| 16.10.2007, 22:31.57 | |
paket polsat už nagravision 3jakto tak vypadá tak poláci už přešli na nagru 3,myslím si že bude mnohem těší ho spátky prolomit,jelikož nagra2trvala dost dlouhý čas teť postupně odpadne vše co je v nagře2 to je jenom můj názor a taky že to tak bude!že!nedělám chytrýho ale četl sem vaše příspěvky a věřím že se na mě zlobit nebudete protože mám pravdu všude na různych strankách jeto jasně potvrzené,jeto škoda ale začínám si zvikat nato že nepojede nic!polsat caid:1803(možná tak za rok bude spátky podle mého názoru.Cabo tv je už haknuté v provideru:1802že,možná že vymyslí zas nějaky způsob třeba novy satelitní přijímač ale to asi ne.slyšel sem že prý na AZBOXU jede Paket CABO jak už sem zmínil jeto pravda nebo sou na neťě jenom žvásty?kdo má zájem tak bych byl moc rád kdyby mi odepsal k mému článku děkuji za odpovědi!!!říkam toje jenom můj názor a nechci ze sebe dělat boha když nato nemám díky |
![]() tomis |
| 16.10.2007, 22:51.52 | |
RE: paket polsat už nagravision 3Presne tak-NAGRA 3 |
![]() jklajban |
| 16.10.2007, 23:06.19 | |
re:paket polsat už nagravision 3http://gsmobil.net/satelit/index.php |
![]() Babui |
| 16.10.2007, 23:06.41 | |
@tomisChytrého sice dělat nemusíš,neboť stále jedou i v nagra2,jen updatovali své karty |
![]() Prosat |
| 16.10.2007, 23:17.02 | |
RE: paket polsat už nagravision 3Tomis to pomotal všechno dohromady...jedou v N2 - rev. AC6. |
![]() drobeček |
| 17.10.2007, 00:00.08 | |
.. a co na to Azsrota jeho best suppoer team ?? ja to vidim tak ze to bude coskoro co ten Soon prepisu na Good bye ;P :))) :))) :))) |
![]() Vlado Fogo |
| 17.10.2007, 00:37.04 | |
RE: paket polsat už nagravision 3Prosím vás kde najdu to AC6 aby mě šel Polsat?Mám openbox a nevím zda Polsat tedy můžu odkódovat. |
![]() xsimir |
| 17.10.2007, 05:55.48 | |
RE: paket polsat už nagravision 3@xsimirten ac6 najdes na originalnych kartach R^ |
![]() Bruty |
| 17.10.2007, 07:34.54 | |
RE: paket polsat už nagravision 3Chapu to teda dobre, ze Polsat momentalne skoncil ??? Co to je AC6 ?? |
![]() lsz |
| 17.10.2007, 07:50.37 | |
RE: paket polsat už nagravision 3A cigi za chvíli taky i s azsrotem |
![]() Prosat |
| 17.10.2007, 07:51.37 | |
A co na to Az....Uz je to tam uz to prepsali na SOON Vlado ***** ale netusim co to znamena :) :))) ;P |
![]() Ulicnik |
| 17.10.2007, 09:06.17 | |
@Ulicniknehovor mi otec... a ked sa len trosicku zamyslis nad tym tak : cabo nagra 3 ROM 142, D+ nagra 3 ROM 152 , premiere - avizovany prechod na nagru 3. polsat prebieha vymena kariet na nagru 3 ale docasne aj upgrade starsich na ac6, digi - cochvila upgrade na ac6 .. chces povedat ze sa ten portugalan bude srat z nejakou ac 6 pre taky malinky trh ako je sc a cz ?? hmm .. jedine ze by mu za to dobre niekto zaplatil |
![]() Vlado Fogo |
| 17.10.2007, 09:34.26 | |
To:ProsatHrozně mě vytáčí ty mudrlandské řeči sebejistého vidění stylu jasnovidce apod. už skončí za chvíli a nepůjde kde na to chodíš ?Ty jsi asi spojen s mimozemštany že všechno tak dopředu vše víš ?Bylo tu spousta obdobných mudrců a skeptiků jako ty ale zatím se nic defakto z toho nepotvrdilo,spíše naopak, už pokolikáté se tu po sebemenší změně klíčů tvrdilo už je tma ,je konec ,nepůjde už dlouho a nakonec to za 2 dny šlo zase,čili nechápu jak tohle múžeš vyslovit a tvrdit.Naoř Cabo už jede v N 3 a je prolomené tak co tu panikaříte proboha. |
![]() DVB |
| 17.10.2007, 09:50.31 | |
Otecko Vlado FogoJake pakety prejdou na N3 nemusis vypisovat bylo toho o tom napsano uz hodne :))) Ohledne Digi mas pravdu, ale nenapsal jsi ji celou. Trh neni az tak malinky jak uvadis jelikoz Digi nevysila jak ty tady pises jenom v CZ (10,5) a SK (5,3), ale jeste v Maďarsku (10,1), Rumunsku (22,4), Chorvatsku (4,4), Srbsku (10,5). Cilsa v zavorkach udavaji pocet obyvatel v mil. R^ Nepisu o isle trhu v Polsku a Nemecku:))) Pokud je managment a marketing fy Opensat schopny a pokud vis tak, kazda firma je zamerena predevsim na zisk. Takze se z toho bude snazit vytriskat co nejvic. je tu realna sance, ze nejaky portugalec bude motivovany vic nez dost. Dovedes si predstavit co by udelalo s potencialnimi zakazniky, kdyz pujde Az v AC6 nebo dokonce nektery paket ktery prejde do N3? Pokud se na to podivas z ciste marketingoveho hlediska tak existuje nejaky zivotni cyklus vyrobku tzn. faze uvedeni na trh, rustu, zraleho vyrobku a upadku vyrobku. Pokud vyrobek neprojde alespon do treti faze je to pokladano jako neuspech a strata Rv Nevim kolik firma investovala do vyrobku penez, lae jejim cilem urcite bude aby se ji vratili a jeste na tom neco vydelali. Ovsem jestli to tak bude na to si musime pockat, to je to cemu se rika podnikatelske riziko :O Tak to je asi vse co bych k tomu rekl. |
![]() Ulicnik |
| 17.10.2007, 10:03.42 | |
RE: paket polsat už nagravision 3Jenže ono je za úplně stejne prachy mozne udělar VFbox nebo AKbox, který bude umět emulaci jako jediný a kryptovaně. A trumberové, co myslí, že ochčijou svět, budou zase obechcáni sami koupí si druhý přijímač. To je tak furt dokola dokolečka. A je to správně, protože peníze se od blbých mají přesouvat k chytrým, stejně jako voda neteče do kopce, tak naopak to nejde a nikdy nešlo.To není žádná investice do výrobku podle učebnic, to je jenom metoda, jak zpeněžit hack. A na tu se vztahují úplně jiná pravidal. Nebo si ještě někdo vzpomene, co je DS9? Anakonda, penta, opos, titanium, freecam a další a další? |
![]() Antonín |
| 17.10.2007, 10:09.33 | |
@ Ulicnikno zabudol si este na jednu vec .. ono ten portugalec neni jediny co si plati hackerov a ver mi pokial to niekedy vybehne na Azboxe do tyzdna to pojde na kazdej sunke, tak ako teraz, len aby sa zlikvidovala predajnost azboxu .. a vo tom to je ;) |
![]() Vlado Fogo |
| 17.10.2007, 10:26.54 | |
Vlado Fogo:))) :))) :))) :))) Je videt, ze si stale stojis za svym at je to sebevetsi blbost. Tak likviduj Az, preji ti to. :) :) :) :) |
![]() Ulicnik |
| 17.10.2007, 10:30.35 | |
RE: paket polsat už nagravision 3The Polish DTH platform Cyfrowy Polsat has announced that it is switching to Kudelski?s Nagravision 3 conditional access system. Its subscribers, currently believed to number around 1.7 million, will start to receive new cards this autumn, and the transition should be completed in 2008. |
![]() bob85 |
| 17.10.2007, 10:33.56 | |
@Ulicnikzle si to pochopil .. ja len konstatujem..BTW: uz ta bol pozriet ten portugalec .. neofic info z ich fora znie, teda on sa tak vyjadriL : ze ide kuknut tych blbcov z Tchehoslovakie co mu robia bussiness na azsroty.. Tolko blbcov udajne po kope este nevidel :))) :))) nezabudni ho pekne aj s kolegom privitat a uhostit ;P ;P |
![]() Vlado Fogo |
| 17.10.2007, 11:48.33 | |
To UlicnikV tom, že klíče na pakety jedoucí před časem jen na AZboxu jsou venku pro všechny ostatní stroje, mají opravdu zásluhu neAZboxoví hackeři, kteří nemají rádi, když někdo porušuje pravidla.A ještě než se někdo bude vyptávat, co že je to za pravidla, tak zrovna píšu, aby ten dotyčný vzpomněl na dobu před cca rokem, těsně po prázdninách. Tehdy se v jistých kruzích ustanovilo, že na levné providery se hack prostě dělat nebude, a už vůbec ne komerční... |
![]() Louskacek |
| 17.10.2007, 11:53.28 | |
Vlado FogoNemyslel jsem si ze by jsi byl nejak hodne inteligentni, ale tohle me opravdu prekvapilo. Pokud vim tak jede navstivit domu do Budapesti nejakeho Vlada znameho na forech s privlastkem K*k*t, pry mu kazi ksefty a tak mu nabidne podil na zisku, ale to on asi neprijme protoze mu chce nabidnout eura a on nezna nic jineho nez forinty ;P |
![]() Ulicnik |
| 17.10.2007, 11:54.36 | |
Vlado FogoPromin, asi jsem spletl jmeno tveho bydliste, ze je to Bukurest? ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P |
![]() Ulicnik |
| 17.10.2007, 12:04.19 | |
Vlado FogoJo a jeste jeden detail a to docela podstatny nemam doma Az no trochu smula, ale mohlo by te to zajimat. R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) Vlado Fogo Rv Rv Rv ;P ;P ;P ;P Pozdravuj portugalce :8) |
![]() Ulicnik |
| 17.10.2007, 12:29.55 | |
RE: paket polsat už nagravision 3@DVB ... to nie su mudrlantske a ani jasnovidecke reci, je to fakt. Ti co tomu trochu rozumeju a sem tam robia dump kariet nagra, mozu s vladom len suhlasitPS: to, ze tv cabo chodi v ramci sharingu este neznamena, ze je aj hacknute |
![]() feri33 |
| 17.10.2007, 12:30.57 | |
pro UlicnikaUlicnik: Jeste jednou tady budes nekoho urazet a mas okamzity odchod s bananem ! |
![]() 007 |
| 17.10.2007, 13:31.46 | |
@007...ono je to ten stary znamy centralny dovozca tychto srotov, myslim ze si mu uz viackrat daval ban a vzdy sa registroval pod inym nickom .. hold zlu burinu len tak nevykynožíš :))) :))) |
![]() Vlado Fogo |
| 17.10.2007, 13:52.09 | |
@VFMas pravdu, vyrazis je dverma a prilezou oknem a to i s tim cerepem :-))) |
![]() 007 |
| 17.10.2007, 15:21.21 | |
jabalalichahttp://www.digizone.cz/aktuality/cyfrowy-polsat-blokuje-piraty/ |
![]() assassin1 |
| 20.10.2007, 23:43.45 | |
assassin1to může....za prvé je nagra3 ok na dreamboxech v test verzi soft n3 a za druhé jde v diablu dál:-) R^ |
![]() cb21 |