, sekce: Skylink |
|
reakce SKY na nefunkční programyDobrý den,Aktivace Vaší karty je v pořádku, programy z ní řádně hrají, stanice nijak neblokujeme, ani nevypínáme. Důležité je mít satelit naladěný správně: http://www.skylink.cz/web/structure/16.html Stanice je nejlépe ladit v době vysílání. Pokud máte programy správně naladěny ( musí Vám hrát Noe TV, Public TV, TA3 ,ČT24 a Óčko - nekódované programy), proveďte restart Vašeho přijímače (tzn. vyndáte kartu, vypnete přístroj na 2 minuty ze sítě, zapnete, vložíte kartu zpět a nastavíte přístroj na jeden z kódovaných programů z karty - nejlépe ČT1 na 1-2 hodiny). Zašleme aktivační zápisy. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 736 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyŘešilo se to tady několikrát a už by konečně někteří měli pochopit, že Skylink nemuže za to , že nakupujete věci stylem hlavně to nejlevnější . Hold když nechcete mít problemy, tak zajdu tam , kde o tom něco vědí a umí danou věc rovnou uvest doprovozu. Těžko tohle muže někdo chtít po prodejci, který satelit zahlídl maximálně v katalogu skladu . |
Dolfinoso
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 3 |
|
|
vortimond"když si kupuješ PC hru (což u nás dělá málo lidí) tak je to rovněž bez záruky. každá PC sestava je trochu jiná"s tymto mas sice pravdu ze kazda PC zostava je ina ALE na kazdej jednej hre mas uvedene minimalne poziadavky na hardware aby si si tu hru vobec spustil. to ze si ju niekto kupi aj tak a potom nadava je uz kazdeho vec. ale vyrobca hry INFORMUJE o poziadavkach na hardware. cize skylink by mal informovat na svojich strankach s akymi stb je kompatibilny ich modul neotion. ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
lubbikTo není o nadávání na Skylink, ale prostě mají informaci, kterou řeknou dotyčnému, až když na tu věc dojde konrétně. Kdyby to na tom webu měli, tak jim určitě ubyde těch, co jim volají nebo píší. Ani já bych jim nepsal opakovaně.A kde nakupuji? V Eltasat.cz. Už dlouho, a vždy jsem byl spokojen. Ale prostě mi špatně poradil jejich technik a tak mi teď ten modul vymění. Normální seriózní chování. Nechápu, z čeho usuzuješ, že TechniSat je přístroj, který nefunguje jak má. Já se nad sebou nepotřebuji zamýšlet. Ale jen se zamýšlím nad tím, jak umíš na dálku hodnotit něco, o čem nic nevíš (...tak ho vrať do toho určitě nejlevnějšího e-shopu,kde jsi ho koupil). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
DolfinosoPodle čeho usuzuješ, že já splňuji podmínku "...že nakupujete věci stylem hlavně to nejlevnější."?Mě zatím vždy všechno fungovalo. Až teď prostě nekamarádí modul Neotion s TechniSat HD8-SX. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
drtonení to jenom otázka výkonu PC nebo softwaru. může se snadno stát, že nějakou PC hru si na svém konkrétním PC prostě nezahraješ (z nějakýho důvodu). v takovém případě ti nikdo peníze nevrátí. a nikoho ani nenapadne si na to stěžovat. začne pátrat na fórech v čem je chybaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
lubbik ještě jednouAno, Omko je seriózní dodavatel. Ale na webu mají info, že modul SMIT je doporučen do přístrojů TechniSat. Ale informaci, že Neotion s ním moc nekamarádí tam nemají. Tam mají dokonce také seriózní informaci, že pro TechniSat TechniStar S1 je související zboží modul SMIT (Cryptoworks) a vedle toho mají jako další související zboží kartu Skylink, ale čisté Irdeto. Už chci vidět toho, kdo si to podle tohoto objedná, jak bude doma koukat jak puk, že mu to nejde.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programytohle jsou věci, který by se tady měly řešit. a né jako petr33 že to tady zásobuje kecama o glisníkovi a skylinku a vůbec ho nezajímá, jestli má doma kompatibilní sestavu :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyJe zajimave,ze na kartach cryptoworks nema nikdo s nicim problem.Az prijde cas,tak se vymeni.Preji menicum karet aspon trosku problemu:) a jak tady bylo receno,vse je vetsinou otazkou domaci sestavy. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
hdpeAle já na kartě ICE v modulu SMIT v přístroji TechniSat také nemám problémy. Což jasně potvrzuje co píšeš, že "vse je vetsinou otazkou domaci sestavy."Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
vortimondJak tu čtu tvoje reakce,tak si typ zřejmě vševědoucího týpka,který má holt nadhled,sebevědomí,pije sprite a je cool a nad věcí a nebo úplný k...t.Co je kompatibilní sestava?Do doby některých zásahů skylinku do systému bylo kompatibilních přístrojů více.Nyní jich ubývá a ne vinou zákazníků - ty si přístroje pořizovali za tehdy stávajících podmínek (i technických). Je jasné že se technika vyvíjí a musí se pohnou "kupředu",ale tímto postupem to zabolí spoustu lidí. Jinak ten modul netoion že nefachá - zas mi to připomíná srovnání s tím,že když si koupím auto, naberu benzín na pumpě XY a auto prostě nepojede.V automobilce mi řeknou no jo,kdybyste četl regionální deník přílohu hobby a dovolená tak byste se tam dočetl,že naše auta na benzín z pumpy XY nejedou.... asi tak nějak je to všechno špatně-je mi líto lidí co mají problémy. A nesnáším fakt odsuzování lidí podle toho co mají za přístroj, případně kolik stál.Je to o tom se zamyslet,jestli ten kdo si koupí nějaký STB může za to že pak už nefunguje?že zrovna jeho podpora nedodala nový FW atd.. ? Jak to tak sleduju,čím více se drbe do oprávnění,tak začíná být značná nekompatibilita i u zařízení,které mají zaručovat kompatibiliu (moduly apod..) |
lukasbc
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 72 |
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programypřesně jak píšeš, příčina proč irdeto ice není tak všeobecně kompatibilní jako čistý cryptoworks je v tom, že kódovací systémy se prostě vyvíjí. nelze to ani očekávat.a už vůbec to není důvod nazývat mě k*k*tem. tady na fóru jsem skončil. a věř tomu, že jsem tady byl mnohem větší přínos než ty Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondMyslím si,že lze reagovat daleko klidněji než si reagoval před tím.To že jsi byl přínosem je možné to ti neberu,ale trocha klidnějšího jednání a možná lepší vysvětlení tvého názoru podpořeného srozumitelnými argumenty by nebylo na škodu.V žádném případě jsem tě nechtěl urazit,spíše přibrzdit.Pokud se tak stalo-omlouvám se.Klidně tu zůstaň a diskutujme |
lukasbc
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 72 |
|
|
vortiPřínos jsi byl určitě (to myslím vážně v dobrém), ale ruku na srdce. Při některých projevech sis také servítky nebral.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
vortimondahoj, mozes sa mi ozvat na magichi@chello.skchcel by som sa s tebou v niecom poradit ohladne SKY |
magichi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 22 |
|
|
@ vortimondMám stejný názor na STB kartu jako Ty. Až jednou Skylink zavede systém jako freesat v GB tak přestanou takovéto dlouhé diskuze, které nikam nevedou. Mám kartu canaldigitaal-NL, která funguje ve Vantage bez problému, kdežto v KAONu i s origin.modulem CD-NL se "zadrhává". Dále si myslím, že neděláš dobře,když chceš odejít z tohoto fóra. Rád jsem si přečetl Tvoje příspěvky, které měly opravdu basis. |
vasek33
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 175 |
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programySkylink CRW v D2,SMIT a Easy Twin naprosto O.K. i jako SIM forma.Na BDC jede vše taky O.K. už 5 měsíců naprosto beze změny, proč se tady zbytečně rozčilujete :))) :))) :))) :))) :laughing: :laughing: :laughing: a urážíte ? Všem světlo R^ R^ R^ P.S. Do ICE nebo Irdeto jsem nešel, protože je na to dost času R^ R^ R^ |
satlama
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 96 |
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyNešel, protožes to nepotřeboval. Ale když chceš mít kartu Next, nic jiného nezbude. Stejně tak když jako chceš přidávané programy.Pokud máš jen základ, tak ten nezlobí nikdy. Zlobí jen některé HD placené programy. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programytechnisat je srot nic v nem poradne nende ja mam hdbox a nemam zadny problem je to vse v prijimacich a ne ve skylinku a nebo v nastaveni modulu |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 111 |
|
|
vortimondje vidět že s tebou nemá cenu komunikovat- KECY tady máš akorát ty.A blbej jako ty nejsem- vše je kompatibilní, tak my vysvětli proč na starou kartu to chodilo a tady ne?Proč VŠE chodilo do neděle a od neděle se to sere?Proč dnes okolo 11tý hodIiy to opět nešlo asi 10min?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programySatman1 tp právě odhalil.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
joscerOK :laughing: A eště je vinikají cí Ariva. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
satman1presne tak R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyvortimond: mozes mi neako vysvetlit, ako si prisiel na zrovnanie kariet Skylink & Sky? ... v nasich podmienkach mozes zrovnavat podmienky abonencie (samozrejme s ohladom na urcite veci) napriklad s UPC, Digi, T-Com Magio, ale urcite nie Skylink & CSlinksatman1: a na zaklade coho pises ze urcita znacka je srot? .. tak napriklad najpredavanejsia znacka v ramci CR/SR v ramci aut moze byt pre majitelov luxusnejsich znaciek srotom (to len tak na okraj, pretoze tieto kecy, co je srot a co nie, su usmevne, zelezo resp "creva" su na velke percento rovnake ako v pripade inych primacov, v com je zakladny rozdiel je fw) Neotion modul, faktom je, ze Skylink moze garantovat len funkcnost kariet podmieneneho pristupu IR v tomto module, urcite nemoze garantovat funkcnost v kazdom sat primaci, ono, ludi, ktori nemaju klapky na ociach vedia, ze nie kazdy modul je schopny plnej funkcnosti v ich primaci nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyne nemůžu. já už se tady s váma nebudu o ničem bavit. tečka. pro mě je to pomalu taky už ztráta času. mám taky jiný zájmy.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyPokusí se mi někdo vysvětlit proč? do neděle vše v pořádku a pak se to sere?Dnes znova.Kromě to ho že mám"šrot"přijímač?Modul je origo TechnicryptCW.Znova opakuji:na starou kartu bez jakýchkoliv problémů od dubna co jsem dal "ICE výměna" do soboty ok a od neděle se to sere.Dnes okolo 11té asi 10min. znova.Tak jak teda?a nejsem zvědav na "kecy"a příště jsem žádnou odpověď kterou jsem myslel že to bude někoho zajímat dávat nebudu.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|