Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

mimo misu

Aku pouzivate nabijacku na baterie do ovladacov od tv dvd sat ...? Hladal som univerzalnu ale je tolko typov ze neviem ktoru vybrat.Ktora podla vas je najlepsia?

ivan22
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mimo misu

Nabíjet baterie do zařízení ve kterém kvalitní alkalická baterie vydrží 1-2 roky je u mě zbytečnost.

Ale když musíš, tak musíš ;) Pak se z toho tak netrap, není to složité zařízení. Třeba Hama, ale spíše to bude prašť jako uhoď..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Do ovladačů "zásadně" alkalické baterie.....,protože ty vydrží nejdéle. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Jde o to, že cena té nabíječky + akumulátorů se ti při používání v DO ani nevrátí, protože než ji nabiješ potřetí, tak tak baterka dříve zhnije..(s)hnije? :-/

Tomik535

souhlas s Tomik535
Nabijeci se vyplati do fotaku apod kde to opravdu nabijis kazdou chvili...ale DO to vydrží 2roky...
škoda penez...

tompr
Registrace: 1/2006

jo. jediný kde se to vyplatí je bezdrátová počítačová myš. to se používá když má někdo místo monitoru LCD televizi. tam se to nabíjí každou chvíli.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Navíc mají aku baterky spíše nižší napětí /cca 1.2V/, což je při dvou už jen 2,4 a DO ti možná nemusí ani fungovat. Ale spíše ještě bude. Nabíjet baterky má význam jen pro časté dobíjení (synova autodráha, walkman..)

Aha, dnes už walkmany nejsou, všichni mají vlastně mp3 v mobilech :-/

;)

Tomik535

Svou myš mám na dvě aaa a po snad minutové nečinnosti se vypíná(pro zapnutí pak stačí zmáčknout jakékoliv tlačítko). I tak si myslím, že v ní dobré baterky vydrží půl roku, tak proč je nabíjet...

Ale mám ji teprve měsíc :)

Tomik535

no, ta moje myš se nevypíná. ta jede furt a nabíjím to každý dva dny.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

je to myš číslo: 5189URF
HP Wireless Multimedia Mouse

vortimond

To by mě fakt bavilo, je co dva dny furt přehazovat, není pak lepší drátová? (nebo s dobíjecí podložkou?)

Když sedím u stolu, jezdím s drátem a bezdrátovou mám u pohovky, když si noťas pustím do TV.. :)

Tomik535

to nevadí. jsou tam dvě tužkový baterky a velice snadno se vyndavají. hlavně že to funguje. je to dobrá miš :laughing:

vortimond

Důležitá je spokojenost a nelhat přitom aspoň sám sobě.. :)))

Tomik535

Já používám Logitech M505. Jsou v ní 2 baterky AA. A jednou asi za 14 měsíců vyměním baterky. Na spodní straně je též vypinač, ale ten nevypínám. Je to lasermyš. Funguje super, jako vše od Logitech.

vasek33
Registrace: 6/2005

no jo, ale to je drahý. jako všechno od Logitech. mně stačí když to funguje, protože některý ty levný bezdrátový sady ani pořádně nefungujou.

vortimond

Na koktávce používám gumičky do stěračů BMW X535. Fungují super, ostatně jako vše od BMW.
Nepřidá se ještě někdo? ;)

Tomik535

ja mam na fiate gumicky na stierace od BOSCH-U a su uplne naprd, vlastne ako vsetko od BOSCH-U :laughing:

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Dik za odpovede.preco sa robia nabijacie baterie 1.2v a nie 1.5?

ivan22
Registrace: 4/2008

Napětí článku se nedá vymýšlet, je to dáno fyzikálně chemickými vlastnostmi použitých prvků (nikl a cadmium). Ale vyrábí se alkalické nabíjecí baterky a ty mají 1,5V. Je na to potřeba speciální nabíječka.

visper
Registrace: 5/2008

Já používám plochou Hamu, která umí AA/AAA, 2 nebo 4 baterie, a nabíjím s tím hlavně baterie do foťáku, MP3 přehrávačů, i do světla na kolo, ale do DO je nedávám.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Existuju aj 1,5V akumulatorove baterie typu AAA. Osobne ich pouzivam v dialkovom ktore ma podsvietenie klaves. Klasicke alkalicke baterie mi vydrzali asi 2 mesiace /prestalo ist podsietenie ale prepinat sa dalo dalej/, akumulatorove uz 4 mesiac drzia bez nabijania, ich nevyhoda je vyssia cena.

erik
Registrace: 8/2007

pozri sem

http://www.conradshop.sk/conrad.php?name=Products&cid=501040

erik
Registrace: 8/2007

RAM accu 1.5V

"Možnosť nabíjania viac ako 25"!!
:((

krikri
Registrace: 3/2010

ještě dodatek

,byl jsem před časem na opravě TV Thompson,když jsem se zeptal,kdy měnili baterie v ovladači,bylo mě řečeno,že je tam mají od začátku,tedy sedm let,otevřel jsem kryt a opravdu baterie Thompson,dodnes nechápu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra