, sekce: Zkušenosti |
|
OT-Youtube,mp4 videaPredtym som casto mal mozmost stiahnut videa vo formate mp4 cez downloadhelper.Teraz uz iba flv.Nieco zmenili na yt,a videa mp4 nie su k dispozicii,alebo je chyba downloadhelpra?Pretoze pluginy firefoxu aktualizujem,tak mam vzdy novu verziu downloadhelper.Ale asi je zmena,lebo vela stb s yotube pluginmi nefungovalo a nefunguje. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 740 |
|
|
RE: OT-Youtube,mp4 videastahuj cez Atube catcher a mozes si vybrat do colenkolvek xcesAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 842 |
|
|
RE: OT-Youtube,mp4 videaAj cez downloadhelper som mal moznost si vybrat z moznosti,co boli na youtube(rozlisenie a konteiner-flv a mp4).Prekonvertovat to viem aj sam,do mp4 aj bez rekompresie.Ale casto deti chceli ulozit iba audio z niejakeho klipu z z flv neviem priamo demuxovat audio,prekonvertovat viem,ale nechcem-mediacoder mi konverziu samotneho audia urobi,ale pri audio copy spadne(aj ine programy-avidemux super...).Musim to vzdy previest do mp4 bez rekompresie a potom demuxovat audio(naco to kur...it,ked m4a(aac) prehra väcsina prenosnych zariadeni a na yt je to uz aj tak na p... |
Kasr
|
|
RE: OT-Youtube,mp4 videajá používám jdownloader a bez problému,nabídne ti při stahování možnosti flv,mp4,webm a volbu rozlišení a vybereš si přesně co chcešhttp://jdownloader.org |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
|
|
RE: OT-Youtube,mp4 videaNo skusil som jedno svoje video-ok je mp4,takze v poslednej dobe mam smolu (hlavne deti)na videa vo flv. |
Kasr
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|