, sekce: Skylink |
|
Neprechadzaju zapisy na CSlink/GitalDoma mam newcs server na Linuxe, na ktory sa pripajam linuxovym prijimacom (IP Box 9000) ako aj PC s DVB-S kartou. Takto prijimam CSlink aj Skylink. Ked zaplatim predplatne na dalsie obdobie, nove zapisy na Skylink prejdu bez problemu avsak CSlink mi nikdy nesiel. Chcem sa spytat, v com je problem, a ako to nastavit. Ani neviem, ci treba spravit nieco na klientovi alebo na serveri.CSlink mozem obnovit jedine tak, ze kartu dam napr. do Openbox 810, co je dost nepohodlne. Za pomoco vopred dakujem. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
|
|
RE: Neprechadzaju zapisy na CSlink/GitalPodle toho že na jednu kartu ti zápisy projdou a na druhou ti neprojdou, tak to znamená, že na serveru nemáš povolený zápisy u karty CSLINK. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
|
|
@colomboTuto otazku som na tomto fore polozil uz mozno pred 2 rokmi a prisla mi dost explicitna odpoved, ale bohuzial neviem sa k tomu vlaknu dopatrat.newcs ma len jeden konfiguracny subor - newcs.xml, kde nie su ziadne specificke nastavenia pre jednotlivych providerov. |
Robert
|
|
RE: Neprechadzaju zapisy na CSlink/GitalU Goldenu XP 870 je to samé.SkyLink be problémů a CsLink(gital) problémy jsou.Kartu vložím do dramu a zase se načte během pár minut na ČT1. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
RE: Neprechadzaju zapisy na CSlink/GitalNewCS má pouze jeden konfigurační soubor. Ale ty musíš mít dvě čtečky (nepředpokládám že to neprovozuješ s jednou čtečkou a přehazuješ karty). Takže přehoď karty mezi sebou a uvidíš.Já tipuju, že u jedné čtečky (CSLINK) máš zakázané zápisy na kartu a u čtečky (SKYLINK) máš zápisy na kartu povolené. |
colombo
|
|
@colomboMam dve citacky. Tie karty som x-krat prehadzoval. Skusal som to aj s roznymi klientami - AZbox, Dreambox a pod. jednoducho v pripade CSlink je nejaky zahadny problem. |
Robert
|
|
RE: Neprechadzaju zapisy na CSlink/GitalCSlink mám a funguje naprosto normálně a spolehlivě. Takže to musí být něco v nastavení.Teď mne napádá. Když máš obě karty, tak tvůj přijímač možná vždycky přijdou oprávnění na SKYLINK a přijímač nemá důvod vyřizovat požadavky kodovacího systému CSLINK. Já zapisuju oprávnění CSLINK na kanálu CT1, nevím na kterém kanálu ty zapisuješ oprávnění SKYLINK. Možná by pomohlo donutit přijímač, aby programy CT1 dekódoval pomocí karty CSLINK. |
colombo
|
|
@colomboBingo! Prave som isiel pisat, ako som to nakoniec vyriesil. Problem bol presne to, co si napisal.Otazka stoji, ako nastavit newcs tak, aby spravne smeroval zapisy (bez ohladu na to, ktora karta sa momentalne pouziva na dekodovanie). Pripadne ako zakazat dekodovanie CT cez kartu Skylink. |
Robert
|
|
@colomboTeraz ma napada, ze to je vlastne problem mgcamd. newcs pocuva pre kazdu kartu na inom porte, takze su to vlastne akoby dva nezavisle servery.To vsak znamena, ze s tymto ma problem zatial kazdy klient, aky som skusal. |
Robert
|
|
RE: Neprechadzaju zapisy na CSlink/Gitalnewcs funguje zcela spolehlive. pokud to nejde tobe, mas neco spatne ty a nesvadej to na velice spolehlivej softic !!!chyba muze byt ve spatne konfiguraci serveru nebo klienta kterej to opravneni ma zapisovat. vzhledem k tomu ze ty si presvedcenej ze chyba je kdekoliv jinde nez u tebe, nabyvam presvedceni, ze to mas rozbity a oprav si to. nejsem uplne kovanej , ale pokud trvas na newcs, tak jednomu pacientovi dej prioritu na sky a druhymu na cs. tim by si mel zarucit zapis opravneni na obe karty za predpokladu ze to maj oba povoleny. to si snad dokazes ve webifu vyklikat kdo jo a kdo ne. anebo prejdi na sofistikovanejsi reseni s oscamem a na jedny karte zakaz ct1 a na druhy ct2 . tim system donutis pouzivat obe. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Neprechadzaju zapisy na CSlink/Gitalsofistikovanejsi reseni s cim?...jak kdyby newcs neumel blokovat SIDy... Stejne je to bezpredmetne, protoze kombinace mgcamd+newcs bez problemu funguje na cslink+skylink karty zaroven. Mgcamd normalne odesila EMM, i kdyz je stejna karta mimo localhost. Zkratka spatne nakonfigurovany server, klient nebo oboje. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 987 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|