, sekce: Linuxové přijímače |
|
Dreambox HDAhoj,chci se optat, co je tak skveleho na Dreamboxech a co tak zvlastniho to umi za ty penize? Uvazuji ze bych ho poridil abych se naucil neco noveho, ale muze mi nekdo trochu popsat co umi tak zvlastniho? Nebo kde bych se neco docetl? dekuji |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
|
|
RE: Dreambox HDliguere suhlas,myslel som to po stránke parametre+rozsah možnosti,ale teoria je teoria a prax je prax,je dobré ked sa tu píše članky z praxe,môže to bud vyvrátiť,alebo potvrdiť teoriu, |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
|
|
RE: Dreambox HDMy sme to už praxou potvrdili. Mal som aj to, aj to a zobraz som si originál Dreambox. Tí čo majú originál, vedia o čom píšem. Tí čo nemajú...nevedia. :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Dreambox HDale páni , mám aj dreambox 800 hd se , aj vu + uno 3-mesiace a som s oboma spokojny oba sú super dokažu to isté . akurat že uno ma aj 2 -ci-sloty +3 usb ale je 2-krat väčši ,ale to nie je problem obraz kvalita : nezbadal som žiadny rozdiel , cena ? za dreamboxa som dal o 100 euro viac ako za uno , ako som tu už písal vymenil som ho za dreamskeho 256 ešte v záruke , bol to šíít prvej triedy nikdy viac dreamskeho mal som dva kusy . so satelitmi je to ako so ženou , raz skúsiš mladé mäsko a už nič ine ani nebudeš chciet , ja som tiež raz skusil dreamboxa a tiež som už nič ine nechcel ako hlavný prijimač . pred tym som mal dreamboxa 7000 a mám ho do teraz a frčí stale bez problemov mám aj lacne príjimače v detskych izbach tiež nemam problem s nima . a nelutujem penazí ani za vu+ ani za dreambox ,kludne by som ich kupil aj zajtra oba . tiež som začinal s opticumami a pod. teraz som postupil do vyššieho levelu . samozrejme su aj lacnejšie prijimače ako tieto spominane ale podpora dremboxa a vu+ su kdesi inde , aj ked tiež oba mali svoje problemy ale teraz šlapu super .nech si kupi každy na čo sa cíti ak ma na to kludne môže si kupit vu+ alebo dreamboxa nebude lutovat . ak nema na to nak si v kupi dačo lacnejšie aj tam je bohatý výber . vela štastia .... |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
|
|
Milan Cmilanko písal si že máš skusenosti,prosím ťa ako sa dá rozlíšiť originál vu+duo od neoriginálu,vortimord písal že 1229 zlotých je málo zato,predajca tvrdil že to má z nemecka,(je zabalený v orig.krabici,mám tam ísť v utorok),dobrá rada nad zlato,dakujem |
pietrolam
|
|
RE: Dreambox HDJa sice nie som milan,ale ked nechces problemy kup to u nas a mas doklad,zaruku,servis.Nemusis sa modlit co bude ked sa to pokazi a co potom.Ale za tie prachy no nekup to!Aby to nebolo nakoniec drahsie!!!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Dreambox HDTiež nie som Milan, ale hlavne si ujasni, čo vlastne koľko stojí. Najskôr píšeš (v inej teme), že Uno je za 180€ a Duo za 220€, potom v tej istej téme, že Uno je za 1229zl, teraz tvrdíš, že Duo je za 1229zl. Inak kurz NBS je 4,4zl za 1€. Jedine, že pre Teba by mala NBS zvláštne kurzy ;) Ak je Uno za 1229zl, tak to nemusíš chodiť ani do PL, to kúpiš za 280€ aj tu. |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
|
|
RE: Dreambox HDUž jsem to tady psal, mám DM 800 HD,. ne SE a mám VU+ Uno.Obrazově stejné, Uno mám raději,jeho velký displej je praktičtější, uživatelská přívětivost je o dost lepší (myslím nastavování), obsluha je nastejno, podpora bohatá, nic mi na něm nechybí. A je za polovic, a nehučí mu ventilátor, vůbec nehžeje, doporučuji VU+Uno - proti VUěduo má mít jakási vylepšení ???? |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
MilanCPři osobním styku jsi mi řekl, že tvůj DM má o 80% lepší obraz, než měl tvůj Vantage 7100. Měl jsem také Vantage 7100, asi jsi měl smůlu na kus, zcela určitě už z principu musí být mezi jednotlivými kusy alespoň malé rozdíly.Moje zkušenost z Vantage, u všech programů velmi dobrý obraz srovnatelný s DM, pouze u jednoho ..... u Brava HD jsem měl na Vantage určitý neklid, či zrno, možná šum, nenacházím vhodnější slovo, všechny jiné byly naprosto fajn. U DM i VU+Uno je i Brava HD naprosto OK. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: Dreambox HDsory name,oprava-uno-1229zl.,duo-1500zl.,cena sa vyratáva takto-1229krat4,4-5407:30,126(sk)-180eur,a to je cena dosť malá,preto ta otázka o originále,skušal som tam svoju cyfru+,isli všetky hd,skuška v une,záruka 2 roky,povedal že software v opensate mi to nie je schopný dať,niektoré hd nejdu-napr. canal+filmHD,tam skočil hned,otázka na skylink povedal-nema probléma,ale tá cena viacerým vrta v hlave,už aj mne,či nie je niekde problém |
pietrolam
|
|
RE: Dreambox HDTak to si vyrátal dosť blbo. Načo tam miešaš SKK? 1229/4,4 a máš cenu v €. Takže Uno- 280€, Duo-340€. Takže ani nemusíš pátrať, či je to klon. Ten aj tak podľa mňa nikto ešte nevyrobil. |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
|
|
RE: Dreambox HDJa mam dm800se original a obraz perfektnyNervos: ventilator nie je hlucny mozes si zvolit otacky pri ktorych nepocujes ziadny sum.. Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
|
|
RE: Dreambox HDname veľké prepáč,po tom čo som to vyrátal som prišiel na to že je to dobrá somarina,pripadam si ako blbec,ked to čitam teraz :laughing: ,ale za tu inf.,o vu+uno dakujem,pekný den |
pietrolam
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|