Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

NHL Gamecenter live

Asi by se nenasel nikdo kdo by se semnou na pul ze? 160 dolaru se mi do toho davat nechce Kdyby do toho nekdo sel ozvete se a domluvime se Chci jen solidni jednani!

Spy
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NHL Gamecenter live

to byste museli sledovat vždycky v různou dobu. tam se nemůžeš prostě přihlásit najednou ze dvou počítačů.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jak by jsi to chtěl praktikovat ? Může se přece dívat jen jeden, takže, jak by jsi se chtěl dohadovat, kdo se na jaký zápas bude dívat ? Tohle je asi neprůchodné.

jliv
Registrace: 9/2008

Ja bych se v noci nedival jen vyjimecne a klidne bysme se mohli dohodnout v kolik hodin se budu divat ja napr od 16-20h Kdo ma zajem at napise na benes.email@seznam.cz a muzeme se domluvit na detailech

Spy

:-) ty vo.e :-) tak to už je mazec. Já na mámu večer a ty po obědě...

pf09
Registrace: 8/2010

Nejlepší na tom je ta hláška o "solidním jednání".

polulin
Registrace: 10/2007

Raději to ani nekomentuju :-) Ale je pravda, že v ČR se člověk prostě vždycky pobaví.........

cgyfan

Minuly rok jsem se dokazal v pohode domluvit ale tady to bude asi marny Poslal jsem penize na ucet a v divani nebyl problem Ne kazdy krade jako ti co tady o tom pisou!

Spy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra