, sekce: DVB-S přijímače |
|
Medialink black panther-spolupráce s kartamiZdravím.Včera jsem viděl tento přijímač u kámoše s plazmou 50 palců.Teď potěším asi Pierrepetra,ale obraz se mi strašně líbil.Je to linux a mám z něho trochu obavy,ale můj Ferguson 8800 už pomalu končí a musím něco koupit.Chci se zeptat,těch kdo ho už mají-jak spolupracuje s kartami?I když bych asi koupil model kde je slot pro CI modul,ne ten s dvěmi čtečkami.Díky |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
|
|
jm57mě těšit nemusíš,já vím co doporučuji a za tím si stojím,sám ho mám skoro rok a lepší obraz HD a především SD programů jsem neviděl,možná to co nabízí ojoj,ale taky jsem neviděl,máme domluveno,že se sejdeme a uděláme porovnání,zatím nebyl čas,co se týká karet,já dávám zatím stále cslink CR,a bez problému,a s ostatními kartami nemám odskoušeno,pro jistotu dodávám momentálně ten model s jednou čtečkou a jedním slotem,pokud bude v budoucnu nějaká změna,doplním jen modul a jedeme dál,osobně karty pro sebe neřeším,mám to jinak a chodí to super R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 599 |
|
|
re: medialink black pantherrozmyslam o nom, viete mi ho obrazovo porovnat s opticum x403p? |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 131 |
|
|
anonebe a dudy,stačí? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
pierrepetrteď jsi mě fakt dostal - všude kde se objevíš toho pantera "tlačíš" a teď nakonec přiznáš že ho ani nemáš vyzkoušeného se Skylink kartami ... to je fakt mazec, hold business ;P Rv |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 403 |
|
|
lancea precital si si potoadne co pisal pierrepetr????citujem: "...osobně karty pro sebe neřeším,mám to jinak a chodí to super" nema potrebu karty v prijmaci na to aby prijmal skylink,cslink atd.,atd.... uz si pochopil?? ak nie nevadi neries to :))) :))) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
RE: Medialink black panther-spolupráce s karta...miesto slovka "potoadne" je samozrejme myslene "poriadne" :))) :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
lancety hlupáčku,copak,někdo ti hodil hračky do kanálu?,nejsem prodavač,jen ukážu zákazníkům několik přístrojů v provozu a sami si určí co chtějí(nikomu nic netlačím),měj se hezky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
pierrepetrR^ :laughing: dík za přání, mám se dobře, zvlášť když se můžu zasmát u tvých příspěvků... jasně, že nejsi prodavač :laughing: , ale máš zákazníky kterým dáváš panthera s CSlink kartou CW (asi zadarmo... charita), OSTATNÍ KARTY NEMÁŠ ODZKOUŠENY, jak jsi v tomto vlákně sám přiznal :-/ (SL jedeš přes share). Ovšem to ti ani v nejmenším nebrání DOPORUČOVAT Panthera ke SL KARTÁM vč. ICE/Irdeto !!! :laughing: ... dva příklady máš dole (víc se mi nechce hledfat, je to tu v X vláknech...), může si to přečíst i hujer drto, který zjevně nepochopil o čem píšu... Neberu ti že panther má ok obraz, ale doporučovat ho ke kartám pokud nemáš vyzkoušeno je nejmírněji řečeno zavádějící, v mých očích je to prasárna vůči tazatelům, to se na mě nezlob, nemůžu si pomoct (opakuji - mluvím o jiných vláknech než je toto...), měj se ;)https://www.parabola.cz/forum/topic-65158/ "Zdravím,potrebujem poradiť daaký STB HD....ktorý podporuje EMU,PVR a je vhodný na Skylink....dík...." odpověď pierrepetr : "Medialink Black Panther...tvůj nový přístroj..." :-/ https://www.parabola.cz/forum/reply-492495/ "...Zdravím poraďte nejaký HD combo prijímač chcel by som aby pracoval korektne s irdeto kartami..." odpověď pierrepetr: "...slušný sat.třeba luxusní za dobrou cenu (medialink black panther)..." :-/ |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 403 |
|
|
lancejistě v prvním tvém vyhrabaném odkaze,není zmíňka na irdeto,i když nevím a nemám korektně vyzkoušeno,možná s tím chodí,opakuji já dávám Cslink CR,o skylink tady jaksi není zájem,kdo chce koukat na neplacené,chce po mě cslink,kdo chce komplet i HD zajistí si někde share,to už mě nemusí zajímat,to jde mimo mě,jinak po vložení modulu jde vše ok,teď se bavím o čtečce,v druhém vyhrabaném odkazu jsem asi přehlédl dotaz na irdeto,za což se omlouvám,zde jsem hlavně reagoval na přehrávání Divx,měj se hezky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
lancetak místo toho, abych hledal drby na tvoje příspěvky,koukl jsem na konkurenční web,tam je tomuto přístroji celkem slušná diskuze a i tvrzení o spolupráci s irdetem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|