, sekce: Skylink |
|
ZkušenostiMusím se s vámi pánové podělit o zkušenost z dnešní montáže. Zákazník si sám pořídil (jak už to tak bývá) svůj komplet zn. Kaon s kartou CSlink. Zkompletoval jsem jej, nastavil anténu zprovoznil, zastrčil kartu k aktivaci, dali jsme si kávu a zákusek, a ani po hodině nic.Karta nenaběhla. Vše jsem znovu zkontroloval a až po té se odvážil zavolat na hotlajn CSlinku. Neuvěřitelné, asi po 10 minutách se ozval Izer se svými ne příliš zábavnými hláškami, pak mě konečně spojily s operátorem. Paní byla neochotná,nepříjemná a jen ze mě dělala (nevhodné slovo)a. Slušně jsem ji nastínil problém,že ani po hodině nenaběhla karta, že bych jí poprosil o zápisy.Z jejich strany to prý hned nebylo možné, a jestli mi jde NOE a TA3. Potvrdil jsem ji, že mi jde ČT24,NOE,Óčko, a TA3 ne,(netušil jsem proč?) ani ve snu by mě nenapadlo, že tento hnůj(Kaon) nemá ani po třech letech kdy došlo k přesunu TA3 zaktualizován setting. TA3 jsem v zápětí naladil. Nic méně když mi nešla TA3, tak se se mnou odmítla bavit, že si mám sehnat technika k nastavení antény a když do večera karta nenaběhne, že pak teprve budou zápisy řešit.Karta naběhla po dvou hodinách od zasunutí. Nedovedu si představit více takovýchto montáží denně, navíc s takto milou technickou podporou. Tímto děkuji madam a CSlinku za svůj přístup k zákazníkům. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
|
|
RE: ZkušenostiPokud si zákazník sám koupí komplet a chce jenom montáž, tak mu popřeju všechno nejlepší a pošlu ho hned o dům dál :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
|
|
RE: Zkušenosti"dali jsme si kávu a zákusek, a ani po hodině nic.Karta nenaběhla."tak si mal povedat co som dlzny za zakusok a kavicku, zaplatit a popriat nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: ZkušenostiHlavně to kafé a zákusek musel trvat 14 dní, protože to je doba, po kterou jede na nový kartě CS Linku promo. |
Pitomec
|
|
RE: Zkušenostiale na tvoje táranie nie sme zvedaví.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: ZkušenostiMy? To se pasuješ do role krále a mykáš si? No z tebe bude mít pan doktor radost :))) |
Pitomec
|
|
takžeže bychom udělali refreš? :laughing: :laughing: Co říkáte?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 736 |
|
|
@pepa3ani sa nehnevaj,že ti nešla TA3,je to tvoja chyba..ty si to mal zistiť..,ty si montér...zákazník je laik a preto si ťa zavolal...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 535 |
|
|
RE: ZkušenostiPepa3 možno není montér.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: ZkušenostiTy Kaony chodí naprosto v pohodě, to spíš ta cslink karta dělá problémy!!! Rv |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
|
|
Re:zkušenosti@jsivak:Promiň,osobně montuji jiné stroje,se kterými nejsou žádné problémy. Ale když ti po hodině nenaběhne vůbec nic volné nabídky, těžko tě zrovna právě napadne pátrat po tom, jestli zrovna právě předladěná TA3 má ještě stále po třech letech od přesunu správný kmitočet. To by si pak mohl u těchto skvělých přístrojů projít stanici po stanici a strávit tam tak celý den. |
Pepa 3
|
|
RE: Zkušenostiněkdo se dívá na TA3 ?! |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
|
|
no to jsi náspobavil,když se spoléháš na setingy a neumíš naladit přijímač,ještě se dělíš s někým o zkušenost,děkujeme.Ta slečna z cslinku jistě posílá zápisy na neregistrované karty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 599 |
|
|
RE: ZkušenostiNo neviem,či tá slečna o tom vie ,ale dá sa to.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: ZkušenostiZase montér hadra. Ano, v okolí takových mám dost a jen ku..rví ceny a neumí nastavit jinný přijímač než donesli oni. Nevím, jestli to dělám jenom já, ale když něco nejede, nepiju kafé a nežeru hodinu zákusek se zákazníkem, ale vezmu přístroj domů a tam ho dám dohrady. Přehrání FW,načtní karty, seřazení programů atd. Klidně to donesu i na druhý den, ale vše je OK. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
|
|
RE: ZkušenostiPrávě proto je lepší montovat jenom zařízení, který i sám prodávám. Pak dojdu k zákazníkovi s naladěným a odzkoušenýám přijímačem a nemusím se mordovat s jakýmsi šrotem z Tesca nebo Lídlu, kterej si nějakej spořivec koupil a pak otravuje každýho, aby mu ho namontoval a nejlíp za ten zákusek a kafé :-/ |
Pitomec
|
|
RE: ZkušenostiLidi si to potom uvědomí co koupili a rádi si za montáž zaplatí, ale pár vyjímek se najde... |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
|
|
RE: ZkušenostiJá tyto montáže radši neberu. A dalším z důvodů kromě výše popsanýho je i to, že kdyby to nechodilo (třeba vadnej konvertor apod.), tak se nebudu s někým dohadovat, že to není moje chyba, ale má si to jít dotyčnej reklamovat k prodejci. |
Pitomec
|
|
RE: ZkušenostiFakt si mě pobavil. Takovýho srandistu babičce naladit satelit. Vzala by tě vidlema na komoru. A eště se s tim pochlub. Znam 2 pobobný. Oba to ladí od jara a eště to nenaladili. A pořád říkají, jak to maj promyšlený.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
to PitomecTo by potom mohl dělat každý pitomec, sorry, neber to osobně.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 179 |
|
|
profikkaždy technik ma u sebe notas a po 5 minutach nečinnosti posila zapisy sam a neoptěžuje operatorku R^ |
hodaa
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 188 |
|
|
Re:zkušenostDěkuji pánům typu morous či Rocco za vaše příspěvky a nemístné poznámky. Pasujete se zde na mistry světa a kdyby ti selhala karta,možná by si tomu operátorovi nakonec taky rád zavolal. Zasloužili by jste tečku pánové. Díky takovým se mi diskuze na parabole začíná přímo hnusit.Můžete na můj názor zase klidně reagovat,ale nepřekvapí mě to. |
Pepa 3
|
|
RE: ZkušenostiNo, Pepa 3, více sebekritiky by neuškodilo. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|