Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

dvb-t cz nove mesto nad vahom

chcel by som od niekoho z okolia Noveho Mesta nad Vahom vediet ake su moznosti prijimania ceskych multiplexov. Vdaka

nopat32
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dvb-t cz nove mesto nad vahom

Záleží od polohy kde v meste ja mám MUX 1,2,3 z Brna Kojál MUX 1 a 2 idú stabilne , MUX 3 trochu kolíše ale inak pozeratelný

lexi321
Registrace: 2/2008

lexi321: vdaka za info, chcem to prijimat zo zelenej vody

nopat32
Registrace: 10/2007

Zelená voda je lepšia poloha na spomínaný príjem.
Myslím že s tým problém nebude.

lubecc
Registrace: 7/2008

lexi321

ja chytam na ceske sito Kojal 29.kanal bez zosilovaca, 40.kanal zatial nic, ale planujem kupit zosik. Aky pouzivas ty?

peko59
Registrace: 3/2007

peko59

ja mám poľské sito bez zosilovača len simetrizák ul. Klčové MUX 1 29-kanál kvalita veľmi dobrá MUX 2 40-kanál veľmi dobrá a MUX 3 59-kanál tak na 60 až 100 % záleží od počasia na MUXE 3 som niekde čítal znížili dosah preto je slabší , ale zo zosíkom by to malo byť OK len ja to mám ako doplnok k satelitu tak mi to zatiaľ stačí

lexi321

lexi321

ja byvam pri vinarni pod kostolom v tych cinziakoch a mam pekny vyhlad na Javorinu, teda tak ako ty. Ja mam na antene tiez iba symetrizak , ale chytam zatial iba ten cesky MUX 1, musim sa poprechadzat po balkone. Tiez to mam ako doplnok. Antenu mas otocenu na Javorinu, alebo chytas odraz?

peko59

peko59

mierne doľava od Javoriny kvôli Kojálu a to som ešte na prvom poschodí takže anténa mi miery do bytovky vedľa technických služieb

lexi321

lexi321

tak to nechapem, ja byvam na 4.poschodi a ten MUX 2 si ani nepipne, dam tam zosik, ale zase sa bojim, ze Javorinu moc zosilim

peko59

peko59

Javorinu možno ale ak máš výhľad aj na Trenčín možno bokom by si chytal ten a zo zosíkom by to mohlo ísť tiež som sa pokúšal MUX 2 chytiť napr. v Brunovciach alebo na trenčianskej a ani ťuk a u mňa OK ak nepomôže zosík tak potom počkať jedine do 11/2011 na MUX 2 a MUX 3 zo Zlína

lexi321

lexi321

aj mna to napadlo, chytat Trencin zboku. Nemas nejaky typ, aky zosik kupit do toho sita?

peko59

peko59

Ja by som si asi vybral niečo z týchto
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1167

lexi321

Stará Turá asi český mux nechytí chalani že

backi
Registrace: 12/2007

české programy v Trenčíne

Má niekto skúsenosti s príjmom českých programov v Trenčíne na ulici Martina Rázusa?

figgi
Registrace: 3/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra