Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Registrace karty

Nevím co bylo závadného na dotazu, že byl vymazán, když jsem se ptal, zda na kartě ICE výměna půjdou 20 dní volně programy jak je to obvyklé u všech karet Skylink, pokud kartu vložím do přijímače později než provedu její registraci. V dotazu nebyla žádná levárna, karta by byla koupena legálně za 600 Kč, registrace by proběhla legálně, stará karta by byla deaktivována atd. Tak nevím proč zasáhla cenzura jako za socializmu. Dnes jsem poslal stejný dotaz přímo na Skylink.

Cenzora snad může omluvit jedině, pokud se objevila nějaká závadná odpověď, kterou jsem neviděl. Ale jinak si myslím, že dotaz neměl právo vymazat a přestřelil. Dotaz byl čistě informativní na vlastnost řádně koupené karty.
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 10.04.2012, 23:03.43

Standa3
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro redakci

Ano, vador to popsal a díky za doplnění nendezovi. Myslím ale, že celou pre-enablement lze zrušit jednoduchou maličkou refreší..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zde je oficiální výklad od Skylink, který jsem dostal jako odpověď na stejný dotaz:
"Pokud si zákazník kartu ICE „výměna“ zaregistruje do 30.4.2012, získá do kreditu 600,-Kč. Dnem registrace karty ICE „výměna“ dojde k deaktivaci původní karty Cryptoworks.
Pokud toto zákazníkovi nevadí, může vložit kartu ICE „výměna“ do přijímače např. až po dvou měsících a 20 dnů od prvního vložení karty do přijímače budou hrát také placené programy."
Myslím, že je to jasné. Kolem 10.června vložím poprvé kartu do přijímače a 20 dní poběží vše. Následne nejpozději do 30.6. (později by skončila platnost kreditu) si za kredit mohu na dva měsíce prázdnin koupit balíček MULTI. Tím múže diskuse skončit. Děkuji.

Standa3
Registrace: 1/2006

takze ja jsem popisoval Cryptoworks kartu, to ze ze to na irdetackych funguje jinak za vas pak leze jak z chlupate deky...

A neni levnejsi za cca 1380 Kč zakoupit plnou kartu a mit tak prakticky 3 mesice? za ty 3 mesice ji mohu jeste za patr stovek prodat a koupit si dalsi... :-D

Hollys
Registrace: 3/2009

" zda na kartě ICE výměna půjdou 20 dní "
-mne zasa uniklo to výmena, popisoval som len kartu ICE.

"Nevím co bylo závadného na dotazu, že byl vymazán,.... V dotazu nebyla žádná levárna"
-takže máš ICE výmenu, už registrovanú, ešte nepoužitú a chceš ju
"Myslím, že je to jasné. Kolem 10.června vložím poprvé kartu do přijímače"
ju spustiť 10.5. čo je ešte mesiac. Pochybujem, že bez levárny ti pôvodná CW karta pôjde ešte 30dní...

Ale možno máš tých kariet viac.

vador
Registrace: 6/2010

nejlevnější

předplatné je výměna cs za sky 80 dní komplet,za 600 dostaneš nabídku za 2800kč R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Registrace karty

Tomu říkám postřeh. Kupodivu ale někteří tuto "nepatrnou" výhodu měnících CSlinkářů vůči měnícím SKYlinkářům pořád hledají. Proč ne.

Tomik535

Jestli nebude zádrhel v tom, že někdo nemá zájem ani o nabídku za stovku, natož za stovek šest nebo dokonce 28. A ten, kdo si něco platí, tak už si jistě dávno sám zpočítal, že se mu Výměna vyplatí.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Pitomec

souhlasím s tebou,ale ač jsem odpůrce výměny,za což sem byl i na blaclistě,jednu výhodu bych našel,karta je funkční i v cr i v ir přijímačích do budoucna,až ti doslouží,musíš koupit ir kartu a za 600 nebude R^ :laughing: R^

pierrepetr

Petře, tys byl na dovolené, protože jsi odpůrce výměny? Kdo tě tam poslal? :)
Jsem taky odpůrce výměny pro ty, co ji nechtějí nebo nepotřebují.

Ale koukám, že jsi to ty, kdo se začíná obracet(ono už ani nic jiného samozřejmě nezbývá). To bylo furt CSlink forever, měnil by jen bl.bec a teď po čase najednou popisuješ její první výhodu..gratuluji ;)

Tomik535

Tomik535

"měnil by jen bl.bec",ano přesně za to jsem šel,ale já nijak neobracím,v dnešní době neměnit,jedině ze dvou důvodů,do budoucna funkčnost,nebo momentální super nabídka od cs ke sky,sky za sky k ničemu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Vidíš a jak k tomu ti lidi co už tehdy vyměnili mají přijít?
Zrovna si objednávali balíček, plánovali stejně výměnu starého přijímače za HD, tak rovnou zdarma vyměnili kartu, už teď mají od té doby navíc primu s markízou + příp. pár placených a někdo jim tu za jejich rozhodnutí nadával.
Fakt nechápu proč, ale už to řešit nechci, snad jsi mě pochopil.

Tomik535

Tomik535

škoda,že jsi to téma smazal,tam šlo o nějaký SD homecast a nechodilo mu to s ice kartou,napsal jsem"jen v.ů.l. mění",možná máš ty smazaná témata v nějakém archívu,koukni na to,taky už mám hosipa R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tato věta neoslovuje nikoho konkrétního, dotknout si se tedy mohl všech. A myslím, že to nebylo jen jednou, ale to už je jedno, pro mě je to uzavřená kapitola.

Tomik535

to už

jsme si tehdy vysvětlili R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra