, sekce: Příslušenství |
|
HD přijímač a web prohlížečZdravím pánové máte někdo zkušenost s přístroji tohoto typu jaký by jste doporučili, ext. klávesnice se patrně připojí přes usb pro mne zatím pole neorané dáky za reakce? |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
|
|
RE: HD přijímač a web prohlížečNaprostý nesmysl.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: HD přijímač a web prohlížečjo mne to funguje ok na NXP256HD i na svoje ipkamerky se mužu koukat na tv. ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
RE: HD přijímač a web prohlížečBěhá to i na Argus Pingulux LINUX,momentálně si s tím hraji :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: HD přijímač a web prohlížečchodi to aj na amiko alien ale ja v tom zmysel teda nevidim :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
Nevidímv tomhle řešení smysl ,naopak - čím více funkcí/přístrojů/ v sobě tím větší nebezpečí,že nepojede nic,uvědomujete si ,že při jakémkoliv výpadku máte černou obrazovku,o specializaci a výkonu ani nemluvě !!! RvNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 931 |
|
|
spykopresne tak. ked chcem ist na net mam na to PC/NTB a nebudem riesit nejaky prehliadac cez stb :))) na tv sa maju pozerat programy a nie riesit nejaky net, youtube alebo pocasie :laughing: :laughing:motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
|
|
tak,takaj rusi chceli sadit kukuricu na mesiaci..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: HD přijímač a web prohlížečZa chvíli toto bude součást TV,vše spěje k tomu,bohužel. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: HD přijímač a web prohlížečVraj aj format 16:9 vznikol kvoli sikmookym :))) aby lepsie videli.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
Naštěstísi zatím můžeme vybrat,ale právě lidé neznali,nebo nepoučení si zrovna vybírají tyto rádoby dokonalé přístroje/předražené/,nezvládnou je,nemají ani chuť naučit se sními pracovat,a potom je to vidět na Parabole a ostatních forech,nemluvě o recenzích !/větš.po koupi/Proto bych se přimlouval k těm poučeným,nesmějme se jim a neodsuzujme,naopak,pokud to jednomu zde vysvělíte,dalších X si to přečte a doufám i pochopí !!!/platí pochop.pro všechna fora/ :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
spykoako si dopadol s tou kartou,slape?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
Zatímnijak,opožděno -do zítřka,doufám,dnes mě namíchla Markíza se svým de... nápadem,ale nic to nemění na vyměně !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
konečněUmí to Dreamsky nxp256HD,Argus Pingulux a Amiko AlienNechápu proč to lidi odsuzujou je to prostě nový trend a pokrok letí pořád kupředu.Časem to bude stejné jako používání mobilního telefonu a nikdo se tomu divit nebude.Jinak podobný dotaz jsem už dál já a našli se jen chytráci co to odsoudili , že je to blbost.Pokud by to byla taková blbost tak by výrobci nezařazovali tuto možnost do TV ,přehrávačů a snad i konečně do sat přijímaču.Jsem rád , že výrobci reagují na požadavek trhu.Časem si povíme co je blbost. |
namcoh
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 18 |
|
|
namcohno podla mna je to fakt zbytocnost. mam to amiko alien co som tu pisal ale tieto moznosti som nevyuzil ani jediny raz za pol roka co mam tento stb. ked chcem nieco z netu sadnem si o dva metre dalej na stolicku k NTB a mam hotovo a v klude. neiem si predstavit babrat sa s tym cez ovladac stb (aj ked k amiku alien sa da pripojit bezdrat klavesnica) ale ked to niekomu vyhovje tak nech sa paci ja ho za to odsudzovat nejdem. je to kazdeho osobna volba ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|