Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

FILMBOX live

Ako ste riešili problém s prihlásením na ich stránku?Myslím tým ponuku skylinku grátis na mesiac. Volal som pani operátorke,ale riešenie je problematické!!!Nie je to v ich právomoci to vyriešiť,treba vyplniť nejaký formulár a poslať zas ďalej..... :zombie:

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: FILMBOX live

Pozor na ně pár lidí mělo problém zrušit předplatné. Nereagují na email.

satman1
Registrace: 9/2010

Úspešne komunikujem so Skylinkom, no je mi to houby platné, používať aplikáciu FilmBox Live nemôzem...

11.11.2014 Dotaz na Zákaznícky servis

Dobrý deň, objednal som si balík Mixbox na 6 mesiacov aby som mohol využívať službu Filmbox Live. Registrácia prebehla úspešne a po prihlásení oznámilo tiež úspešné prihlásenie: SKYLINKSK_LOGIN_SUCCESSFULL, no napriek tomu na notebooku v pravom hornom rohu aplikácie nie som stále prihlásený a nemôžem sledovať filmy z ponuky... Tak isto na mobile LG-E460 po úspešnom prihlásení ma nepustí ďalej a hlási: K tomuto obsahu nemáte prístup. Smart TV LG LE8500 nemá možnosť sťahovať nové aplikácie, takže k službe Filmbox Live nemám žiadny prístup... Môžete mi vysvetliť prečo po úspešnom prihláení na notebooku aj Smartfóne nemôžem sledovať ponúkaný obsah?

12.11.2014 Odpoveď Zákazníckeho servisu

Dobrý den,
Jestliže proběhla registrace v pořádku, přihlásíte se, musí (je-li vše dle požadavků Filmboxu splněno) fungovat. Můžete mi zaslat údaje k přihlášení (login+heslo), abych mohla ověřit, v čem je problém? Ověřil jste, zda zařízení na kterých aplikaci využíváte, jsou aplikací podporovány?

Přeji pěkný den.

S pozdravem
Katerina Gajdová

13.11.2014 Odoslaná moja odpoveď s prístupovými údajmi

Vyberám:

Tak tentoraz to mám aj s hláškou: " Počkajte prosím, kým prenesieme príslušnú Filmbox Live službu do Vašej krajiny." A po prihlásení oznamuje: zadané nesprávne meno, alebo heslo... ???
Aké počítače sú podporované som nikde nenašiel. Mám Acer Aspire 5710. Na Vašich stránkach to nie je bližšie špecifikované:

" V cene predplatného balíčka Mixbox teraz získate aj prístup do služby Filmbox LIve, ktorá vám sprístupní stovky filmov a živé vysielanie programov Filmbox (vrátane programov Fast & Fun Box HD a FilmBox Arthouse, ktoré ste doteraz nemali v ponuke) PROSTREDNíCTVOM POČÍTAČOV, mobilných zariadení alebo inteligentných televízorov. "

Mobil je smartfón LG E-460 s Androidom v. 4.1.2 v ňom som prihlásený s rovnakými prístupovými údajmi, ale ako som už písal, pri pokuse otvoriť film je výsledkom oznámenie: " K tomuto obsahu nemáte prístup. "

Ďakujem za skorú odpoveď

:lookaround: :lookaround:

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Galerie: Maneto

Filmbox LIVE SK

Ide to uz niekomu na Slovensku? Ved to nie je mozne,aby od 15.10. neboli schopni to rozbehnut. Na infolinke mi stale tvrdia,ze mam cakat,ze je technicky problem, ale ako je mozne,ze v CR to ide a na Slovensku ani po dvoch mesiacoch nie.

soki
Registrace: 2/2011

Filmbox LIVE SK

My sme v SK dva mesiace po opiciach pozadu.Nemyslel som tým priateľov v Čechách ;)

figmar
Registrace: 10/2009

Viacerí sme sa nechali napáliť tak ako aj ja a skočili na túto "skvelú ponuku" v domnení, že získajú prístup do služby FilmBox Live...

Tu je odpoveď po mesačnom vypisovaní, aby som si zmenil heslo apod. pomaly aj číslo topánok...

Dobrý den pane,
ano bohužel je nám líto problém zde je a služba není dostupná pro slovenské zákazníky o tomto problému víme a je v řešení. Zatím, avšak nemáme bližší informace k datu jeho vyřešení proč tato služba není dostupná pro slovenské zákazníky. Co se týče kompatibility zařízení jsou tyto zařízení vypsaná v seznamu na službě Filmbox Live.
S pozdravem
Tomáš Vacula
Zákaznický servis Skylink
Rv

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Galerie: Maneto

Ja len nechapem, ze ak nas je viac, ze preco mi najskor takisto radili,ze mam zmenit heslo a neviem co vsetko. Na infolinke mi asi pred mesiacom povedali,ze ostatnym uz to ide a jediny komu to nejde som ja, ze musim mat problem u seba. Mne naposledy odpisal na moj kratky email,ze ci dva mesiace nefunkcnosti nie su prilis toto:

chápu vaše rozhořčení, bohužel nemám stále jiné informace. Jedinnou novou informací je, že již snad vědí, v čem je problém a nyní tedy testují, zda problém tímto krokem odstraní. Pokud by problém přetrával, budou zjišťovat jiné příčiny. Bohužel se jedná o složitou aplikaci, na které pracují vývojáři a snaží se odstranit váš problém.

Je vás slovenských zákazníků více, bohužel všichni čekají na odpověď, stejně jako já. Ihned jak obdržím jakékoliv nové info, budu vás kontaktovat.

soki

No tak len update. Dobre sa to da obist cez cesku VPN. Staci sa iba prihlasit cez cesku IP a hned potom odpojit. Cize spojenie nemusi byt ani rychle,lebo stiahne len prihlasovaciu stranku. Samozrejme to nie je riesenie napriklad pre telku

soki

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra