, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
led nebo plazmaHezký denPoradí mi někdo jakou televizi vybrat ulopřička kolem 120 cm a jestli k tomu satelitni přijimač zvlašt nebo přímo v tv.cena do 25000 díky za radu |
sima
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 16 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135 | |
|
|
ferdoferdo to si porovnaval keď si mal rozbite okuliare že? :laughing: to je ale pekny nezmysel že ready je lepšie ako full HD.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
|
|
Milan CNo nemáš celkom pravdu, pretože, ak si rovno lahneš pod tu plazmu, tak vydíš furt rovnaky obraz, dá sa kukať z extrémnych uhlov, obraz furt rovnaky, zakvačíš ju napríklad na balkon a ked kuknež na nu spod balkona, zasa obraz rovnaky.Na toto ale potrebuješ LED TV najvyššej rady aby si nezošedol, a tam je tá cena velmo extrémna a aj tak to nestačí na takéto extrémne kukanie. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
PISTOK153Dobrý argumenty pro sledování obrazu na TV.Lehnout si pod ní,dívat se pod balkonem,možná i za rohem? :laughing: Tohle mě přesvědčilo že už jedině Plazmu a nikdy jinak. :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
RE: led nebo plazmaPřidávám se se k LEDce. Plasma je něco okolo LCD. Někdo tu výše psal, že LED není černá, to spíše však určitě platí pro plasmy. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
|
|
RE: led nebo plazmaMilane ale neříkej to nahlas, protože zde neplatí fyzikální zákony. Zrcadlo má za sebou světlo s bílou stěnou, ale někteří v něm vidí černou, protože je změřeno, že za úplné tmy ji má tmavší.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
hobošak to je Fakt, sám ju doma mám a kukám ju aj z WC, ovšem moj kamoš z bežnym modelom LCD LED o tom može len snívať.šak normálne neviem čo je na tom argumente divného ????? myslím že som to napísal správne. Možno stím balkonom som to trošku prehnal, ale funguje to, ked sme robili vlani večer vonku gulaš, tak som ju tam na ten balkon vytrepal a z dvora sme na nej kukali večer normálne TV. R^ |
PISTOK153
|
|
MilanTumaTo má byť akože Vtip ???? :))) Plazma može byť šedá iba vtedy, ak sa vtom niekto vrtal, ak to má šedé, nech si tam ťukne továrko. |
PISTOK153
|
|
MilanTumaclovece nevim kam na ty ptakoviny chodis, ale to co si napsal je snuska nesmyslu.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: led nebo plazmaJasně, ale koukni se na dražší lcd ne na průměrné šmejdy. Hobo jen říká, že neví k čemu to je dobré, ani já to nevím.Když na ni někdo nemá, ať si koupí plazmu, kouká z úhlu 178st a vychvaluje jak to někdo změřil a opět vyhrála.. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: led nebo plazmaTak to máš pravdu. R^ |
PISTOK153
|
|
Tome,podivej se na ty nejdrazsi LCD s LED podsvicenim a protahni to kalibracni sondou ,podle toho skalibruj a pak je porovnej treba s panakem XXX30X a zjistis jen to, ze koupe LED je vyhazovani penez. pokud ses ale pozer, tak jiste bude vhodnejsi koupit telku za 100 i kdyz ma obraz jako ta 14, pac s tim jiste v klubu snobu zazaris :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: led nebo plazmaPresne, Milan Tuma čo napísal slovo za slovom blbost...všetko je pravý opak... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: led nebo plazmaBohudík se nemusím spoléhat na tvé testy, ale zkušenosti s dlouhodobým provozem, chápu rozdíly obou technologií a znám své priority.Fakt o mě nemusíš mít strach. :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
bublajsTelka za 100 kolíku nebude mít obraz stejný jako za 14 zcela určitě nikdy. ;)A to i když to budou obě stejné výrobní technologie nebo odlišné. |
hobo
|
|
RE: led nebo plazmaTo znamená, že čím drahší TV tým lepší obraz? Na čo si sa zrazil s konom :laughing: :laughing: :laughing: |
Milan C
|
|
RE: led nebo plazmaOpravdu myslíš, že čím dražší, tím lepší? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Čím dražší, tím smobštější, to ano. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
Takžeještě jeden příklad pro pány plazmáky.Vaši kolegové kteří si koupily např.Kuro jsou ale troubové proč nesáhli po Panasonicu za dejme tomu třetinu ceny a měli by stejný nebo možná i lepší obraz?To snad nemyslíte vážně že ne? ;) |
hobo
|
|
hoboOno nevadí, že to kuri trošku, šak v Zime sa to celkom hodí, je to v podstate 2v1 TV+Ohrievač a v leťe to zasa lape muchy, toť maju radi ťeplo, takže na zadnom paneli TV si pekne sedia a nepoletuju po miestnosti jak splašené, odkedy mám tu Plazmu tak ani nemám tolko much po byťe šecke sa hreju, toť aj komáre ju maju radi. :))) |
PISTOK153
|
|
RE: led nebo plazmaPáni páni zase ta diskusia lcd vs.plazma ;P každy kto chce kupovať novu TV by si to mal isť porovnať do predajne,zobrať svoj napozerany blu-ray alebo dvd film a tam uvidi sam či sa lubi ten alebo onen telkač.A samozrejme záleži kolko chce do TV investovať.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
|
|
hoboKdy se naposledy dala koupit TV Kuro? První plazmu kterou jsem viděl byla plazma za 450000 kč ale to bylo tak před 10ti lety. Nějak motáš časovou osu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
THXKOv prodejne ziskas pouze subjektivni dojem. to neni o tom kolik chces investovat, to leda v pripade nejakejch dalsich ficur jako je 3D atp.. na to by si zjistil jestli je cerna cernou anebo jestli televize netrpi nejakejma ertefaktama v zobrazeni tu televizi dneska ani nemusis videt innatura.BTW: top panak stoji vic nez ledky od samsungu ci sony Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
kubapřed dvěma lety jsem ji viděl doprodávat po Praze na pár místech takže nic nemotám neboj bud v klidu a lituj že si ji zřejmě nekoupil. :laughing: |
hobo
|
|
RE: led nebo plazmaled sams.UE40ES6710.Ma aj sat.tuner.Obraz skylink ako vino. |
baracka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 104 |
|
|
@hoboSi absolutne mimo reality a témy...a nemá to zmysel viac komentovať, lebo je to oničom...prečo by niekto dával napr. za LED Samsung 55-ku D 8000-ku 2200 euro, ked za niekolko nasobne menšiu sumu si kúpi tiež 55-ku plazmu s rovnakým, ked nie lepším obrazom???? Len kurenie a blikanie nespomínaj, lebo je to kravina a nikto to nerieši. Chce mať pekný obraz a ostatné kupcu plazmy nezaujíma... R^ |
Milan C
|
|
Bohuželse Milane pleteš,ale nebudu ti to taktéž vyvracet.Prostě plazmu okolo 50-55 za 15-20 kolíku nebudu srovnávat natož kupovat s ničím.A pro pořádek žádné topení a blikání jsem já nějak nezminoval nebo ano? |
hobo
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|