv potreby udrzby, navic Skybox maji velmi propracovane EPG se kterym je radost pracovat, v pripade PVR boxu je funkce jako napr. series link takrka nedocenitelna, remote recording je dalsi bonus atd atd. jak uz popsali jini, titulky na Sky platforme funguji na vetsine programu, v pripade Sky boxu jsou pak v pohodlne velikosti a barevne odliseny jako pomucka pro neslysici, opet dalsi bonus co se tyce aktivace tak kazda rada se bude lisit dle zpusobu jakym kartu poridis, ci skrz prostrednika anebo svepomoci s entitlements moc v pripade FSFS moc neporadim, ja jedu na pay nabidce a uprime moc to nesleduju, obcas se kouknu, ale uzs ani nevim kdy naposled, pro me je dulezita dostupnost sluzby a ta funguje vzdy :-) T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 799 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|