, sekce: Skylink |
|
Discovery Hdmomentálně nejde na skylinku , jak u vás |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
|
|
RE: Discovery HdKoukám osvědčená metoda :Ddík mjan |
riddle
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 33 |
|
|
Zrejme to istenapisal Skylink aj holandanom. Ti restartovali, a ajhla, uz to ide. Akurat my sme zase za blbcov, ako vzdy.A este si neodpustim im napisat, ze na "novej" Nova HD zase nie je synchron medzi zvukom a obrazom. Superstar vyzera ako na playback. A zase budem za blbca, ako nedavno to iste s Eurosportom, ked lopticky buchali o kurt takmer az po zapase. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
|
|
RE: Discovery HdTak mě odpověděl pán ze Skylinku na jejich facebooookové stránce ,že o žádném problému neví. To je taky odpověď. RvDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: Discovery Hdjede bez restartu - přišly dva emaily - 1. abych si koupil Skylink ready příjmač a za hodinu přišel omluvný dopis...aspoň něco. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
|
|
RE: Discovery Hdtakové věci a podobné jsme měli a řešili u DIGI TV že wladys utekli jste ke Skylinku a máte je znovu , ale v jiný kvalitě.To bylo nadávek na Digi tv .Všude je to stejný :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
Standa111Rozdíl je ,ale v tom,že pokud nebudu spokojený mohu bez okolků ihned přesedlat jinam. Což zatím neplánuju. ;)O DIGI nechcu ani slyšet.... Taky se mě dostalo od Skylinku omluvy...což beru. Toho jsem se od DIGI nikdy nedočkal. Rv Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|