Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Co zase SkyLink ?

Volal mi svokor, ze mu prestala dekodovat oficialna karta 3436.... len s neplatenym zakladom. Na vsetkych programoch pise, ze zakodovane. FTA programy idu. Doteraz vsetky programy sli uplne bez problemov.
Nokia9660, oficialny CW modul (stary asi 5 rokov). Ma niekto podobne poznatky ?
p.s.: Svokor ma 72 a je odo mna cez 400 km vzdialeny. A samozrejme, za vsetko mozem ja ...

vado
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Co zase SkyLink ?

Buď to děláte schválně a nebo musíte trochu myslet. Není možný aby někdo z vás používal ještě doma jako operační systém windows 98

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ak by bola ta ICE aspon na 90% kompatibilná ,tak netreba predsa žiadne FW :fuming:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

@vortimond

Rád vzpomínám na doby, kdy jsi byl slušnější. Není to podmínka, je často dobře se ohradit ostře, ale neoháněj se pak citací šejkspíra nebo gétheho. Opakuju, určitě se pro můj názor kách nezuješ, ale zklamals mě, fakt.

knawi
Registrace: 3/2007

Windows98 použivá ještě kolega občas na programováni výše uvedené nokie 9600-.Sat 2000

Fanyn
Registrace: 11/2007

Tak jak dopadla kontrola Ci modulu v nokii 9600.

Fanyn

vortimond
Ja nerobím nič schválne ,ale chcel som iba poznamenať ,že aj na pc z WIN 98 som už nainštaloval Win7.

Ale narozdiel od toho sa to nedá Kompatibilitou ani prirovnať to CRW a ICE ,tak aspoň vidno tu snahu Providera ,ako sa to nedá.

PISTOK153

Skohy

co je ,sem ti šláp na kuří oko,klid- mám nový stroj,ale sestře jsem daroval mascom1110 a durazně ji varoval před skylinkem,v klidu jede na cslink. :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko

Hmm, vsetkym.
Ta karta nie je ani ICE, ani IRDETO. Je to (relativne) stara CW karta, ktora je aktivovana a ma byt plne funkcna. Neviem o ziadnom probleme, ktory by znemoznoval funkciu tejto karty.
Este raz. Nokia JE stary prijimac. Modul CW (typ neviem a utekat 400 km kuoli tomu sa mi nechce) JE stary typ. Ale ako je mozne, ze doteraz to v tejto zostave fungovalo, ked je to take stare ? Ako je mozne, ze boli spravne vykonane zapisy na kartu, prezilo to nedavnu zmenu opkeys, dokonca na tu kartu bol na mesiac objednany aj multi a vsetko bolo OK ? Zeby zo dna na den zostava "zostarla" tak, ze nie je schopna pracovat za rovnakych podmienok, ako vcera ?
Uznavam, je mozny HW problem, momentalne to zistit neviem
p.s.: Ano, mozno som mal dat nazov vlakna trochu iny. Ukamenujte ma.

vado

Já jsem měl otce taky 350km na moravě,protože bydlím v práglu. Tak jsem k němu poslal kamaráda a ten to zkontroloval a vyřešil za mne.Pak jsme se akorát vyrovnali finančně.

Fanyn

Dobrý, tak dejme tomu, že Skylink je nejméně fungující platforma ve východní a střední Evropě. Co s tím? Věčně brečet na fórech k ničemu nevede. Co takhle tu kartu prodat na aukru a koupit si místo toho CS link? Tomu říkám zájem něco řešit.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@spyko

Tak to jo,já se totiž nerad s někým hádám když mám pravdu ale pro ujasnění:zastávat se tu nikoho nechci to je jasný ale taky jasný je že nemůžeš provozovat Skylink na přjímači kterej fakt spíš patří mezi brože do muzea,to že ještě funguje při současnejch laboracích Skylinku je divný dost teda ale bulet že mi něco nehraje na tomto přijímači se teda nezlob ale v.y.ch.c.anec je slabý slovo,sem na těch srandách prodělal kalhoty skoro jako každej tady a nebulím že mi něco nejde,když to chci tak se na to vybavím..měj pěkný večer ;)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Ta nokia mu pojde aj dalej , len bude asi treba modul vymenit. Ak je SCM , tak 5 rokov je maximum co dokaze. ak ma poziadavku len sd , tak to prijimac plni aj dnes .

grantec
Registrace: 3/2007

No vado Skúšal si aj preskenovať ,Niekomu vypadol Viasat Nature dnes ,inač aj mne na CRW ,po opätovnom preskenovani všetko OK ,Inač príčina Skylink ,kto iný https://www.parabola.cz/zpravicky/14006/skylink-viasaty-s-virtualnimi-pozicemi-bg-pro-satelite-bg/ ale je zaujímave ,že tebe nejde nič.

PISTOK153

Nikto Skylink neodpisuje ale prečo najskôr postavili strechu a iba teraz kopú základy :lookaround: (alebo si kopú jamu :laughing: )

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176

já myslím, že už si tu jámu vykopali :laughing: proto jsem je osobně odepsal. ale zajímá mě jiná věc. proč to neuděláte taky?

vortimond

@vortimond

Zříct se jako svýho ditěte?O čem by se pak vedli ty vášniví diskuse tu na Parabole který jsou stejně 0 ku 0 díky různým členům (tím nemyslím zrovna tebe)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Ja mam ešte CRW už 5 Rokov ,tak ešte osobne to tak nepociťujem ,ale keby my poslali ICE tak by som asy vyhodil z Okna aj STB aj ked viem že za to to STB nemôže ,Ja si nejak poradím ,Mam aj GITALKU v STB ,ale čo ty Starši ludia ,čo nemaju ani net a ani šajnu čo je to Reautorizacia ,alebo neustále preladovanie TP ,CSlink aspon vždy piše v EPG že Preladte si,alebo pošle Mail ,ale Skylink od kedy ho mam tak nikdy nič na TP iba tma ,vlastne Prvy raz mi niečo prišlo od nich na Mail ,aby som im zase nekrivdil. :bomb:

PISTOK153

vyhodit to ven a koupit si místo toho něco lepšího (např. ten CSlink). jinak to nevyřešíte. je to čím dál tím horší

vortimond

Vyriesene + ospravedlnenie

Tak problem bol HW, asi blby kontakt na PCMCIA rozhrani. Stacilo vybrat CW modul, trochu vyfukat, zastrcit a vsetko je OK (svokor to po navigovani po telefone zvladol, i ked na vyber modulu z nokie musel pouzit ploche klieste (mno, osobne verim, ze na to pouzil dlato a kladivo) - nie je tam totiz tlacitko na vysunutie modulu).
Ospravedlnujem sa vsetkym, ze som vlastne uplne zbytocne vyvolal tuto vymenu nazorov a specialne SkyLink-u - ten za to naozaj nemohol.
Ale co uz clovek neurobi, ked sa mu svokor stazuje, ze "doteraz to islo a uz nejde", podporene poznamkami manzelky, ze "ked tebe nejde na vu+ nejaky program, sedis nad tym aj dve noci ..."

Tak este raz, pardon a dobru noc.

vado

Stalo se zde národním sportem kopat do Skylinku, problémy se zde řeší v naprosto opačném pořadí, první je vždy blábol na parabole, až pak se začne řešit skutečná příčina. A udivující zde je ještě jedna věc, CS Link je zde naprosto svatý, nemá vůbec žádné problémy a jakékoli stejné změny CS Link/Skylink jsou v případě CS Linku vítány, dokonce chváleny, kdežto u Skylinku haněny zuřivými komentáři až do morku kostí a plamenými výkřiky všeho druhu.
Vypadne písmenko v EPG, může za to Skylink, místo restartu přijímače, nebo pouhou úvahou, že ten, kdo EPG psal, prostě to písmenko opoměl napsat.
Zdechne přijímač (zdroj) může za to Skylink, místo návštěvy servisu.
Přestane komunikovat modul, může za to Skylink, nakonec stačí RESET modulu.
Atd, atd, atd je tu velmi mnoho (denně) nějaký neoprávněný výkřik.
Vadovi budiž k dobru, že alespoň napsal skutečný stav věci, vč. omluvy, kterou ovšem už málokdo přečte, protože samotný titulek už napáchal tolik škody, že u Skylinku mají další černý puntík.
Mě a mé postoje většina z Vás zná, jsem tu asi k smíchu, ovšem já když něco píšu, tak vím o čem, když nevím, tak nepíšu. A problémy neřeším zde na parabole, problémy řeším na místě a věřte tomu, že Skylink za 99% nemůže a to 1% je řešitelné.

Zip
Registrace: 1/2006

@Zip

R^ R^ Bohužel jim to nevysvětlíš, nikdo nechce slyšet, že je neschopný...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Ono je to tím, že "co Čech, to odborník na cokoliv" a pak to tak vypadá. Včera jsem se až zděsil nad dotazem neelektrikáře, jak spojit dva kabely, to tu bylo odborníků - jsem vyučený elektrikář a opravdu bych si netroufl někomu "naslepo" v tomto radit - nejde o to, že bych neuměl, ale nikdy nevíš, jestli to ten na druhé straně popisuje správně a pokud ano, že správně odpověď pochopí.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Zip a Jackal R^ R^ R^ .Tak tak.Většinou se dojde na to,že závada je doma.Přece nevyhodí 10 let starý krám,který fungoval.Mě taky včera fungovala vrtačka...
A PIŠTOK153 to budeš stíhat moderovat kromě ab-fóra i parabolu??.Kydaču ;P ;P ;P

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Amazon Prime Video

Antoš
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra