Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Chrome =key login= ako v opere

zdravim

chcem sa opytat lebo som novy uzivatel chromu pred tym som mal operu , nemohol som najs žiadny doplnok aby som mohol mat multiple login niečo na styl toho klucika v opere ktory vam umozni si vybrat ktory login sa pouzije napriklad na gmail

hello hello

martiner
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

nějak jsem

nepochopil,o co ti jde R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Chrome =key login= ako v opere (

a pak se i Ty největší přispělovateli po půlnoci o co mému manželovi jde, fórum, či parabola.SK (bystrik-nezapoměň jako za Slovenského Štátu manžela udat-určitě by ho zastřelili)

Babuika
Registrace: 2/2009

Babuiko

co dělá manžel?,když jseš tady,to stojí u tebe a diktuje ti?,pozdravuj ho,dobrej nápad,až mě pošlou do tropů,zaregistruji i manželku a tři dospělé děti na parabolu,pak jim budu diktovat R^ :laughing: R^

pierrepetr

@kamaráde

jak jsi občas nazval manžela, Ty jsi to nepochopil?
Sám píšeš, že to nechápeš? Nevnímáš, že je to příliš často a k českým stanicím (třeba, píší samí slováci-na návštěvě)...
je na burze a na mě nemá absolutně čas - o půlnoci klopí (Vydělává jako servisní poplatek denně-měsíčně...)

Babuika
Registrace: 2/2009

Babuiko

já nemám problém s jinými národnostmi,já ani nevnímám ,kdo to píše,když dotaz nepochopím,znovu se zeptám,jistě mohu být sám,kdo to nechápe,ale,když sem sám,kdo tady zrovna v noci je,je třeba upřesnit,jinak nemohu pomoci R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: Chrome =key login= ako v opere

manzelka... :laughing: :laughing: :laughing:

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

lastpass

čo tak použiť last pass

streetroll