Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC

Dobrý den,
Dostal jsem satelit s emu a chtěl sem se zeptat, jestli jede preš kody. Kdyžtak nějake jinčí české programy v emu.

Děkuji za odpovědi.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC

:laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Zapomen neda sa :)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

dneska je tady veselo R^ :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

zacina mi to pripominat DIGI obdobie...

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

ještě musíš tak měsíc počkat :lookaround:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

jj a to ani nikto nevyhlasil sutaz o najblbsi prispevok dna :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Jede normálně, ale musíš to přesně a správně zadat... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

No já tomu prd rozumím, Ale myslím si, že s tím emu to nevypadá do budoucna vůbec dobře v celý Evropě. Tenhle problém už je v podstatě vyřešenej.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

kde bolo dodnes tolko (nevhodné slovo)ov same cw a prepisovanie a kody a tak si zaplatit balik kde chces a ide ti to by si neveril ale dobre

easy
Registrace: 8/2006

...a jak to vypadá s ptákem Emu?? :))

acce
Registrace: 11/2008

http://www.faunasveta.czweb.org/emu.jpg

gorefan

Jistě. Ta předplacená karta Direct Film je sice skoro stejně drahá jako karta Sky Italia HD, kterou jsem si objednal ze Sicílie (zatím je ještě na cestě někde mezi Rakouskem a Itálií. jsem zvědavej jestli dorazí, ale věřím že jo)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

PetrT

Pro PetrT:
Děkuji za odpověď. A mohl bych se zeptat jakej klíč si tam dal?

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

00 00 00 00 00 00 00 00 5C 87 BC 87 79 01 2F 08

tento je aktualny.
ak by to nahodou predsa len neslo, skus odzadu

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@jozef BA

ano ano.Od zadu se to "dává" nejlíp-ale klíče to rozhodně nejsou ... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

bobo2

Samozžejmě že to jde. Jenomže ti co to umí, těch je pár se ti neozvou a ti co to neumí, těch je většina se smějí těm co to umí a píší o nich že to neumí.

Rudolf

mysli. kdyby existovaly nějaký klíče (mimo BDC) tak by existoval i software třeba pro jeden druh přijímačů nebo aspoň pro Diablo a někdo by se na tom snažil vydělat. nemělo by žádnej smysl to udržovat v tajnosti. klidně by si mohl dovolit legální předplatný pro sebe a svoje známý. věř tomu že jo.

vortimond

ano i mimozemštˇani jsou

ale určitě se ti také neozvou... :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

james96

Můžeš si jí taky naklonovat. Ideální je použít nějakou promo kartu, kterou mají prominenti nebo prodejci, kde je otevřený všechno a klon má stejný vlastnosti jako originál. Nepříjemný je, že ti čumí z přístroje elektronika a musíš mít otevřený dvířka.

Rudolf

já neklonuji!

poté,co vědci prvně naklonovali ovečku "Dolli" a ta po sléze chcípla,nemám rád žádné klony ... :laughing: :laughing:

jamess96

Dobrý den,
Dostal jsem satelit s emu a chtěl sem se zeptat, jestli jede preš kody. Kdyžtak nějake jinčí české programy v emu.
viz: citace :bobo2

Já jsem dostal taky přístroj s EMU,které skoro nevyužívám,ale s tím,že na co najedu tak se otevře a mohu koukat :8) :8)

Jamess96,Rudolf:a žádná elektronika mi z dvířek přístroje
nekouká,a na rozdíl od Jamesse96 si občas rád nějaký klon card vyzkouším,což se za poslední tak 4 roky bohatě vyplatilo.To už pak záleží na tom o co má každý zájem ,nemusí se na všechno koukat,ale hlavně,že to jde.
Nakonec však zjistíš,že se podíváš na ČT 24,protože navíc někdy není ani čas. :))) :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

@hery

nazdar! Nevím co se s tebou stalo,ale vidím velkou změnu-pochopitelně k lepšímu... :-) Jinak neexperimentuju již s ničím.Dosr jsem se s tím nablbnul ještě za éry analogu-to mne bavilo pídit se za "kartama"-to ale byl spíše čip na desce a ta vskutku trčela s dekodér.Tím jsem dekódoval SkyMultichannels (dnešní Sky ) v systému VideoCrypt.A byla to neustálá hinička po něčem... Pak také mne zasáhla vlna DMac Eurocrypt M/S vše jsem měl také odkódované.Prostě tehdá mne to bavilo a také mne "vše valilo".Ale tedˇ už mám rodinu a preference jsou jinde :8) Jinak atˇ ti teda vše valí,jak má a hlavně to moc nepřeháněj s těma "dráčkama"-všeho moc škodí!!! :laughing:

jamess96

omluva za chybky

ale právě jsem a cestě a je to tady samá díra a nestíhal jsem to zkontrolovat :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra