, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Televizor LCD,PlazmaJaký koupit v dnešní době TV za přijatelných 20000kč |
mari
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 62 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
|
|
RE: Televizor LCD,PlazmaHlavní je kvalita obrazu a vůbec celé TV(včetně životnosti). Ostatní neřeším.----------------------------------------------------------- Jsem montér, jsem prodejce, očas jsem držkatý. :laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
HiFiOKto já taky řeším hlavně kvalitu obrazu :razz:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Televizor LCD,PlazmaMě to tak u tebe nepřipadá. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: Televizor LCD,PlazmaTV = Plasma = Panasonic, či už 400hz, alebo 600hz je fuk, len Full Hd a ideš, nič lepšie neni, sice to trošku topí, ale decka to možu kukať z hocikade a hociktorého uhlu či zo zeme a furt budu vydieť rovnaky obraz, takže si ani očička nevyočia. R^ R^ R^PS: a na ECO sa do 115W zmestíš az z plnym Dynamickym nastavenim obrazu. :))) Toť v Ponoškách spím aj Ja. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
HiFiOKjelikož jsem 20 měsíců čučel na plazmu od panasonicu a teď jsem přešel na tohle ledkový LCD, tak můžu objektivně porovnávat. Netvrdím, že obraz je stejnej, každá má svoje pro a proti, ale ve výsledku se nedá říct, že je na plazmě ten obraz lepší. :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
PISTOK153no jasně, těch 115w se dá na to ECO dosáhnout, ale pak ten obraz nemá nic společnýho s reálným a přirozeným obrazem. Stejnej obraz jsem měl i na starej televizi Selena ze Sovětského Svazu se špatnou obrazovkou. :razz:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
eemilTo máš pravdu, ale neni to zase až také zlé (furt lepšie jak LED v normálnom mode), Ja som si už zvykol, lebo v normálnom mode mi to ide večer oči vybyť a kto to furt bude prepinať, ale zasa na druhej strane farby su cool, hlavne červená jak krv. :)))PS: jediné čo sa mi nepáči, je to, že na každy vstup sa dá nastaviť iny obraz, takže kym som to ponastavoval, aby šecke vstupy TV hrali rovnako, no to mi dalo trošku zabrať. Ono je to dobré, ked je nejake horšie zariadenie k tomu pripojené, ale inak, zbytočny prepich. :crying: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
eemilereálný obraz má jen TV plazma,monitory jsou jen diapozitiv podsvícený zářivkou,nebo ledkama R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 599 |
|
|
pierrepetruž bys tu ohranou desku mohl taky otočit :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
emile,sice je ohraná,ale záznam na ní je pravdivější analog,než na všech CD a DVD jedniček a nul R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 599 |
|
|
.. a kdy Oled tv ?Nemá někdo info o prodeji Oled televizorů u nás ? Zatím mi telka běží bez závad, ale kdo ví co se s ní může stát za pár týdnů či měsíců , takže bych šel už asi do tohoto nového systému. |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
|
|
RE: Televizor LCD,PlazmaLetos, pokud vím, tak se na podzim chystá u nás prodej LG Oled 55" - cca 230 000 Kč. Samsung taky něco chystal, cenově o něco níže, kolem 180 000 Kč. Prognozy - 2013 začátek širšího prodeje, 2014 Oled jako spotřebka. Více na informacích z IFA2012 a strejda google |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
|
|
ta vaše LG 42LM660S není taková sláva zdá seKdyž čtu na Alze ty recenze, tak nic moc (čtu radši jen ty kritické):LED podsvícení ( nejedná se pouze o LG ) je opravdu špatné na oči. Nemám žádnou vadu očí, ale na LED se prostě nedá dívat. Srovnal bych to s halogeny u auta, nebo se zářivkami, které sice opravdu šetří energii, ale bílé světlo je pro oči za trest. Proto se vracím ke klasické lcd s ccfl. Doufám, že jsem tímto někomu pomohl. Je to pouze můj subjektivní názor. Lesklá obrazovka ( při snížení hodnot, aby se na tv s led dalo dívat opravdu vidím jen sebe v odrazu. ) Totální zklamání s LED podsvícením. Tv je dělaná na oko, opravdu úžasný obraz a všechny funkce, ale co s tv, na kterou se vydržíte dívat 2-3 hodiny. Lesklá obrazovka přes téměř jako sklo. atd. |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 322 |
|
|
RE: Televizor LCD,PlazmaTak já na tom LED podcvícení nevidím žádný problém, oči mi to nijak nezatěžuje, možná to bude tím, že se na televizi nedívám při tmě. Odraz je na lesklej obrazovce stejnej jako na plazmě co jsem měl předtím. Takže většina argumentů při těch kritických recenzích je o ničem. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: Televizor LCD,PlazmaAko vzdy....... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|