, sekce: Zkušenosti |
|
Kčemu je zlatá karta ?ZdravímChci se zeptat k čemu je tato zlatá karta http://aukro.cz/prodam-zlatou-kartu-i2066147199.html jake programy se daj naní přijmat nikdy jsem oní neslyšel tak by mne to zajmalo. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 488 |
|
|
RE: Kčemu je zlatá karta ?to je zlatá karta na golf. Na ňu môžeš chytať námrazu ,baby a pokuty. Tv programy nie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Kčemu je zlatá karta ?pokud se nemylim a je to gold karta tak na ni jdou nahrat jednoduche systemy a pouzivala se jako startovacka do philipsa 6010ky,taky se mi tu jedna vali.phoenixari toho maj plne suplete,nebo se mylim?dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
|
|
RE: Kčemu je zlatá karta ?a čobol ji používa na golf :)))dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
|
|
RE: Kčemu je zlatá karta ?mi reknete že se nikdo nesnazi napalit blue dragony na nejake takove karticky za dvě eura.to by bylo terno a odbyt. :8)dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
|
|
RE: Kčemu je zlatá karta ?Svojho casu mi na nej isiel Viasat...Ale to uz je daaaaavno R^Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
|
|
RE: Kčemu je zlatá karta ?Karta se základním procesorem PIC16F84 a pamětí 24C16,použití emulace P6010 klon.SIM,jedničkové kod systémy...seca1 Na programování se používají dva prog.Ludipipo pro procesor a phoenix na pametdvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
|
|
RE: Kčemu je zlatá karta ?bob 85o klonovanie blue dragonov na glod wafer je zbytocne sa aj pokusat, je to porovnatelne s pokusom skopirovat orig kartu :) |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|