Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Travel XP na Topfield SBI-2050

Je to 2dny co jsem psal s tim ,ze to nejde tenhle program na tomto prijimaci a 2krat jsem volal na zákaznickou linku a tam neustale povidali,ze jedine modul a pude to.Ja jim rikal vzdyt je to nebo byl certifikovany prijimac pro Skylink a ted jak pridali ten Seznam tv,ze mi jde a tenhle program nejde.Nechapali porad modul a nic jiného mi rikali.No a dneska prijedu z práce a kouknu a on bezi Travel XP tak nechapu,opravdu si delaji z lidi blazny.Spolecnost na dve věci.
uživatel
Sanca
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 241
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Sanca

Vypli větší zabezpečení takže moc nejásej......asi před hodinou

Philips 40 PFL 6606 H/12 Opticum HD Sloth Combo Plus 2.2.74
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 681
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

Asi tam volalo mnoho klientů, tak to Jarda raději přepnul zpět na statiku ;) :)))

HD BOX 9200, Showbox Vitamin PRO E2, Skylink komplet, Panasonic 42PX80, parabola E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 4 935
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

tak u uvidíme,za chvili mají pridat Cartoon,doufam ze to nebude to sami a opravdu to dela Skylink vsechno,najednou to jde když lidi udelaji bubu
uživatel
Sanca
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 241
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Sanca

Žádné bubu jen se sbírají data, testuje nastavení , to větší zabezpečení bude dřív nebo později realita........

Philips 40 PFL 6606 H/12 Opticum HD Sloth Combo Plus 2.2.74
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 681
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

Však som písal, že to nemá logiku, aby to nešlo, keď Seznam šlape. Mne to tiež hneď nešlapalo toho 5.2.V Skylinku mi slečna tvrdila, že to pôjde, že mám byť trpezlivý, že to ešte nemajú všetko doriešené. Ani sme nedihovorili a začalo to šliapať!
uživatel
Peťas65
Registrace: 12/2013
Příspěvků: 126
Odpověď v diskusním vlákně
 

TravelXP

Takže dík Jardo!
uživatel
arderman
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 58
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Sanca

Dík za info. Zcela stejné chování u Cryptobox 650HD.
Ve čtečce Seznam.tv jde a Travel XP nešel.
Nevím zda-li už funkční, není to můj stroj,ale přesto dík.
uživatel
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 146
Odpověď v diskusním vlákně
 

@habr

Nakopať tam kde chrbát končí... :fuming: Práve som objednal dva CA moduly... /pre TV a DM/... Viac ako 60 Eur by som vedel aj iným spôsobom použiť... Jediné čo ma môže upokojiť, že som pripravený na podobné úlety, aj keď jeden nikdy nevie akú ptákovinu zase vymyslia...
A možno len po dohode, potrebovali vyprázdniť sklady plné modulov Irdeto Skylink ready, aby za krátku dobu prístup podmienili len cez modul Viaccess-orca... Rv

DM900UHD4KTriple, DM800HDseV2, DM800HDse, DM500HD, Dreambox7000-S, TBS5925USB DVB-S2 ProfessionalTVBox, FergusonHF-8900HD,(Fuba DDA110Al/ motor DG380S Speedy = 60°E-45°W) + Fuba DDA850Al + E-85 Maximum + E-85 Gessat + 80cm Famaval + 60cm Fe = 53°E-30°W...
uživatel
Maneto
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 3 790
Galerie: Maneto
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Maneto

Jak popsal habr - ještě ty mduly určitě využiješ.
uživatel
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 146
Odpověď v diskusním vlákně
 

@S_T_A_R_T

To dúfam, len aby neboli potrebné medzičasom iné, novšie... tak ako som vyššie naznačil...

DM900UHD4KTriple, DM800HDseV2, DM800HDse, DM500HD, Dreambox7000-S, TBS5925USB DVB-S2 ProfessionalTVBox, FergusonHF-8900HD,(Fuba DDA110Al/ motor DG380S Speedy = 60°E-45°W) + Fuba DDA850Al + E-85 Maximum + E-85 Gessat + 80cm Famaval + 60cm Fe = 53°E-30°W...
uživatel
Maneto
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 3 790
Galerie: Maneto
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

Ja si myslim,ze upravili kodovani, protože tam volali lidi a pude to HABR uz normalne
uživatel
Sanca
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 241
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

Peťas65
co by na tom nemalo mat logiku? Na spominanych kanaloch testovali layer2b.. dynamicky camcrypt, ktory bol zapnuty chidom A000 v ecm. V ecm pre seznam.cz uz cca dva tyzdne nic take nie je, preto ti seznam.cz chodil :)
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 1 720
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

to boli len testy keď nastane deň D tak spustia naplno

Dreambox 7080 DVB-S2X MS/TBS 5925/GIBERTINI 150
uživatel
pele1
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 4 642
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

já myslím, že už by měli dát nějaké nejnejnejvyšší kodování, pořád se ještě najdou lidi, co jim to platí a chtěli by koukat ,,, takhle to fakt nejde

1+13+19+23+28
uživatel
keff
Registrace: 6/2010
Příspěvků: 1 264
Odpověď v diskusním vlákně
 

keff

Nemusi byt nejnejvyssi, staci aj toto co bolo, kedze podporovat zdielacov z ruska za 5€ dlhodobo fakt nejde :)
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 1 720
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

pokud to neudělají všechny platformy, tak je to komtraproduktivní

1+13+19+23+28
uživatel
keff
Registrace: 6/2010
Příspěvků: 1 264
Odpověď v diskusním vlákně
 

kodovani

Nic proti, ale logicke a ferove od skyliku by bylo kdyby dopredu oznamil, podle me alespon pul roku, ze bude zapnuto vyssi kodovani + datum kdy, co to pro zakaznika presne znamena a co bude potrebovat (doporuceni pristroju) zby mohl sledovat com si predplatil. Ne kazdy je odbornik na sat techniku. Navic testy by meli delat jinak a ne na zakaznicich. Maz na tech co stim budou souhlasit.
uživatel
zelinka
Registrace: 1/2012
Příspěvků: 32
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

Já volal že mám tento přijímač se skylink ready logem operátorka řekla že předá informace technikovi :-D a chtěla číslo karty a ten to v nejbližší době bude řešit.
Tak to šlo rychle :) Dneska mě program jede.
Ale je to hroznej program sem nečekal, že ten dabing je tak hroznej.
uživatel
bourka
Registrace: 4/2012
Příspěvků: 157
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Maneto

Taky jsem po dlouhé debatě s operátorkou jeden kousek objednal. Je to prostě banda :fuming:

Octagon SF4008 UHD 4K + Skylink & Kombi. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
uživatel
Pikollo
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 560
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

keff
Nie je na tom nic kontraproduktivne.
Digi a magio dlhodobo neumoznuje sharing premiovych a digisportov, nikto ich kvoli tomu neobsiera na forach a statistika nepusti,1 od vypnutia zdielatelneho caid 1880 im dost narastol pocet predplatitelov :)
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 1 720
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

myslel jsem Freesat

1+13+19+23+28
uživatel
keff
Registrace: 6/2010
Příspěvků: 1 264
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

tak uz len lepsie umiestnit logo, pripadne zmensit.
uživatel
satan
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 050
Odpověď v diskusním vlákně
 

Maneto Pikollo

Nebojte nic, moduly sa este urcite zidu.. ten test nerobili zo srandy a bezdovodne :)
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 1 720
Odpověď v diskusním vlákně
 

bourka

A číslo bot po tobě nechtěla? Jediné co se změnilo je to, že se opět přešlo na static camkey(uvidíme na jak dlouho) . Jak už se psalo výše.

HD BOX FS 9105+ (E2-PKT Hyperion 4.5) , parabola Maximum E85 Fe Multifocus (28,2°E; 23,5°E; 19,2°E; 13,0°E)
uživatel
wladys
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 3 332
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Travel XP na Topfield SBI-2050

k čemu je Skylinku jakékoli nejvyšší zabezpečení na shit programy, když si za 3 dolary nasdílíte Freesat complet

1+13+19+23+28
uživatel
keff
Registrace: 6/2010
Příspěvků: 1 264
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra