Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

1°W: Musiq1 prekvapil prechodom na 16:9

Slovenská hudobná telka Musiq1 na Thore odteraz vo widescreene. R^

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

to bude

pod Orlickýma Horama radosti až do vánoc!

Od Vánoc až do..., Tv vysílání formát 4:3 včera CES 30.12.2012 19:00.22

tonek
Registrace: 1/2009

RE: 1°W: Musiq1 prekvapil prechodom na 16:9

Škoda že Musiq 1 nie je prístupná aj pre divákov Digi

LuboTS
Registrace: 5/2006

podle mne

je přístupná pro všechny !!!
kdo mne opraví ???
:8)

tonek

Pre abonentov Digi prístupná nie je. Tak spokojný že som Ťa opravil?

LuboTS

Jde Free

Stanice Musig 1 vysílá volně pro všechny na satelitu Thor.To znamená pro diváky Freesatu a Digi TV. Jen je potřeba si ji dobře naladit. 11919 V 28000.

hifik
Registrace: 7/2007

LuboTS: Musiq1 je prístupná ešte niektorým abonentom Digi TV, ktorým sa nestihol nainštalovať nový soft.

telecirkus
Registrace: 12/2011

@hifik: ak mi ukážeš ako si zákazník Digi naladí musiq 1, tak Ťa navrhnem na nobelovu cenu. zákazník v Digi si nemôže naladiť nič, len to čo má umožnené

LuboTS

zákazník DIGI

má stejná práva a možnosti jako každý jiný zakázník !!!

Pokud je tedy svépráven !!!

tonek

rumunští soudruzi

To je tedy super provider, když neumožní svým zákazníkům příjmat TV , která je volně k mání. Tohle mi připomíná dobu před 89. Rv ;P

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys, pred 1989 som frčal na satelitny prijímač postavený amaterský z amaterského rádia. Potom keď mi prepašoval tirák satelit a konvertor, tak na Katrein na ktorom sa dalo predvoliť "až" 50 satelitných staníc.
Lenže komunisti mi nezakazovali mať v záhrade 250cm laminátovu anténu, ani druhú 150 cm s natáčaním na všetky satelity, tiež postavenú podľa amaterského rádia.
Tak fakt neviem o čom to trepeš? :scared: :zombie: ;P :fuming: :bomb:

Ingemar13
Registrace: 10/2012

Tá zmena na 16:9 je pre mňa kontraproduktívna!!! Takto ak sa nechcem hrabať v menu TV, tak sa cez aspect ratio switch neviem zbaviť čiernych pásov na vrchu a spodu. Predtým keď to išlo v 4:3 tak to išlo v pohode prepnúť na celú obrazovku.
Obraz sa nezlepšil. Stále to má kvalitu videa z VHS a to sa píše rok 2013! Rv ;P :zombie: :crying:

Ingemar13

Ingemar13

No nevím kde žiješ, ale já jsem měl v roce 1982 na paneláku snad 1. v Praze 180cm parabolu. Soudruzi dojeli asi za 3 týdny, kterým jsem vysvětlil sat.příjem, předvedl a oni vše sepsali a spokojeně odjeli.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Trepeš evidentne (ultra nevhodné slovo)!!! Toto je tá naj.i.d.i.o.t.k.e.š.i.a modrácko buržoázna propaganda!!!!!!!!!!!! Týmto môžeš o.d.rbka.vať tak buržoázne deti, ktoré tu dobu neprežili!!!!! Neviem na čo ti bola paralobola 180 cm v r. 1982, keď satelit Astra bola sprevádzkovaná v r, 1988????????????????
Nerob si z nás tu id.io.tov!!!!!!!!!!!!!!!!! ;P :zombie: :laughing: :razz:

Ingemar13

To si s tou 180 cm anténov chytal Slobodnú Europu v 1982, či Hlas Washingtonu???? :laughing: :bomb: :fuming: ;P :zombie: :dead: :razz:

Ingemar13

Ingemar.......já tou poznámkou o roku 89 rozhodně nemyslel satelitní příjem. V té době byly mnohem závažnější věci, kterých nám bylo upíráno. Tím myslím třeba svobodu slova. Bylo to myšleno jako přirovnání. Takže se sklidni, spolkni pilulku a udělej si procházku na čerstvém vzduchu.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

"Tím myslím třeba svobodu slova. Bylo to myšleno jako přirovnání." wladys

S tvojou i.diot.skou per analógiou môžeš ísť do hája zeleného!!!

Aký má význam sloboda slova, keď si bezdomovcom pod mostom, nadjazdom, bránou v treskucom mraze???

Aký význam má sloboda slova Sloveniek v buržoáznej Británií, ak im úrady viac ako 900 dní zadržiavajú deti a chcú im ich dať homosexuálom do teplej prevýchovy???

Opýtaj sa tých 400.000 nezamestnaných a viac ako 200.000 vysťahovalcov za prácou, aký má pre nich význam sloboda slova???

Opýtaj si Cigánov v osadach aký má pre nich význam sloboda slova a vynadajú starostovi, ktorí ich dcery a ženy predáva ako biele mäso do otroctva, alebo na prosticiu.

Skôr ako napíšeš podobné i.diotiny, tak sa toto poriadne prečítaj ty buržoázny tliachaj so zmodreným vymeteným mozgom !!!!!!!!!!!!!!
;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P

Ingemar13

Ingemar.....s omezencem jako jsi ty nemá smysl debatovat. To s tou pilulkou a procházkou , ale platí soudruhu.

wladys

Keď ti dôjdu argunery, tak trepeš nezmysly.
Ak prejdeme k sa motnej slobode slova napr. v masmediách, tak mi napíš, kedy si počul, alebo čítal o skončení unipololárneho sveta? Podľa buržoáznych médií neexistuje bipolárny svet od r. 1991, pádom ZSSR, čo je sprostosť ako v koši vody!
Pretože už v r. 1995 vznikol Šanghajský pakt a skončilo 3,5 roka trvajúce beztrestné bašovanie USA a jedinej superveľmoci.
Napíš mi kedy bola čo len zmienka o existencií bipolárneho sveta, alebo o samite konkurenta NATO, ktorým je SCO (Shanghai Cooperation Organizacion) v našich "slobodných" masmédiach?????????? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ;P :zombie: :bomb: :fuming:

Ingemar13

http://www.spacewar.com/reports/Shanghai_Pact_Plans_999.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organisation
http://centralasianewswire.com/General/Shanghai-Pact-states-sign-two-year-security-agreement/viewstory.aspx?id=3565

Ingemar13

stačí prehodiť digi kartu do svojho sat.príjmača(kupiť nejaký lacný)nastaviť autom.vyhľadávanie a je tam všetko,u UPC to takto išlo bez problémov(dával som kamaratovi UPC kartu do Opensat 2900HD PVR,kvôli HD programom,išlo to hned,stačilo nastaviť prog.),sat.prij.UPC má v šuflíku, :8) všetko naj v novom roku všetkým :) ,veľa :))) ,málo :bomb: ,nič :fuming: ;P

pietrolam
Registrace: 11/2011

pietrolam, tá stanica Musiq1 je shit, čo sa týka kvality obrazu, (zvuk je relatívne dobrý, ale nie je v AC3). Takýchto žanrovo podobných programov sa FTA, opakujem FTA vysiela na 28°E viac ako 25 s minimálným počtom reklám v porovnaní so SKY UK na hudobných programoch.

Ingemar13

Ingemart13-suhlasim(často som tam,rád ich pozerám a počuvam ju),išlo mi iba o to že je tu možnosť dať tip na sledovanie progr.na Thor-e,on sa možno(niekto)nedostane na 28E,ak nemá motor ako my

pietrolam
Registrace: 11/2011

inge: prosím zaregistrujse u KSS a tam si kecej svý nesmysly.
a taky vzpomeň umučené , zničené životy a nakradený majetek
ale asi si se měl tenkrát dobře !
NA ÚKOR DRUHÝCH ! mohl bych se rozepsat ale tohle fórum je o něčem jiném. FUJ

pietro: karta digi nejede jinde než v jejich spárovaném stroji! jsou sice machři kteří ji spustí jinde ale to se tě netýká !

tonek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra