, sekce: Skylink |
|
KartaAhoj nevíte jestli jsou i přes víkend na Skylinku? Po 20 dnech mi vždycky vypne karta irdeto, poslal jsem nový zápisy a pořád nic. Díkychtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
|
|
kartana slovensku nie len cez tyzden mas ju zaregistrovanu alebo skus reautorizaciu karty |
lms3
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 26 |
|
|
RE: KartaReautorizaci už jsem dával a pořád nic..chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
|
|
RE: Kartamas ju zaregistrovanu a aky mas primac |
lms3
|
|
RE: Kartazaregistrovanou ji mám a přijímače mám dva Ferguson a Strong a v žádném nejde. Je to vlastně výměna Cryptoworks za irdeto, za dvacet dní mi to vždycky vypadne a pak musím jít do obchodu kde jsem ji vyměňoval.. Zajímavý že ta stará jde a funguje. A příbuznýmu to dělá to samé. Už mě to štve.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
|
|
RE: Kartamyslel so ze to bude softom ale podla toho co pises tak nie musis to vybavit cez skylink |
lms3
|
|
RE: Kartajojo, budu muset. zítra zajdu do obchodu, protože když tam budu volat tak se tam ani nedovolám je to na dlouho.. tak díkychtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
|
|
RE: Kartano a když se tam dovoláš a řekneš co máš za přijímače, tak se s tebou ani nebudou bavit... :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 788 |
|
|
RE: KartaNo a když se tam dovolám, tak to sváděj na přijímač a tak proto radši půjdu do prodejny..chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
|
|
Darklzaujimave...stara karta Ti ide??? /nerozumiem/tak ju určite nemaš zaregistrovanu ak ti ide ta stara čo si ju menil za interdo.Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
|
|
RE: KartaJenže já zaregistrovanou "Kartu VÝMĚNA" mám a je zajímavý že jde i ta stará, protože to všechno mi dělali v obchodě a teď jsem to kontroloval a ta nová karta je zaregistrovaná podle nového čísla..chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
|
|
RE: KartaVypni si blocker... :D47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
@ Darkl... a právě na to zatím kašlu. Mám rovněž Ferdu 8900 a stará karta po změně datumu/vrácení/, jde. Nově zapůjčená karta "Výměna" mně ani po této fintě nešla. Musí se použít nový CA modul, ale rovněž žádný zázrak. Jeden jde, druhý ne !!! Stále nějaké problémy buď se FW či jiné. Kdo mi zaručí, že bude makat pořád? |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
|
|
RE: KartaA ten blocker kde najdu? Na Fergusonu 6900CR?chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|