, sekce: Skylink |
|
Problém s TV SharpZdravím,kamoš byl u známýho ladit TV Sharp (bohužel model nevím) a nepodařilo se mu naladit programy v normě QPSK. Programy v 8PSK naladit šly. Nemáte někdo podobnej problém? V nastavení paraboly problém není, HD settopbox to naladí bez problémů. Díky za rady. |
Jorza
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 76 |
|
|
Možnánahrát novější SW pokud je k mání na jejich stránkách. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
RE: Problém s TV SharpJednu Sharp jsem ladil , leč nenaladil podobný problém některé frekvence nešly naladit .Přijel servisní technik , který to nevyřešil a TV šla na reklamaci vzal jsem peníze a je klid . |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
|
|
RE: Problém s TV SharpJá jsem měl podobný, ale opačný problém. Na GoSat 7055 HDi nešly naladit programy v normě 8PSK, které na stejné parabole a LNB ladil TV SONY zcela spolehlivě. Stejný GoSat nenaladil 8PSK ani na chatě. Na jiný LNB doma i na chatě ladí GoSat 8PSK bez problémů.Když to shrnu, tak TV Sony naladí 8PSK bez problémů na všechny 4 různé LNB, které jsem zkoušel. Naopak GoSat naladíl 8PSK jen na dva ze 4 zkoušených LNB. Odborníci zde tvrdí, že je to špatným nastavením paraboly. Já si myslím, že je to "nežádoucí" vlastnost satelitního tuneru v přijímači. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 706 |
|
|
RE: Problém s TV SharpA ja tvrdim, ze je to volnym trhom.Kedy sa do predaja dostane akykolvek drek lebo je slaba kontrola postihy.Ci je to vada tuneru alebo niektoreho lnb, cepicka by zatocil s dovozcom..... ;P Takto jeme brazilske pecienky bohvie z coho? bravcove co nikdy nekrochkalo,fazulu z ciny no k blití cela EU. ;P Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|