Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKY link - servisní poplatek

Zdravím, může mi někdo poradit se servisním polatkem od SKY LINKU ? V krátké době mě přišly domů ve složenky na 2 karty skylink na 348 Kč rok. Tyhle karty vůbec nemám nepoužívám. Bud jsem je kdysi měl a prodal nebo sem to registroval tuším jednu na nějakého kamarada ze slovenska ale s tim už kontakt taky nemám. Asi nejsem jedinej ale co s tím pls ?

Na papíru ke složence je napsáno že pokud to nebude do 1.9. uhrazeno tak budou karty vypnuty ...to je hezky to at vypnou ...ale nic jiného mi nehrozí ? Vzhledem k neuvěřitelnýmu bordelu v této republice. Diky kuci

harry88
Registrace: 2/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

KamilZ

Tak já se te ještě zeptám - je na tohle nějakej jejich formulář nebo si mám nějakej sestavit sám ? Hledal jsem ale nic o vípovědi jsem nikde nenašel :-(

harry88

RE: SKY link - servisní poplatek

Nevím, nepsal jsem to ani nehledat. Ale zarytých odpůrců Skylinku, kteří obratem po zavedení poplatku vypovídali smlouvu je zde více než dost, určitě Ti poradí :)))
Podle mě je to dopis na 2 řádky s využitím lhůty 1 měsíc dle VOP.

KamilZ
Registrace: 11/2010

Ok napíšu nový vlakno :-) na nové téma :-) diky

harry88

VYPOVED

Zas to nejde pro nějakej časovej zámek tak to hodím sem , ach jo

Ve zkratce:
Mam zaplatit 2 karty , který doma už nemám a ani kde jsou. Ale jsou na moje jmeno takže složenky mam doma.

Jako nejjistěší cesta je podle rad vypoved aby to bylo 100%
Můžete mi poradit jestli na to je nějaky ofiko vypovedni formulář nebo si mam napsat svůj ?

Druhej dotaz, jakou adresu ?

Našel jsem na ofic stránkách sky linku jen Lucemburskou adresu a v čechách jen adresu zakaznického servisu

Satelitní televize Skylink
P.O.BOX 4
709 00 Ostrava 9
Česká republika

Předpokládám že to snad bude stačit ?

Diky moc

harry88

harry88

Meno a priezvisko odstupujúceho spotrebiteľa, Ulica číslo domu, Obec, PSČ

Satelitná televízia Skylink
P.O.BOX 11
022 04 Čadca 4
Slovenská republika

Mesto, dátum

Vec
ODSTÚPENIE OD ZMLUVY

Na základe zmeny podstatných zmien vo Všeobecných obchodných podmienkach a cenníku pri poskytovaní služieb, ktoré nadobudnú účinnosť dňa 15. 06. 2012 týmto v zmysle ustanovení Občianskeho zákonníka využívam svoje právo a od spotrebiteľskej zmluvy číslo od zmluvy
číslo: _____________________ uzatvorenej dňa: ?____________________

odstupujem

s účinnosťou odo dňa podpísania tohto odstúpenia.

MENO A PRIEZVISKO, PODPIS ODSTUPUJUCEHO

PISTOK153

malá opravička.

(ktoré nadobudnú účinnosť dňa 15. 06. 2012) nadobudli dna 15.6.2012.

Ono to je staršieho data, trošku, takže iba toto treba opraviť.

PISTOK153

No jsem z čech tak použiju český PO BOX ,ale to je vedlejší...ale nemám žadné číslo smlouvy mam jen číslo karty ...nevim jestli si uplně rozumíme nebo se do toho zamotávam , ale žádnou smlouvu s nima nemam ...jen chci ty karty pisemne odstavit . Takže jediný co do té vypovedi mohu uvest je čísla tech 2 karet ? To by melo stačit ne ?

Jinak dekuji moc

harry88

Ale on nech napise na cesku adresu.A cislo zmluvy ani ja neviem,ake mam.Ty vies?Jeden e-mail s cislom karty,menom a adresou to nespraví?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

číslo zmluvy,.
Namiesto toho ,tam treba napísať tie čísla dekodovacích kariet u ktorích má prísť k vypovedi tej zmluvy a v Servysnom webe skylinku pri prihlásení v správe karty je uvedené číslo Zákazníka.
Takže to by malo byť vsšetko.

PISTOK153

Na těch složenkách je jako VS/SS co? Jen číslo karty?

KamilZ

PS:....

číslo: _____________________ uzatvorenej dňa: ?____________________

číslo dek karta.
To uzqatvorenej dna, Je Dátum registrácie karty.

PISTOK153

ok to by šlo ...číslo karty a datum registrace karty na složence jsou ...takže diky

harry88

KamilZ

Na těch složenkách je jako VS/SS co? Jen číslo karty?

Ani SS tam nemam nič a VS je xxx číslo karty, prvé tri čísla sa nepišu.

PISTOK153

no zobral som si omilom šek na predplatné balíčkov , ovšem plaťí to isté čo pri servisnom poplatku, ovšem tu je aj SS , ale nieje to číslo vobec karty a niesu to ani tie tri prvé čísla karty, čo sa vo VS nepíšu.

PISTOK153

harry88
Neni zač, dufam že sa ti to podarí odhlásiť OK,
Vpodstaťe je to vypoved koli nesuhlasu z novímy VOP.

PISTOK153

to by bol dobry namet na clanok :) len vsetci by cusali ako vos pod chrastou

"ako vypovedat..."

matho
Registrace: 2/2006

ty vypovieš zmluvy u Skylinku a dotyčným, čo si im ich dal, resp.predal, tie karty nepôjdu---dobrý a charakterný spôsob....
Ale dobre, aspon Skylinku nebudú platiť. ked Skylink porušil slub-záväzok " nikdy neplatíte", tak sa naozaj platiť už nebude- má to logiku
I ked logickejšie by bolo u ostatných, aby sa dožadovali náhrady škody z porušenia tohto slubu-jednoznačne deklarovaného záväzku.

labudik
Registrace: 2/2011

Pistok

V tom formulári by som urobil ešte jednu maličkú úpravu. V texte "Na základe zmeny podstatných zmien" by som vynechal slovko "zmeny". Je to tam duplicitne.

Eman
Registrace: 4/2007

výpověď Skylink

Pokud vím, tak výpověď je třeba vždy poslat firmě,se kterou je uzavřená smlouva, což je v případě Skylink: TradeTec, a.s.
Daliborova 419/11 709 00 Ostrava - Mariánské Hory
Česká republika (alespoń u této firmy jsem kartu registroval)

thierry
Registrace: 10/2007

Len vypovedať, vypovedať... a ked náhodou bude musieť Skylink serpoplatok zrušiť, tak zobrať potom hlavu do rúk a trieskať, trieskať.....

labudik
Registrace: 2/2011

labudik

to sa môže stat ked bude viac irdeto/ice kariet v obehu kludne môžu poplatky zrušit im ide oto aby zakazníci menily CW karty ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Nejsem si jist, kdyz si koupim lednicku taky pak nevypovidam smlouvu, kdyz mi to prestane fungovat, nebo kdyby si prodavac vymyslel poplatek.

ask
Registrace: 4/2005

ja som zvedavy ci predlzia tu akciu do 31.7 registrovanie ice kariet vymena....hahahahahaha :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

jupi

ziadne poplatky nezrusia..predpokladam ze ich navysia...preco by rusili cosi z coho maju bezpracny zisk? nemusia ani poskytovat sluzby...sikovnici sikovni...sleduj napr. nasich operatorov mobilnych...ti maju tak koncipovane zmluvne podmienky ze ten chudak co to podpise ma uz len jedine pravo platit platit platit poplatky za vsetko..a ked chce vypovedat nevyhodnu zmluvu tak pod takymi sankciami...zeby za to mohol volat 5 rokov ...hehehe. inu dnes sa uz "podnika" takto..vypalnictvom...pravnici im napisu nepriestrelne zmluvy ktore neodhlaite bez pravnickeho vzdelania..a potom uz len kasiruju...a prevadzkovanie komunikacnych ...ci televiznch..sluzieb v obchodnom registri..maju zapisane len ako zamienku ako "krytie"

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

vypoved pisat nie je nutne a ja ju urcite pisat ani posielat nebudem, proste servisny poplatok nezaplatim a pre mne za mna, nech to vypnu. Este aby som ja mal s tymi ich zlodejskymi praktikami starosti

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra