Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

AB IPBox 9900 BB PLUS Without Flow.

Funguje na tomto prístroji karta UPC, Skylink, , alebo je potrebné meniť sw?
Ďakujem.

feek
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AB IPBox 9900 BB PLUS Without Flow.

Samozrejme. Pokial sa s tym nechces hrat tak to ani nekupuj.

fajnsmeker
Registrace: 4/2006

Hmmm no oni tyhle SW nedodělky po označením AB IP Box nejsou ani nahraní.
Možná tak na procvičování nervových buněk to jsou ok ;)

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

co te na tom tak stve ? stahnes si plugin na kartu a jedes ? ty si to mel v ruce nekdy ? asi ne vid ? jen tlachat o necem to ti jde. ale ja to chapu ze na tyhle strojky bude tedka nadavat kde kdo, kdyz jejich cena slezla tak, ze nejaky predrazeny krupky proti tomu umej velemocny PRD
pred chvili sem po telefonu rozchodil cslink na 55HD , takze to zas tak slozite neni.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

veskery info vcetne navodu je abforu

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Ano v ruce jsme toho měl za celej život docela hodně ...
I kdysi dávno konkrétně IP box 9000 naštěstí doufám že to bylo jen jednou a naposled.
No a že jejich cena slezla se není čemu divit když se jim to válí po skladech bez povšimnutí..
zdražovat to budou těžko že jo ? :)))

pat

pat, ale tu sa píše o 9900. Nie je to žiadny zázrak,ale za tú cenu moc lepších strojkov naozaj nekúpiš.A sprevádzkovať ho za pár minút naozaj nie je problém.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

pat zcela si naplnil moji domenku ze tlachas uplne o prdu aniz by si o tom vubec neco vedel. ani me to neprekvapuje.
9000 neni spatnej stroj, spatny sou ruce .
ver ze ta nova rada se po skladech nevali a ze se z toho muze docela snadno stat trhak. ukaz mi nejakej stroj kterej tomu muze konkurovat. amiko to neni, optibox a rodina klonu fortisu taktez ne. co mas dal ? technisrac ? dreamsky ? nic. sirokodaleko nic.

bublajs

Bublajs Tvoje doměnky a pocity jsou mi uplně ukradený.
Mě zase nepřekvapuje Tvuj prd a tlachání.
Když napíšeš že IP box 9000 je dobrý stroj tak nevím co si mám myslet ..ty Tvoje ruce taky nebudou nic moc.
OK věnuj se tomu čemu si myslíš že rozumíš.Linuxové stroje ale nech ležet...a rukám klid

pat

mysli si co chces, tvoje ruce, nazory a plky sou mi uplne ukradeny , protoze akorat naprazdno tlachas. radsi se prekompiluj do dev/null :))))))))

bublajs

...9000 mám /síce nieje moja / už rok, mal som v nej všetko možné teraz je tam najnovšia Vodka a bez akýchkoľvek problémov žere všetko plynule a hladko . ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

pat akorat pinda

to ze zrovna jemu neco neni pochuti neznamena, ze to je spatny. takovejch jemu podobnejch uzivatelu je tu vicero. dle mych poznatku sou to majitele predrazenejch krapu, ktery nemuzou pres srdicko prenyst to, ze se za min penizku da sehnat kvalitni vercajk , kterej umi to , neli vic, co dreambox, vantage, technisrot a jine.

bublajs

No bublajs ma celkom pravdu o novej rade 9900, podla mojich informacii az tak moc sa ich po sklade nepovaluje, aj ja som mal problem zohnat konfiguraciu, ktora mi vyhovuje a som za tie peniazky celkom spokojny (2x HD tuner + hdd, 2x uni citacka + 2x CI)

jose
Registrace: 5/2005

Hele hoši když jste spokojený je to jen dobře..
Bublajs jen pindá to že se mu IP Box zdá jako super mašina neznamená že to musí být po chuti všem..
Někdo rád vdolky někdo holky
Já bych to nechtěl prostě a už končíme..

pat

Chlapi píšte niečo k veci, prečo áno, prečo nie, neškriepte sa.
Podľa mňa dobrá cena,slušná výbava,slušná podpora (DM to však nie je),slušné železo.
Proti - pomalé prepínanie kanálov (pre mňa je všetko,čo prepne HD cez 2-3sec pomalé),pomalý ftp prenos.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

IPsroti

O urovni strojov z Topolcian musim len suhlasit s PATom. Posledne zocharske stroje, co ako tak stali za namahu, boli radu 4xx.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

IPbox HD sa daju porovnavat jedine z DM ostatné prijímače sú daleko daleko a ten kto nemá trochu trpezlivosti z nastaveniami tak bude donekonečna kidat,feek karta ti pôjde bez problemov , všetko čo ktomu potrebuješ najdeš tu: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=147&t=31117

korok
Registrace: 4/2006

Pre Korok

IPbox HD boli povodne stare 9000 ale akosi pre stale problemi zo software (napr. uroven uprav enigmi, praca z obidvoma tunerami...) tak ich rychlo hodili cez palubu a ako svoje nove HD vytiahli 9900. Nubudem ich osierat a len spomeniem ze ani ta ich cena nieje preto ze tato fyrma vas ma tak rada, ona bola zo zaciatku trosku ina. Ja mam este v pameti ako to bolo napr. aj na tebou spominanom ciernom AB fore a ako bolo na nom zozaciatku zakazane co len spominat tento pristroj. U mna maju jednoznacne Rv a ver ze mam nieco uz v tejto oblasti preskakane a tak akorat mi je nejake porovnovanie z DM dost na :)))

Prajem vsetkym pekne vecer a kvalitny prijem.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Pre Warder

Už som vystriedal cca 15 sat prijímačov /SD, HD/, stále som hľadal ten pravý, až kým som si nekúpil IP BOX 9000. Mám v ňom Sif team a som s ním spokojný. Samozrejme, že by som chcel radšej Dreambox 8000 avšak ten bol pre mňa cenovo nedostupný. Takže si myslím, že je to len vec peňazí a vkusu. :8)

PITO1
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra