, sekce: Jiné placené TV |
|
NHL Gamecenter liveAsi by se nenasel nikdo kdo by se semnou na pul ze? 160 dolaru se mi do toho davat nechce Kdyby do toho nekdo sel ozvete se a domluvime se Chci jen solidni jednani! |
Spy
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 107 |
|
|
RE: NHL Gamecenter liveto byste museli sledovat vždycky v různou dobu. tam se nemůžeš prostě přihlásit najednou ze dvou počítačů.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: NHL Gamecenter liveJak by jsi to chtěl praktikovat ? Může se přece dívat jen jeden, takže, jak by jsi se chtěl dohadovat, kdo se na jaký zápas bude dívat ? Tohle je asi neprůchodné. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
|
|
RE: NHL Gamecenter liveJa bych se v noci nedival jen vyjimecne a klidne bysme se mohli dohodnout v kolik hodin se budu divat ja napr od 16-20h Kdo ma zajem at napise na benes.email@seznam.cz a muzeme se domluvit na detailech |
Spy
|
|
RE: NHL Gamecenter live:-) ty vo.e :-) tak to už je mazec. Já na mámu večer a ty po obědě... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
|
|
RE: NHL Gamecenter liveNejlepší na tom je ta hláška o "solidním jednání". |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: NHL Gamecenter liveRaději to ani nekomentuju :-) Ale je pravda, že v ČR se člověk prostě vždycky pobaví......... |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
|
|
RE: NHL Gamecenter liveMinuly rok jsem se dokazal v pohode domluvit ale tady to bude asi marny Poslal jsem penize na ucet a v divani nebyl problem Ne kazdy krade jako ti co tady o tom pisou! |
Spy
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|