, sekce: Linuxové přijímače |
|
Obraz VU+Duo vs AB IPOX 9900 HDPotreboval by som názor na kvalitu obrazu v SD u týchto dvoch strojov, kto má reálnu skúsenosť a môže nezaujato posúdiť. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
|
|
Obraz VU+Duo vs AB IPOX 9900 HDMôj subjektívny dojem - IPBox9900 (AB Enigma 26062011)má lepší obraz ako VU+DUO (BH 1.6.2).Aj tak by som kúpil VU+Duo.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 942 |
|
|
RE: Obraz VU+Duo vs AB IPOX 9900 HDVu+Duo mám, ale chystám sa vymeniť jednu DM500s za niečo iné, tak uvažujem nad tou 9900. Prešiel som dosť stránok, hlavne ruských, kde sa vyjadrovali čo sa týka obrazu veľmi pozitívne, tak som chcel počuť názor aj tu z fóra. Viem, že s sh4 a E2 si narobím zrejme problémy, ale pokiaľ je kvalita obrazu naozaj lepšia, tak idem do toho. Inak by som zobral ešte jedno Vu. |
doky
|
|
RE: Obraz VU+Duo vs AB IPOX 9900 HDskus na to m vuduo dat image vix...Zda sa mi,ze ma neporovnatelne lepsi obraz ako BH...Moj nazor |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
|
|
@BrutyProsím tě nezkoušel jsi porovnávat obraz mezi VTI a VIX? Mám ve VU+ VTI 2.7 a zdá se mi obraz solidní. Dík |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
|
|
@BrutyVTI používam viacmenej od začiatku, zdá sa mi užívateľsky prívetivý, teraz idem na VTI 2.6, obraz hodnotím slušný, ale stále mám pocit, že by to mohlo byť lepšie. Ono je celý problém zrejme v Broadcome BCM7335 a asi z neho dostali už všetko, čo sa dalo. Nedávno som vyskúšal aj image allrussian, nič prevratné sa nekonalo, aj keď som mal info, že na DM s týmto image je obraz lepší. VIX vychádza tuším z PLI, vyskúšať to môžem, je to otázka pár minút, uvidíme. Minulý týždeň som čítal prvé zoznámenie s Vu+Uno a čo sa týka obrazu, tak bolo uvedené, že jednoznačne lepší, ako na Vu. |
doky
|
|
RE: Obraz VU+Duo vs AB IPOX 9900 HDto neviem mal som len vix a bh.Ja cakam na vu+ ultimo |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
|
|
RE: Obraz VU+Duo vs AB IPOX 9900 HDOno na SD obrazu není moc co vylepšovat nebo zhoršovat, to je hrůza už sama o sobě. Ale aby to nebylo ještě horší na HD televizi, je potřeba nechat upscaling na ní, tzn. použít plugin Autoresolution a nastavit pro SD obraz SD rozlišení, tj. 576. Kvalitní televize udělají upscaling lépe než jakýkoli přijímač. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
|
|
RE: Obraz VU+Duo vs AB IPOX 9900 HDBruty,je image ViX stabilné ? Ja som naládoval ViX 2.2 do Xtrend ET5000 a po polhodine cca 4 zelené smrte, tak som tam dal PLi .GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 942 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|