Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Discovery Hd

momentálně nejde na skylinku , jak u vás

kuri75
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Discovery Hd

Koukám osvědčená metoda :D
dík mjan

riddle
Registrace: 3/2009

Zrejme to iste

napisal Skylink aj holandanom. Ti restartovali, a ajhla, uz to ide. Akurat my sme zase za blbcov, ako vzdy.
A este si neodpustim im napisat, ze na "novej" Nova HD zase nie je synchron medzi zvukom a obrazom. Superstar vyzera ako na playback. A zase budem za blbca, ako nedavno to iste s Eurosportom, ked lopticky buchali o kurt takmer az po zapase.

dunaj
Registrace: 8/2009

Tak mě odpověděl pán ze Skylinku na jejich facebooookové stránce ,že o žádném problému neví. To je taky odpověď. Rv

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

jede bez restartu - přišly dva emaily - 1. abych si koupil Skylink ready příjmač a za hodinu přišel omluvný dopis...aspoň něco.

pf09
Registrace: 8/2010

takové věci a podobné jsme měli a řešili u DIGI TV že wladys utekli jste ke Skylinku a máte je znovu , ale v jiný kvalitě.To bylo nadávek na Digi tv .Všude je to stejný :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Standa111

Rozdíl je ,ale v tom,že pokud nebudu spokojený mohu bez okolků ihned přesedlat jinam. Což zatím neplánuju. ;)
O DIGI nechcu ani slyšet....

Taky se mě dostalo od Skylinku omluvy...což beru. Toho jsem se od DIGI nikdy nedočkal. Rv

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra