Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CAM Modul pro Skylink

Ahoj všem..
Prosím Vás,mám novou TV s DVB-S tunerem a kartu Skylink ICE s předčíslim 101xxx.. Jelikož Skylink děla,jak děla,chtěl bych se zeptat,jaký CAM modul zakoupit,aby mi pak fungoval i na systému IRDETO..
Vím,že je o tom psáno mraky,ale začínam v tom mít chaos.Někde se píše,že nové SMIT s SKylink READY nebude fungovat ICE,jinde že jo ,i s IRD kartami..Nechci kupovat modul ted a pak zase za rok..
Děkuji moc za rady..
uživatel
bagr3210
Registrace: 2/2012
Příspěvků: 55
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

CAM Neotion IRDETO CI+ Skylink Ready Dual. Mám a spokojnosť, funguje s ICE bez problémov. R^

Opensat 9700 HDPVR+
uživatel
krtík
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 209
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

bagře, ICE karta Ti bude hrát v jakémkoli Irdeto modulu. Zajímalo by mě, kde se píše, že ICE karta nebude fungovat v CAM SMIT? Maximálně ve starém CRW SMITU by Ti nehrály programy, kde není připojen CAID 0D96.
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 496
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

Musíš sdělit přesný typ televize a někdo Ti snad odpoví.V TV sony KD-43XE7077 mi např. modul Smit irdeto CI+ nefunguje. Modul Neotion CI+funguje. To stejné u sat. přijímače Xtrend et 8000.
uživatel
mibo1949
Registrace: 1/2013
Příspěvků: 156
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

Kup si modul Viaccess a nějaké ICE/Irdeto tě nemusí tankovat.A ještě je tam bonus

Dreambox 920 UHD,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Samsung UE55JS8502 SUHD,Skylink Flexi 10,HBO HD,Digi2Go Sport Plus,Nvidia Shield TV 2017
uživatel
Antoš
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 2 081
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

Mockrát děkuji za odpověd všem..
Jde o TV Samsung 55MU61xx poslední numero si nepamatuji a nechce se mi ho sundávat z držáku ;-)
ANTOŠi,proč a jaky Viaccess,můžeš mi to vysvětlit?
uživatel
bagr3210
Registrace: 2/2012
Příspěvků: 55
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

bagr, v Samsung tv jde většinou tebou zminovany Smit Irdeto starsi verze AOF a novejsi WAF s posledním sw, jde v nem i Technisat Technicrypt Irdeto nebo Mascom Irdeto se samolepkou Austiasat a mel by jit i ten poslední nejnovejsi na strankach Mascom.cz.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 6 606
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

oprava: starsi verze OAF.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 6 606
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

Děkuji za vysvětlení..
uživatel
bagr3210
Registrace: 2/2012
Příspěvků: 55
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

Modul Viaccess je modul s integrovanou kartou. Více na stránkách Skylinku. Bonus raději nebudu vysvětlovat :)))

Dreambox 920 UHD,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Samsung UE55JS8502 SUHD,Skylink Flexi 10,HBO HD,Digi2Go Sport Plus,Nvidia Shield TV 2017
uživatel
Antoš
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 2 081
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

Žádný už není. Příjem programů z obou regionů, jako tomu bylo kdysi, je minulost.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 4 990
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

Jo ten skončil, ale druhý furt jede

Dreambox 920 UHD,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Samsung UE55JS8502 SUHD,Skylink Flexi 10,HBO HD,Digi2Go Sport Plus,Nvidia Shield TV 2017
uživatel
Antoš
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 2 081
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM Modul pro Skylink

Druhý jaký? Jestli souběžný dekódování dvou programů, tak to zvládne i Neotion Irdeto DUAL DECRYPT. A pokud zasílání instrukcí, že zařízení s VO i po delší době nečinnosti naskočí hned, tak to je marginální výhoda.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 4 990
Odpověď v diskusním vlákně DNES!
 

@ANTOŠ

At hledám,jak hledám na stránkach SKylinku nic o Viaccessu není..Nevylučuji,že jsem "slepej".. :-)
uživatel
bagr3210
Registrace: 2/2012
Příspěvků: 55
Odpověď v diskusním vlákně DNES!
 

RE: CAM Modul pro Skylink

Tak uz jsem to nasel,ale o bonusu tam nic nepisou..
uživatel
bagr3210
Registrace: 2/2012
Příspěvků: 55
Odpověď v diskusním vlákně DNES!
 

Dekódovanie viacerých programov.

Dobrý deň všetkým. Mám Vu+SOLO SE V2. V integrovanej čítačke ide väčšina programov Skylink, ale neide napr. PrimaKrimi. Tak som zakúpil Neotion IRDETO CI+ Skylink Ready. Krimi síce ide, ale pri nahrávaní sa nedá sledovať, ani nahrávať iný program. V integrovanej čítačke ide naraz nahrávať aj niekoľko programov a pritom ešte sledovať ďalší. Poradí niekto kde je problém?
uživatel
edob
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 13
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra