Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Homecast S 3000CR

Zdravím všechny techniky. Ještě jedenkrát vkládám do diskuze problém s tímto přístrojem. Při zapnutí hl. vypínačem a náběhu loaderu se objeví chyba bE3. Konzultoval jsem tento problém s Homecast.DE, bylo mi doporučeno přehrát soft i s přesným návodem, bohužel přístroj přes RS 232 nekomunikuje, dalším doporučením byl servis, ale ani zkušený TV.servisák,který běžně Homecasty opravuje si neporadil.Najde se někdo,kdo se setkal s tímto problémem a troufl by si vadu odstranit? Asi bych jej už dávno hodil do koše, ale včera se objevil další případ s tou samou chybou.

Pepa 3
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast S 3000CR

Mám úplně ten stejný problém s tou samou hláško.Zatím jsem zjistil že napětí na zdroji v přijímači jsou rozházené,23V má cca napětí 30V a pod.Zkouším opravit zdroj,zatím bez úspěchu.

JirkaKa
Registrace: 4/2008

Re:

Díky za info,jsem zvědav,jestli na něco přijdeš. Je zvláštní,že jeden z přístrojů se podaří nahodit, ale pouze za studena a to cca na 4-5 pokus zadním vypínačem.V čem může být zakopanej pes netuším.Ale možná by to se zdrojem mohlo mít souvislost.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

RE: Homecast S 3000CR

Da se to opravit ale nevyplati se ti to, prehrat soft u stare verze loaderu nejde, jedine pres JTAG.

J a
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra