, sekce: Skylink |
|
Refresh ICE karty(nejde login, email neaktualny)Zdravim vospolok,chcel by som poprosit nejakeho predajcu Skylink o refresh ICE karty. cislo: 42552073258 Karta je registrovana, mam na nej zaplatene multi(u predajcu), heslo do kontrolpanelu neviem, email je tam neplatny a skylink za mesiac nebol schopny odpisat na email kvoli resetu uctu alebo aspon zmene emailu. Zapisy mi nepreslil lebo som pouzival patchnuty NewCS na DM500s a nevsimol som si to. Vybavil by som to u predajcu, ale v pondelok je sviatok a som prec na tyzdnovky mimo domu. Ak by to niekto vedel refreshnut tak vopred diki. Peter |
PVi1
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 11 |
|
|
Refresh ICE kartynech to na čt1 |
fero55
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 80 |
|
|
RE: Refresh ICE karty(nejde login, email neakt...mam to tam prepnute.dakujem |
PVi1
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 11 |
|
|
fero55Proč zrovna na ČT1? Vždyť je to jedno, na kterém programu Skylinku to bude mít zapnuté.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: Refresh ICE karty(nejde login, email neakt...Kompetentný tvrdia ,že ČT1 ,tak sa toho treba držať. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
PISTOK153Kteří kompetentní? To jako jsou ty slečny na linkách call centra?Já mám vyzkoušeno, že zápisy chodí na jiných programech stejně jako na ČT1. Vyzkoušel jsem Eurposport HD, Kino CS, Nova Sport HD, CS Film, Prima, Spektrum HD. Pokud víš program, na kterém zápisy nechodí, rád bych to věděl. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
joscerPravdaže chodia na všetkých šak potom by sa nedalo sledovať ani TV ,ináč o tých slečnách sa dá polemizovať ,lebo tvrdili už aj CT2.Ja som mal jedine problém na 19,2E z Eurošportom SD ,tam mi to nejak nechcelo chodiť keď som to skúšal ,ale to už dávna doba ,od vtedy som to už ani neskúšal. PS: Ináč ja som si to už vril ,ako systém ,tak to robím furt tak ,ked sa nejaky zákazník ozve ,ako že nič v zlom. Ale jeden problém mám nejde mi na Skylinku Nova HD a neviem prečo ,kým bola na starom TP išla odjakživa ,potom ,keď bola na Novom TP ,tak my vypadla aj na starom ,a na novom TP sa ani nespustila ,teda oprávnenia na modrej CRW Fuč ,keď si požičiam bielu CRW všetko Fahčí ,no na mojej modrej už nie. Poznáš nejaké rozumné vysvetlenie. U CSlink ,som to zase skúšal ,od Grátis cez Total až po HBO1 a prišlo to všade vždy ,len Spektrum mi trošku zmetkoval. Ovšem jednalo sa o novu kartu vždy ,tu som nemal problém že by niečo vypadlo ,ako to tu kopa ľudí píše. |
PISTOK153
|
|
RE: Refresh ICE karty(nejde login, email neakt...pokud sis osobne neoveril kde to chodi - da se to celkem lehko, tak si myslim ze akorat prazdne plkas .refres na ICE, to je snad vtip hodnej blesku. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
fero55Tak a ted na to číslo bude volat každý deb.. a technici se nedovolaj :fuming: Děkuji ti ..... |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 414 |
|
|
petrpupaosobne za deb... povazujem toho kto sa musi zivit ako poondiaty technik satelitnej techniky ;) |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
|
|
sosopoondiaty technik satelitnej techniky nejsem :fuming: |
petrpupa
|
|
RE: Refresh ICE karty(nejde login, email neakt...Jen vidím techniky jak budou vyplakávat tady,že se nemohou dovolat na Technickou HOTLINE Skylink. A proč né ? Protože některý partner zveřejnil one číslo :fuming: |
petrpupa
|
|
RE: Refresh ICE karty(nejde login, email neakt...To tel. číslo už zde bylo ..prozrazeno´´ dávno, tak o co jde. Stačí dohledat. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: Refresh ICE karty(nejde login, email neakt...Jaj tieto EMM http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=344058#p344058 :bigeyes:Neviem síce ako je to v DM ,ale kukni do CA Menu ,šak položky by mali sedieť ,alebo nie ??? |
PISTOK153
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|