Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Humax IRHD 5100S-novy software k dispozici

Novy softwware verze 1.01.06 je k dispozici ke stazeni na Astra3A-sluzba OTA.Prinasi funkci DCM-automaticka aktualizace programu,automaticky doplnuje nove programy,zprovoznuje portLAN-internet TOPFUN,YouTube,Picasa a WIKI@TV.Naladeni prepnout na programSTV1-Menu-Nastaveni-System-Aktualizace softwaru Irdeto.Aktualizace by mela trvat asi 15min.Me trvala asi9min.Po aktualizaci dojde k restartu pristroje.Chtel bych upozornit,ze po aktualizaci jse me rozhazeli serazene programy.Pritom poradi programu v oblibenych zustali stejne.Ani po2-3 pokusech se me nepodarilo srovnat drivejsi poradi stale se to vracelo do poradi po aktualizaci.Az kdyz jsem vytahl kartu a pristroj vytahl ze zasuvky,tak to slo a vse funguje jak ma.

broza
Registrace: 12/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispozici

No ja jsem ted zjistil,ze kdyz jsem vymazal Primu cool a naladil jsem si ji na novem tp.,kde ji vidim naladenou,ze se neulozi na konec seznamu u tohoto sw 1.00.06.Musel jsem dat tovarko.Zrejme se asi provedli drobne upravy pri signalizaci noveho sw,protoze jsem mel nyni po tovarku zobrazen obrazove rozliseni 1080i a predtim jsem mel 576i,kdyz jsem to dal do tovarka po nahrati sw v servisu,tak jako to bylo u origo sw 1.00.02 2010.

HYPER
Registrace: 11/2010

RAFI007 chci se zeptat,jakou kapacitu musi mit USB flaschka,aby se dal stahnout z pristroje ten sw?Musi to byt aspon tech 32 MB jak je uvadene pri popisu vyrobku v obchodech na strankach internetu,nebo staci mensi.Chtel bych si ten 1.00.06 zalohovat.

HYPER

Chtel bych nekoho z vas poprosit o overeni opravneho sw.Mohli by jste,kdo mate stazen ten posledni nepodareny sw 1.01.06 zjistit na tp.12565/H na STV1,jestli se vam aktivuje(rozsviti) radek Aktualizace sw.Irdeto v polozce system?Pokud ano,tak by to mela byt jiz avizovana opravna verze.Predem dik.

HYPER

Oravny FW by mel byt na OTA az v 1Q 2012. Stream je stale aktivni, ale je prazdny, tedy proto se rozsviti ten radek.

koudelka
Registrace: 4/2009

Koudelka,Diky. ;)

HYPER

Humax irhd 5100s - 1.01.09

Chcel by som len zistit, ci ma niekto take problemy ako ja s novy sw 1.01.09. Neda sa mi priamo prepnut na niektore kanale. (napriklad na 1, 3, 4, atd) a neda sa mi ani prihlasit na topfun, hoci som uz tam zaregistrovany. Nejako mi to pri prihlasovani zamrzne. Ak mi vie niekto poradit, tak mu vopred dakujem za kazdu radu.

ico77
Registrace: 3/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra