Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ČT 1 HD ?????

Super rozhodnutí,takže takové MS v v hokeji v SD,Euro v SD,Olympiáda v SD ,některé skvělé dokumenty a hudební koncerty na ČT 2 v SD,ale takový pořed Máte slovo,nebo Pošta pro tebe v HD to nemá chybu už se těším jak otočím motorem někam jinam.

namtas
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT 1 HD ?????

Včera bylo super sledovat evropskou ligu s Plzní v SD, ale ksift Drábka na ČT HD v nějaké diskuzy v HD. Rv

rejča
Registrace: 10/2007

ČT je veřejnoprávní TV a ne nějaká sportovní TV a tak nevidím jediný důvod proč by měli v HD přenášet jen sport. Když dojde na věc tak na veřejnoprávní TV patří jedině menšinový sport jako je kolová, házená atd. a ne komerční hokej, fotbal atd. Nevidím jediný důvod proč by měli ostatní koncesionáři dotovat komerční sport na úkor jiných pořadů.

risposta
Registrace: 2/2012

namtas

A proč zakládáš nové vlákno, když je se stejnou problematikou o kousek níže?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@risposta

Když za ČT platím nemalé prachy, tak chci, aby se chovala jako komerční TV a vysílala co já a většina diváků chce.

Platím za ČT více prachů než za zbývající české TV + Eurosport 1+2, Nova Sport, Sport 1+2+5...

Je to normální? Není!

rejča

klobuk dole pred Plznou...hrdinsky vykon..ja som to uz nemohol pozerat v 105 minute som to radsej vypol..to bol masaker...bez 2 hracov...odolavat to sa nedalo ustat..dovolim si tvrdit ze plzen na postup jednoznacne mala...doma mali vyhrat 2-0 mali sanic na dva zapasy..zial nepadlo im to ..a ten gol co dostali bol uplne zbytocny...

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

@risposta: Správně je veřejnoprávní, proto by jí mělo jít o opak co píšete.

Jardysek
Registrace: 3/2010

Ze strany ČT je to neomluvitelné.Platí stále, že když je hůř (a ono ještě bude), tak lidi nezajímají nějaké stupidní pořady, ale potřebují chléb a hry. A o to vše pomalu přicházíme.Nevím, proč se rozběhla masívní kampaň na šíření HD, kde si většina lidí pořídila HD přijímače a teď se bude koukat na přitroublé pořady na ČT 1.

leošek
Registrace: 11/2009

HD vysílání České televize... :laughing: :laughing: :laughing: Nyní už jen čekají na DVBT2 :laughing: :laughing: :laughing: , proč? - inu proto, že ho nikdo nemá R^ :laughing: ;P

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

to risposta

jen malá poznámka: Za 7500000000 (čti sedm a půl miliardy korun) ročně by se nějaký program v HD pro sportovního fanouška najít mohl ne? Aby bylo jasno mě nevadí kvalitní dokument, hezký film či seriál v HD, ale posuď sám kolik toho ČT vysílá? Za ty prachy sakra málo!

tnt
Registrace: 1/2006

Ještě jeden poznatek ,ČT se neustále vymlouvá( nebo spíše argumentuje) ,že provozuje 4 veřejnoprávní kanály a tudíž proto není té kvality tolik k vidění na obrazovkách ale jedním dechem nám také oznámí ,máme vysílací práva na LM,na Euro,na MS v hokeji,tak mi to hlava prostě nebere ,že když už koupím tu KVALITU tak ji pustím SD.

namtas
Registrace: 5/2006

Navíc jako jediná televize vybírá koncesionářské poplatky + za reklamu, tak nevidím kde je problém.

leošek
Registrace: 11/2009

Já jsem spokojený!

Já jsem naopak spokojený. Strašně mi vadilo to neustálé přepínání a nejistota, zda uvidím pořad do konce. O možnosti nahrávat na HDD raději nemluvím. V půlce dokumentu se to přeplo na krasobruslení a naopak. ČT1 HD mi vyhovuje a je tomu tak i u lidí, které znám. Nicméně, jako rozumný kompromis bych viděl v době konání velkých akcí typu Euro, MS, olympiáda atd. dočasné přepnutí na kanál ČT-4.

Luboš
Registrace: 1/2005

Nejlepší řešení je vysílání všech 4 kanálů ČT v HD kvalitě, stejně to tak čaem dopadne tak proč to neudělat hned...

TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink

mjan
Registrace: 9/2007

Autor: namtas

Otoč si tu antenu kde chceš ale ja jsem rad že už s tim sportem na ČT HD skončí.

emtech
Registrace: 9/2006

to emtech

moje slova..

migr
Registrace: 7/2007

@rejča.

Já zase platím ČT proto, aby se NEchovala jako komerční TV a vysílala to co komerční TV vysílat nechtějí. Ale to diletantství ohledně vysílání v HD mě samozřejmě velmi vadí.

gliderman
Registrace: 6/2008

@rejča
Platím za ČT více prachů než za zbývající české TV + Eurosport 1+2, Nova Sport, Sport 1+2+5...

Je to normální? Není!

Jestli o tom nevíš tak koncesionářský poplatek je nyní 135,- Kč a tak nemožeš za ČT platit víc než za ty sportovní kanály co jsi vypsal. Pod 135,- ti to nikdo ani náhodou nenabídne. Veřejnoprávní TV má za úkol taky vysílat menšinové pořady třeba pro 1% diváků co nikdy žádná komerční TV nebude vysílat. To znamená např. národnostní magazíny a vysílání pro menšiny, náboženské pořady, vysílání pro děti, vzdělávací pořady atd. Na veřejnoprávní TV nepatří v žádném případě např. komerční hnus typu Stardance, Taxík atd.
Komerční sport je strašně nákladný a nemá co ubírat peníze např. na hodnotné přírodopisné a vzdělávací dokumenty atd. a dále pro točení nových filmů, seriálů atd.

risposta
Registrace: 2/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra