, sekce: Pořady v televizi |
|
Slováci-MistřiGratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!! |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [ 17 ] 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
|
|
RE: Slováci-Mistřiut jsem to psal vcera, satelit naladit neumite, ale hokej to je jina, tomu rozumite vsichni |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
rj45o com tocis ? :D dufam ze nepatris k tym co tvrdia, ze namierit parabolu spravnym smerom je nejaka veda :) |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
|
|
SaxonSaxone, já si tedy myslím, že na té správné vyvýšenině časem 3 MUX chytíš. Ale s tím Zak TV stejně terno neuděláš. To já bych terno s tím vaším regionálním Muxem udělal. Ale bohužel, ani ň. (ň = ňic :laughing: ) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: Slováci-Mistřito mas pravdu, regionalni Mux je nyni “v kursu“, treba se jednou dostane na kletsky kopec, pak by to mohlo hrat i ve ST. Budes se mozna divit, ale i kdyz je to v podstate misti vysilac, tak to v mistech pokryti do cca 10km, likviduje na stejnem kanale signal dost vzdaleny. V Mokrem u CB to je ORSB Salzburg, v obci Cakovec naopak vrch Praha u Pribrami. Vse K29, vse celorocni zalezitost.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Slováci-Mistřipre mna je asi najpodstatnejsie ze USA su za nami v iihf, nech sa hambia aky maju pristup k MS, pred olympiadou sa to lepsi ale to nestaciinak striebro je take nepodarene miesto, malo by sa hrat o 2.miesto a porazeny by ziskal bronz |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
|
|
to mathoSouhlas se vším... Druhé místo je samozřejmě tabulkově výše, než třetí, ale jak říkáš, je to takové divné.... Každého zajímá buďto zlato, nebo aby nebyl čtvrtý. No a když k tomu připočteme skutečnost, že turnaj končí pro stříbrný tým porážkou a trpkým sledováním dekorování vítězů, kdežto bronzový celek se s turnajem loučí vítěznou radostí, je to jak říkáš.... ale MS dopadlo dobře, o medaile si to rozdaly slovanské týmy, kde jsou zámořské a skandinávské manšafty...? |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
|
|
RE: Slováci-Mistřigratulujem českým priateľom k tretiemu miestu R^ ,a našim k druhému R^ R^ ,je to super chlapci,dobrá robota oba |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
|
|
RE: Slováci-MistřiNo, Ja som vedel, že to prehráme a navyše Rusy už s nami raz prišli o Zlato, takže mali nám čo dať na revanš, ale prehrať 6:2 rozdielom triedy, no doteraz mi nejde do hlavy, jak si naši mohli dať nasukať tych 6 golov, a spraviť také fatálne chyby, človek čakal že to bude o gol, alebo 2, no ale aj tak bolo krásne gesto od Ruskych hokejistov, ked prišli k našemu tímu podať ruky, to sa len tak nevidí.R^ R^ R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
RE: Slováci-Mistřistriebro je uzasny uspech ci si budeme hovorit.rusi nas vcera nepodcenili ak si si vsimol vzadu mali stale dvojicu bekov..a nasim proste vcera uz neostali ziadne sily..prekorculovali nas..unavili a potom rozstrielali. zvolili dobru taktiku. darmo ..precitali nas dobre.. na otmto mieste chcem pogratulovat aj ceskym kolegom k bronzu. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
hotovyradpodla tvojej logiky je striebro ziskat horsie ako bronz Háháhá....stale nemozes prekusnut ze vas šatan sundal...uz sa odosobni a tes sa z bronzu.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: Slováci-Mistřibolo evidentne, ze nam nestacil jeden den oddychu po tom co sme v semifinale hrali na 5 obrancov.Striebro je ale fajn. Od tohoto mancaftu som pred MS necakal ani postup zo skupiny a prekvapivo to dotiahli podstatne dalej Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 468 |
|
|
to tulenocituj mě, kde píšu, že "stříbro je horší než bronz"....Já se těším, republika, kde žiju fyzicky má bronz a ta, kde jsem duchem zase zlato, takže nespokojen opravdu dnejsem |
hotovyrad
|
|
to tulen...notabene jsem tej reagoval na identický příspěvek předtím, jinak bych to vůbec nepsal, ale vzhledem k tomu, že sis neopomněl ad A rýpnout jen do mě a ad B naprosto lžívě - páč nic Tebou uvedeno jsem nepsal - tak by ses měl odosobnit spíše Ty... :-)))) |
hotovyrad
|
|
RE: Slováci-Mistři:))) V které republice budeš duchem za rok?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
to TomikJá kabat nepřevlíkám, takže stále ve stejné |
hotovyrad
|
|
to tulenNemohu si dovolit Ti vmést do tváře slova Jakuba Štěpánka"Pro ten pocit je to možná lepší, než kdybychom prohráli finále. Když zápas prohrajeme a díváme se, jak se raduje druhý tým. A my tam stojíme a koukáme do ledu... V tom je ten bronz opravdu lepší." Předpokládám, že se (třeba přes Facebook) stejně šovinisticky opřeš i do něj.... |
hotovyrad
|
|
Saxon.V Protivíně ten váš Mux velice těžko chytit jde. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
DVB přenos na SVKMimochodem, bylo to na Slovensku v DVB-T opravdu v nativ HD? Porovnal to někdo se satelitní CT4HD? |
hotovyrad
|
|
hotovyrad:laughing: :laughing: to je smiesne hladanie utechy a barliciek podpory..ked ste "projeli" semifinale a neviete sa s tym zmierit nahovarate si ze bronz je lepsi ako striebro. proste ste do zmrvili je to len sport sa to stava problem je v tom ze ste sa dostali cez svedov s ktorymi ste si vobec neverili ..a vyhli ste sa aj kanade tak ste mali velke oci a pocit ze sa vam uz nemoze nic stat..so slovenskom..chyba lavky..a teraz to boli o to viac...netreba vysoko skakat lebo nizko dopadas..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
tulenA jak tedy vysvštlíš to sobotní machrování některých Slováků (a nebylo jich málo) v některých diskuzích, že to Rusům Slovensko natře? To nebylo skákání vysoko? Jo aha, já zapomněl, vy jste pak dopadli pro stříbro, my jen pro bronz.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
to tulenneznáš mě, nesuď me - notabene tak přízemními komentáři, zřejmě stejně přízemními, jako jsi Ty sám.... i když v oblasti SAT příjmu ty vědomosti máš, což nezpochybňji |
hotovyrad
|
|
to joscerpřesně tak!!!! Ono ale "některým" diskutérům se hodí do krámu jen něco Rv |
hotovyrad
|
|
joscerodhodlanie vyhrat bolo..ale fyzicke sily uz neboli..a v muzstve mame lazaret..rusi nas proste ukorculovali...zvolili spravnu taktiku...rusaci vyhrali vsetkych 10 zapasov..tento rok boli najlepsi neda sa nic robit..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
hotovyrad:laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
tulenNo je to Pravda, vyhrať nad Kanadou, USA a hlavne zápas z Ceskom má už cenu Zlata, ovšem prehrať z Ruskom 6 golovym vysledkom, teda rozdielom triedy vo Finále, to je už markantná studená sprcha aj pre našich hokejistom.Ak by sa to malo brať z Hokejového rebríčka, tak Slováci su Vicemajstry sveta rozdielom Triedy za Majstramy Rusmy a Cesi su za namy a čo 4 Fini a ten zvyšok. Trošku je to nepomer síl, skor to vypadá, že ten Rusky hokej má laťku tento Rok nastavenu vysoko. Ani ja som nečakal nejaky postup Našich a už vobec boj o Zlato, no ale už ked, viem že je to strašne tažké z pohladu diváka sa to lahko povie, sakra ale je to aj tak trošku Medzinárodná blamáž, takto vysoko prehrať, ale na druhej strane naša Tímová hra na čele s Panom Vujtkom, slávy konečne po dlhích rokoch uspech. R^ R^ R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [ 17 ] 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|