Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Po bouřce nefungují některé TP

Setkali jste se někdo s tímto jevem? Při rychlé bouřce (cca 2. minuty bez deště), kdy blesk udeřil v blízkosti domu, mi odešly konventory, 2 DiSEqC přepínače a částečně jeden přijímač - Golden Media UniBox 9060. Jdou mi pouze některé TP. Nemá vliv, zda horizontální, nebo vertikální polarizace. Na ten samý konventor (fungl nový Edision Twin 0,2 dB) je ještě napojen druhý přijímač (Humax 5100s) a ten jede bez problémů. Zkoušel jsem i prohodit výstupy LNB. Musel jsem zatím místo Goldena napojit starého Mascoma přes SCART, ať můžu sledovat Skylink. Ale ten obraz je děs (Tv 47"). Nevíte někdo, zda je to nutné poslat do servisu, a nebo to bude nějaká prkotina, která se dá vyřešit svépomocí? Moc se mi nechce být dlouho bez HD přijímače.

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Po bouřce nefungují některé TP

Ja mam ochranu a mam pokoj a ano je to tak ak sa blesk zamota do siete robi to s pristrojmi divy takze este raz OCHRANA.

migrena
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Eman

poptat se právnika,pohrozit soudem,negatívní reklamou ap.,někdy to zabere-vlastní zkušenost !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra