Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technibox sir nemá někdo firmware?

Ahoj, koupil jsem po dobrých zkušenostech s technisatem s odpuštěním tenhle krám a s novou kartou skylink výměna mě na Kódovaných kanálech vítá pouze nápis E107-04 aktuálně kódováno. Ať dělám co dělám resetuju ... kartu jsem už z dlouhý chvíle rozchodil i na starým dobrým Tech.Digit S2. Mám pocit podle některých recenzí a diskuzí , že tam mám nějaký starší FW...není tam třeba nabídka vypnutí stand by a další rozdíly. Mám kabel rs232, ale nemůžu sehnat FW. Teď čekám bouřlivou diskuzi o tom jakej je to krám a že ho mám vrátit ... :))) tím mi ale nepomůžete...kdyby někdo FW měl prosím pošlete na supermuf.alias@tiscali.cz dík

supermuf
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technibox sir nemá někdo firmware?

Proč čekáš bouřlivou diskuzi? Známý si ho taky koupil a je s ním až na pomalé dálkové ovládání spokojen. K tomu Firmwaru, pokud ho nenajdeš na Technisat stránkách a nejde stáhnout ani ze satelitu, tak ho prostě ještě nevydali. Aby jsi měl jistotu, zavolej si do Omka, řeknou ti to docela přesně.

DM900 UHD, DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Nemusí nikam volat, stačí když to vyreklamuje u prodejce.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Technibox sir nemá někdo firmware

Můžu potvrdit, že se jedná o kvalitní přístroj, kterým mám více jak půl roku a jede bez problémů. Nový firmware jsem ještě k ničemu nepotřeboval a nevím jestli je vůbec k dispozici.

leošek
Registrace: 11/2009

Technibox sir

mam přes rok a jsem spokojený. Samozřejmě neočekávám od něj to co od přijímače za 10 tisíc. Firmware neseženeš-ani ho nepotřebuješ,vše pracuje jak má! Pokud chceš špičkový přijímač,přátelé na foru ti jistě poradí.

mirek1945
Registrace: 12/2010

V dané cenové relaci kolem třech tisíc lze pořídit podstatně lepší a vybavenější přijímač než uváděný Technišrot SIR ;) :))) , ten by byl i za dvojku drahej :lookaround:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Vyřešeno

Tak po konzultaci s Omkem jsem ten šmejd vrátil. Hurááá :dead:

supermuf
Registrace: 11/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra