, sekce: DVB-S přijímače |
|
Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciNovy softwware verze 1.01.06 je k dispozici ke stazeni na Astra3A-sluzba OTA.Prinasi funkci DCM-automaticka aktualizace programu,automaticky doplnuje nove programy,zprovoznuje portLAN-internet TOPFUN,YouTube,Picasa a WIKI@TV.Naladeni prepnout na programSTV1-Menu-Nastaveni-System-Aktualizace softwaru Irdeto.Aktualizace by mela trvat asi 15min.Me trvala asi9min.Po aktualizaci dojde k restartu pristroje.Chtel bych upozornit,ze po aktualizaci jse me rozhazeli serazene programy.Pritom poradi programu v oblibenych zustali stejne.Ani po2-3 pokusech se me nepodarilo srovnat drivejsi poradi stale se to vracelo do poradi po aktualizaci.Az kdyz jsem vytahl kartu a pristroj vytahl ze zasuvky,tak to slo a vse funguje jak ma. |
broza
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 23 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciNo ja jsem ted zjistil,ze kdyz jsem vymazal Primu cool a naladil jsem si ji na novem tp.,kde ji vidim naladenou,ze se neulozi na konec seznamu u tohoto sw 1.00.06.Musel jsem dat tovarko.Zrejme se asi provedli drobne upravy pri signalizaci noveho sw,protoze jsem mel nyni po tovarku zobrazen obrazove rozliseni 1080i a predtim jsem mel 576i,kdyz jsem to dal do tovarka po nahrati sw v servisu,tak jako to bylo u origo sw 1.00.02 2010. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 861 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciRAFI007 chci se zeptat,jakou kapacitu musi mit USB flaschka,aby se dal stahnout z pristroje ten sw?Musi to byt aspon tech 32 MB jak je uvadene pri popisu vyrobku v obchodech na strankach internetu,nebo staci mensi.Chtel bych si ten 1.00.06 zalohovat. |
HYPER
|
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciChtel bych nekoho z vas poprosit o overeni opravneho sw.Mohli by jste,kdo mate stazen ten posledni nepodareny sw 1.01.06 zjistit na tp.12565/H na STV1,jestli se vam aktivuje(rozsviti) radek Aktualizace sw.Irdeto v polozce system?Pokud ano,tak by to mela byt jiz avizovana opravna verze.Predem dik. |
HYPER
|
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciOravny FW by mel byt na OTA az v 1Q 2012. Stream je stale aktivni, ale je prazdny, tedy proto se rozsviti ten radek. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 863 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciKoudelka,Diky. ;) |
HYPER
|
|
Humax irhd 5100s - 1.01.09Chcel by som len zistit, ci ma niekto take problemy ako ja s novy sw 1.01.09. Neda sa mi priamo prepnut na niektore kanale. (napriklad na 1, 3, 4, atd) a neda sa mi ani prihlasit na topfun, hoci som uz tam zaregistrovany. Nejako mi to pri prihlasovani zamrzne. Ak mi vie niekto poradit, tak mu vopred dakujem za kazdu radu. |
ico77
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 3 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|