Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ICE karta a jak rychle prijdou zapisy na ni

mam dotaz:

minuly tyden jsem zjistil ze po delsi dobe kdy jsem nepouzival jednu ICE kartu mi na ni vyprsely vsechny zapisy... dal jsem ji do prijimace mam tam cccam a asi za 1,5 hodiny mi prisly zapisy (pamatuji si doby kdy to trvalo 5 minut).
vcea jsem si objednal pres web balicek kombi, zaplatil jsem ho je aktivni tak jsem nechal kartu v prijimaci a cekal na zapisy - po 19 hodinych mi zatim zadne nedosly a ani po reaktivaci.... mam pocit ze skylink zkolaboval protoze tohle neni normalni , zaplaceny den vyprsel a stale nic - jen pro info zadny blocker nemam nastaveni je uplne stejne z minuleho tydne kdy ty zapisy pres CT1 normalne za 1,5 hodiny prisly ale ted proste 19hodin absolutne nic... ma nekdo zkusenosti z poslednich dni ze skylink vubec nestiha? diky

josseph
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

nendez

A na kterém fóru při registraci požadují vyplnění kvízu?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: ICE karta a jak rychle prijdou zapisy na n...

1/ po zaplatení kreditkou, z tmy do obrazu cca 10 sekund.
TechniSat HDS2+2xCI-moduly Multicrypt CW+2xICE
2/ tento príspevok je jasný dôkaz prečo serpo. Ak tam vyvoláva denne 1000 ľudí syna a syna-syna niekto musí tu partu ľudí ktorá má zdvíhať telefony platiť. Keby to fungovalo ako píše nendez a každý v tejto republike by robil len to čomu rozumie tak by call centrum mohli zrušiť. (ale čo potom s tými milionmi ľudí, čo nevedia vôbec nič už neviem)

Dagy2
Registrace: 11/2010

nendez

Mne ice funguje,iba raz je trval nabeh 10 minut bez zasahu z vonku.
A preco chcu odstavit uni? Share ti nic nehovori?

Kasr
Registrace: 8/2008

To Kasr

A co mají uničtečky spojeného s odstřihnutím share. Na to existují mnohem sofistikovanější způsoby. Jenom šíříš spekulace mezi prostý lid.

nendez
Registrace: 6/2009

Hmm...len tak zo srandy som skusil. ICE karta, prijimac obycajny BIG SAT BS-67 s uni citackou. Karta a prijimac nepouzivany cca 2 mesiace. Aktivoval som na mesiac balik MULTI. Po zapnuti prijimaca do 5 sekund vsetko bezalo.
To len tak na okraj moja dnesna skuska. :)

dodiak
Registrace: 7/2011

dodiak
- dnesna skuska OK, moja dnesna skuska taky OK, ale to jeste neznamena ze Skylink ma vzdy vsechno 100% v poradku a ze obcas nemuze nekdo mit ne vlastni vinou problem (vc. majitelu SL ready prijimacu...)

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Ja som v prispevku nekretizoval ani SL ani nikoho...len som napisal svoj dnesny postreh. Zhruba pred mesiacom som mal so SL tiez problem....proste len skusam. ;)

dodiak
Registrace: 7/2011

nendes

Samozrejme na servroch nemaju kartu v normalnom stb s uni citackou,su tam pc a routre v linuxe s citackami napr phoenix.
Ale princip je rovnaky-su tam card servre ako v linuxovych stb.

Kasr
Registrace: 8/2008

dodiak

a jsi si jistý že to tak bude u všech karet???

nebo jedna z tisíce se bude chovat jinak ???

tonek
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra