, sekce: DVB-S přijímače |
|
Linux HDTV přijímačAhoj.Mám prosbu, rodičům chci pořídit nějaký linuxový přijímač.V tuto chvíli fungují na Arivě 200HD. Nejlepší by bylo kdyby jim mohl zůstat DO, ale vím že to není možné.Co mi tak padlo do oka: DREAMSKY NXP256HD, HD-BOX FS-9105,Amiko SHD 8900 Alien. Co na tyhle přístroje říkáte?Nebo doporučíte něco jiného ? Jde mi o co nejednoduší ovládání. Měním to kvůli tomu že mají na asusu připojenou čtečku, a potřebuji na to posílat kódy. Díky za odpovědi a váš čas. ;) Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
|
|
RE: Linux HDTV přijímačDobra volba : Optibox Koala :8) :8) |
DURAN
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 379 |
|
|
re:Tyto přístroje, co jsi jmenoval, pouze "parazitují" na linuxu. Pokud chceš opravdu hračičku na "opravdovém linuxu", tak zvol Dreambox, IPBox, Vu+ solo nebo Duo, aj.Tebou jmenované přístroje samozřejmě lze použít také pro sharing(většinou fungují solidně jen jako klient přes newcamd) a různé jiné věci, ovšem je to opravdu někde jinde. Jestliže to chceš pro běžný příjem, tak bych v současnosti šáhnul asi po Dreamsky, který má možnost i sledovat běžně nedostupné programy, díky pár serverům, které jsou zakomponovány v SW a je to takový bonus u tohoto přijímače. Navíc cena je velmi lidová. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
|
|
RE: Linux HDTV přijímačjasne vu+ nebo dreambox.a nebo jeste clarke teach 9000. |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
|
|
RE: Linux HDTV přijímačto jsou tři favorite ipbox bych dal asi až na čtvrte místo co ? |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
|
|
RE: Linux HDTV přijímačpro rodice opravdu pristroje jak maji byt, az ti to mama s tatou poprepinaji to bude legrace, kup jim neco jednoducheho a to je urcite nejaky fortis at hdbox, optibox nebo jak se to jmenuje.Mozna i Edision argus mini ip, ten ma alepon zaruku tri roky, ale neni na linuxu. |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
Stanowi94Amiko SHD 8900 Alien. mam ho cca 2 mesiace a funguje skvelo :)) a zvlada aj bez problemov byt server pre druhe prijmace :)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
RE: Linux HDTV přijímaču toho hdboxu ( rodina klonu fortisu - http://wiki.arcon-friends.net/index.php/Fortis_Modelle ) je nejvetsi pravdepodobnost dlouhy a hlavne otevreny podpory. coz bych teda o dreamsky nerek, ale treba se pletu, protoze nemusim sledovat kazdej kram.mohl by mi treba tady kolega drto rict, jestli na amiku jede oscam, jestli tam jde naroubovat enigma2 a treba nam popsat nejaky zkusenosti oproti treba dreamboxu500S ? nebo proti tomu fortisu ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Linux HDTV přijímačjasne hdbox velka podpora jednoduche ovladani (hodne dobry box) |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 111 |
|
|
RE: Linux HDTV přijímačnemusi to bejt nutne hdbox , ale treba jinej vyrobce. me se na tom hdboxu vylozene nelibi ta nutnost smazat var pred flashovanim jinyho FW. to mi prijde trochu nedotazeny.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
Stanowi94Taky by plně vyhovoval levný Argus piccollo +HD IP. Lepší obraz jak z Arivy.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|