, sekce: Linuxové přijímače |
|
Dreambox a Image Oozoonvedel by mi niekto poradiť ako v tomto Image rozchodiť internú čítačku kariet. V menu mi chýba položka pre výber camd ako je u image Gemini. |
elektrik
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 115 |
|
|
RE: Dreambox a Image OozoonOozoon to asi nemá v základe.Musíš si doinštalovať cez tmp tunisian addons managera a tam jeto v ponuke.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
|
|
RE: Dreambox a Image Oozoontunisian som tam hodil cez telnet a nahodil som cez to cccam, ale v menu mi chýba položka jeho aktivácie (výber camd) |
elektrik
|
|
RE: Dreambox a Image Oozoonhod si tam Dreamelite a maš pokoj |
Miro74
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 144 |
|
|
Oozoon ...- manual instal (ipk) a nájdeš čo hladáš - a o mnoho viac R^http://www.allforum.6f.sk/viewtopic.php?f=14&t=355 |
yloh
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 371 |
|
|
RE: Dreambox a Image OozoonDik, skúsim... |
elektrik
|
|
RE: Dreambox a Image Oozoonstiahnes si tunisian,z toho potom ccam ktory potrebujes,potom pod modrym tlactikom najdes ten ccam,ktory aktivujes.dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
|
|
RE: Dreambox a Image Oozoonak myslíš blue panel tak ten tam nieje aspoň nie taký aký poznám z image gemini. |
elektrik
|
|
RE: Dreambox a Image OozoonKed mas nainstalovany CCcam, tak potom len modre tlacitko a user script. Pod user script si mozes nastavit aj auto enable, aby pri vypnuti a zapnuti DM Ti automaticky startoval. |
Johny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
|
|
Johnydík, už to beží |
elektrik
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|