Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

refresh

Díky všem za ochotu 42570756595 už mě to s..

kanon
Registrace: 2/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95
Odpověď v diskusním vlákně

RE: refresh

PeVy: Karty CS Linku prodávám a sám využívám od doby vzniku této firmy a nestalo se mně ani jednou, že bych potřeboval udělat refresh (ani pro sebe, ani pro někoho jinýho). A platí to stejně pro CW jako pro Irdeto karty. Čím to asi bude? Možná tím, že i když karta delší dobu není v přijímači, tak po jejím vložení nečekám, že se rozběhne za vteřinu. Ale víc než pár minut to nikdy netrvalo.

Pitomec
Registrace: 9/2011

kanon: Jenom otec? Já myslel že ještě babička, strejda, prateta, všichni spolužáci ze základky, no zkrátka každej koho znáš. Ti všichni mají CS Link, jak na potvoru jim nejede, ale zázračný refresh to všechno vyřeší :)))

Pitomec

pitoimec

Ty vidíš jenom peníze tady je to o pomoci a jak jsem si měl asi pomoci když cslink nemá tu možnost si refresh poslat sám sobě jak to skylink můžeš mi říct jak jsem na to měl jít než jak jsem šel

kanon
Registrace: 2/2007

kanon: Hlavně vidím to, žes dal vydělat někomu jinýmu, takže ten ať funguje a dělá ti hotline. Kromě toho by se nic nestalo, kdyby sis ráno brnknul na CS Link a řešil to s nima. Ale ono by stálo moc peněz, ten telefonát, že? Karta byla dost drahá (1Kč), k tomu ten telefonát a zřejmě bys přišel na buben. Sorry, že sem se ozval :lookaround:

Pitomec

kanon, nikdo, ani bublajs nevysvětlil, čím to je, že ve dvou přijímačích 2x 24 hodin a nic nenaběhlo, a najednou po refreši do 10ti vteřin to jelo. Ale zato dělat z ostatních blbce, nadávat a urážet, to umí bublajs s dovolením admina perfektně. Ale jak tuším, tak ten vyhazov spíše než ten, co dadává do vo.lů dostanu já za slušné příspěvky.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Pitomec, taky montuji a dělám servis svým zákazníkům, ale div se, rád pomohu i zadarmo lidem, kteří jen zavolají a chtějí pomoci po telefonu. A víš proč? Protože to je ta nejlepší reklama.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

cryptoworks netreba refresovat. to je snadno prokazatelna zalezitost pri ktere je treba obchazet zakony
irdeto neznam.

kubo ty ses vul korunovanej. to neni urazka ale tvoje reklama. to co chces slyset, uz sem ti vysvetlil ja, vysvetlil ti to grantec, je to v tom tematu , kde ze sebe delas vola. tak si to precti poradne, jestli ses toho vubec schopen o cemz ja nepochybuju neb natvrdlost tam z tebe primo cisi a nejen ta.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

kuba: Nevím o jaký reklamě mluvíš, protože z těch zdejších refrešáků si u tebe stejně nikdo nic nekoupí. A jestli poskytuješ cizím lidem servis po telefonu, tak je to jenom tvoje věc, mně je to úplně volný a navíc to není předmětem zdejší diskuze, takže to nemusíme rozebírat.

Pitomec

Bublajs urážky - porušení pravidel admine.

Ta první věta je zajímavá, mohl bys tuto myšlenku rozvést?
Druhou část komentovat nebudu, to je na odpočinek. Ale já zapomněl, ty to maš posvěcený, porušovat pravidla č 1 a 4

kuba

bublajs

nebuď sprostý :) když ti dají dovolenou tak tady na to zůstanu asi sám. :) Vždyť to nemá cenu-jeden potrhlý skončí další nastoupí ,vždyťo je koloběh života.A o tom to je -o čempak bysme se zde dohadovali?A že někteří jsou asi pravděpodobně nesvéprávní a že za ně něco dělá někdo jiný sem si už zvykl. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

a to ještě se zde nedozvíme

kolik potrhlých inkognito refrešistů to zde provádí potajmu a je to většinou k h.o.v.n.u.Dnešní příspěvek jednoho to dokazuje.Dostal refreš a pomohla? Rv :laughing:

slávista
Registrace: 11/2010

jj, kubíku už jsem tady, doufám, že to zase nebudou hračky z písečku.
Aha, co je vulgárního na vůl korunovanej? :((
S urážkou(prav.1), s tím bych bez problémů souhlasil, tedy, pokud tě to opravdu uráží?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

nekomu k ziskani informaci staci gugl, nekdo ze sebe musi delat vola na foru. lide sou ruzni, prevazne blbi

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

A co na to redakce tomiku,volove tu muzou frcet

Co jineho jsem mohl od tebe tomiku cekat,ze? Nadavat nekomu do volu a podobne podle tebe neni poruseni pravidel fora. Jak myslis. Ale pripomenu ti to jednou.

kuba

Tomik535

já si myslím,že v.ů.l. už není nadávka,potom ale nechápu,proč jsem za tuto nenadávku dostal citrónek,různé metry?děkuji za info R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pierepetr. Ano, tomik uplatnuje jine metry na sve oblibence.

kuba

CS link

Je dlouholetým tajemstvím, že se zde vždy protěžovali především pochlebovači CS linku. Jen pár drobností: @Pitomec - to jsi asi klikař. Chtěl bych vidět běžného uživatele, který vůbec nemá páru o tom, že mu nedošly nějaké zápisy. To bych už musel Cslink doslova proklínat. Někdo tady prohlásil, že po reautorizaci "pošlou znovu zápisy, které jsem propásl" - kdyby taková pitomost opravdu platila, tak bych vůbec sat. přijímač asi ani nemohl vypínat, že :-)).
Jinak ta jejich infolinka je ostuda sama o sobě a to, že je placená je vrchol sprostoty.

PeVy
Registrace: 2/2006

infolinka- des, platene- to clovek nemusi vyuzivat - zavolaju aj sami, ale len ked sa rozhodnu. dovtedy moze cloveka aj porazit....
a k zapisom - prijimac sa moze vypinat a niektore dokonca musia, ak chce mat clovek zapisy kontinualne prijimane.
V sobotu vecer som mal moznost overit si pravdivost tvrdeni - rozbiehal som kartu, na ktorej boli uz len 3 platne opravnenia na zaklad. bec upravy cardserveru sli len global ins. Ine ani nespracovaval - stacilo nadiktovat cardserveru, aby sa racil zaoberat aj providerom 000004 a zrazu bolo vsetko tam. Povodne som chcel vyuzit aj refresh,ale najskor som vyskusal bez a cuduj sa svete- slo to. vid: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=306&p=69291#p69291 A ano , uspesnemu spracovaniu predchadzal aj restart prijimaca.

grantec

Infolinka

Mimochodem, ještě se mi nestalo (přiznávám, že jsem to chtěl jen málokdy využít), že by oni zavolali sami v mnou zvoleném čase (ale občas otravovat s nějakou "výhodnou nabídkou", to oni dovedou).

PeVy
Registrace: 2/2006

Mne uz zavolali(raz nie, ale to som dal zle cislo), ale s tym otravovanim to je pravda. Uz mi ponukali aj tyzden pred tym zakupene programy s tym,ze ich este nemam . Ach boze...

grantec

Este jedna skusenost.
Cez sz mi napisla jeden mladenec, aby som u refreshol kartu, cislo poslal. Ja som v zapati odpovedal - Mas to tam. Lenze- medzitym ma niekto zabavil, a kym som si spomenul,co som slubil, prisla mi odpoved od mladenca- "Dakujem, vsetko uz ide ako ma"
To poznas, ked das mlieko na sporak a pozeras,kedy sa bude varit ? Normalne by sa uz davno varilo, ale ked sa nan pozeras- ani bohovi ! Staci sa otocit a mlieko je vonku :)

grantec

PeVy: Pravděpodobnost, že nepřijde zápis na kartu vinou operátora, je naprosto mizivá. Dělá to automat a není důvod, aby někoho vynechal. Chyby jsou vesměs jenom na straně příjmu s různýma UNI čtečkama a blockerama nebo když je někdo přehnaně spořivej a vypíná přijímač ze sítě.

Pitomec

@pierrepetr, neberu za vulgaritu slovo, které je u některých slyšet za každým druhým slovem. A proč jsi ho dostal? Nevím, na toto si vůbec nepamatuji, ale nejspíš se ti "tím" přece jen podařilo někoho urazit. Jako třeba teď bublíkovi kubíka.
@kuba, na tyhle "výcucy" bych chtěl mít čas. Kteří to vlastně jsou a jaký "dvojí" metr jsem na nich uplatnil?

P.S.Nehlaste se všichni a neposílejte mi klobásky.. :)

@PeVy, minulost ti nebudu upírat, protože o ní ani nevím. Jinak je celkem logické, že když mám v obýváku Skylink a kolega alfa tuším upc (možná ti to řekne sám, to nevím), že tady protěžujem CSlink..
Ale když to říkáš:-)

Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 17.10.2011, 21:02.52

Tomik535

Tomik535

rád ti to připomenu,jenže to téma bylo smazáno,je to asi 3 měsíce,téma bylo něco jako "výměna karty skylink",já jsem k tomu poznamenal"Jen v.ů.l. by měnil" a už jsem jel do tropů,tak to mohu ještě více upřesnit,protože jsem nevěděl proč jsem na black listu,psal jsem redakci mail a asi po týdnu jsem dostal odpověď "Důvodem byl udělený krátký trest za menší prohřešky, které byly adminem zeditovány"28.6. 2011, 00:22 R^ :laughing: R^

pierrepetr

Aha. A teď si představ, že já vyměnil taky. A se mnou tisíce, desetitisíce, možná statisíce..
Jsem taky vůl?
Podívej, kolik si náš urazil :)

Tomik535
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra