Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

mimo satelitu...

Ahoj všem. Omlouvám se, že se tady obracím s prosbou aniž by se to spájalo z sat.technikou a příjmem. Potřebuji pomoc. Nemá někdo češtinu do prográmku: File Scavenger Version 3.2 ? Nebo by mi někdo pomohl, jak se to ovláda.... Potřebuji obnovit data z HDD. Anglicky neumím a nebombardujte mě, prosím. A dočetl jsem se, že tento to umí. Děkuji kutil.

kutil
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mimo satelitu...

Moc tě prosím,nic s tím nedělej a radši najdi někoho, kdo se podobnou činností zabývá.
Pokud tam něco rozvrtáš, tak už to po tobě nikdo neopraví a ty budeš bez dat.
Takže závěr: zanes ten disk někomu kdo aspoň trošku rozumí počítačům a nebo už něco takovýho dělal.

colombo
Registrace: 1/2006

Re:

Zalezi na tom,o ake data saj jedna.Pokial niejake filmy a hudbu môze kludne testovat.A este ide o to,ci ma vymazane data-lahka naprava,alebo poskodeny disk.

Kasr
Registrace: 8/2008

mimo satelitu...

Ahoj Kasr. Už ho testuji, ale nevím jestli je disk poškození. Mám to v xtreameru a je nový asi měsíc zn.segeate. Už mi to data našlo, ešte je musím z kopírovat na jiný disk. Je pravda, že to není legrace. Škoda chtěl jsem sehnat češtinu na něj, ale asi ešte není hotová. Tak dík a nezlobte se, že jsem tady vytvořil jiné vlákno - téma.... Ahoj všem a děkuji, kutil.

kutil
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra