, sekce: Skylink |
|
Ztracená karta SKYLINK Irdetoztratila se karta ,nová- výměna.Dá se udělat nějaká kopie nebo jak to řešit?Kupovat novou se mi nechce... |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
|
|
PillerSice to není v rámci dotazu ale zajímalo by mě co tím hozením do šuplíku otec vlastně "uspořil". To mi fakt hlava nebere. :lookaround:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 206 |
|
|
RE: Ztracená karta SKYLINK IrdetoNemůžeš očekávat, že provozovatel komerční služby se slituje a přenese na sebe náklady vzniklé jednoznačným pochybením zákazníka.Na druhou stranu si dokáži představit, že pokud prokážeš vlastnictví ztracené karty a znáš její číslo, Skylink by mohl být ochoten za manipulační poplatek ztracenou kartu formálně zablokovat a vydat ti novou. Výše manipulačního poplatku je otázka, pokud nic takového neuvádí v obchodních podmínkách a ceníku, očekával bych podobnou sumu co stojí karta výměna. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
|
|
RE: Ztracená karta SKYLINK IrdetoA čo autor dotazu už si si skontroloval čo hovoria čísla kariet?Sice je možné,že ich asi obe ani nepoznáš,lebo,keď nemáš kartu,tak obal s nej určite tiež nie.Ale tu starú máš určite,tá čo hovorí,je vymenená?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
letas:Skorej ako sa spýtaš, tak lepšie čítaj. Autor píše v treťom príspevku toto:"mám i to čílso karty,ještě když jsem jim ji registroval". |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
|
|
RE: Ztracená karta SKYLINK IrdetoNJ,registroval,atď,karta výmena sa neregistruje ,to som už písal,všetky tie jeho nejednoznačné odpovede nikam nevedú a vôbec nenapísal,čo som sa pýtal,čo hovoria obe karty v kontrole.Viac vecí tam uvádza,ktoré sa vymykajú normálnosti,tak to si prečítaj zase Ty pozornejšie.Dá sa poradiť,ale iba vtedy,keď poznáš pravdu.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: Ztracená karta SKYLINK IrdetoUzavřel bych tuto diskuzi s tím,že jsem zjistil,že "ztracená"karta není zaregistrovaná.Omlouvám se všem. |
Piller
|
|
RE: Ztracená karta SKYLINK Irdeto@Bidlo, teď už aspoň víme, že ušetřil pár měsíců serpa, protože ji zapomněl přeregistrovat. To by ale platilo, pokud by ji nakonec neztratil :)))Pak je tu ale i druhá varianta a to ta, že i kdyby ji neztratil a vyměnil do 15.9., dostal by odklad serpa dva roky. Teď když mu zhasla a přeregistruje, dostane odklad rok, což je o 9 měsíců méně a to nepočítám 2měs. full bonus a to, že musí ještě koupit druhou Výměnu.. A pak že se nevyplatí šetřit :scared: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Ztracená karta SKYLINK IrdetoJenomže kartu jsem nezašantročil já,ale děda...nemohl jsem nic ovlivnit,na tu kartu jsem dávno zapomněl.A stejně si myslím,že není ztracená,ale dobře uklizená.Časem se najde, pokud ji ale např.nevyhodili se starýma časopisama.Ale staří lidi nic nevyhazují,spíš naopak,tak tam ta naděje pořád je.Říkal jsem mu :dejte to tam hned.Ne, starší generace jsou holt spořiví.Ale překvapilo mne víc to,že jsem si vsugeroval,že jsem kartu registroval.Nebyla.Holt asi stárnu a blbnu |
Piller
|
|
RE: Ztracená karta SKYLINK IrdetoJo to potom snadno se chlubí Skylink že má 1 mil karet , ale kolik jich bude ted po zaplacení S.P. a všech poplatcích a problémů kolem výměny karet to znamená přímo aktivných to by asi bylo zajímavé číslo ke zveřejněný i když jim přibylo plno karet od CS-link . Hodně lidí má 3-4 KARTY doma z toho 2 sktivný a 2 v šuplíku , někdo nevý ani kolik má celkem karet a kde , atd. . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|