| 17.10.2007, 22:10.58 | |
DIGI TV a dual přijímače.Ahoj technici DIGI TV, chci se zeptat jak se vám montuje za ty peníze dual reciever za ty provize ? Na hodinu to není co :-). Dneska jsem montoval a můj parťák první kousek u zákazníka. Práce trvala 4 hodiny s protáhnutím atd. Nemyslíte si, že by jsme si mělo něco účtovat již na víc ?! Jelikož za 1000 Kč to opravdu nejde. |
![]() JirkaP |
| 17.10.2007, 22:52.29 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.tak stávkuj,máš odbory |
![]() pierrepetr |
| 17.10.2007, 23:40.50 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.A jak k tomu má přijít chudák zákazník,který v dobré víře objedná DIGI TV s instalací a přístrojem zdarma+10m koaxu a najednou BAF...zacáluj 1000kč nebo více jenom pro to,že nějaká Firma DIGI TV nechce řádně platit montážníkům za práci?????Přestaňte pro ně všichni dělat a uvidíte co bude.Myslím,že oni dopředu věděli,že platit budou pozdě,ne-li vůbec.....Aby jste ty faktury viděli také někdy zaplacené. |
![]() Fero Ch |
| 18.10.2007, 02:36.44 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.Snad nejste popeláři,tak máte nějakou cenu na trhu práce,pokud je to málo ,tak to neberu.Pokud nemáte jinou možnost ,tak makejte a nebrečte tady a shánějte jinej job. |
![]() pierrepetr |
| 18.10.2007, 02:47.00 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.Ale zas na druhou stranu,stálý přísun práce,žádné náklady na reklamu,pohoda klídek,2000 za 8 hodin hrubého,pravda nějaké náklady,telefon,doprava 20%,pořád v klidu 1600 denně,35 000Kč měsíčně mínus soc. a nem.a daně 20 000Kč domů doneseš,to má málokdo ve fabrice.Makej,nebo běž na pracák. |
![]() pierrepetr |
| 18.10.2007, 09:19.51 | |
DIGI TV a dual přijímaček jirkovi P,ať si nestěžuje,když bude šikovnější-vydělá více. |
![]() ba193 |
| 18.10.2007, 09:47.31 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.a držet záruku 2 roky ??? to ste nazapočítali ! a kolik chudáku zákazníku ma nefunkční satelit! a přideš na misto a má to jenom rozladěné a manuál v krabici neotevřený. A každému kladeš na srdce, že je třeba číst manuál. Naladíš a za týden to se to opakuje. Ono je to i tom " chudákovi zákazníkovi "@pierrepetr k nákladúm musíš někdy připočítat deratizaci po některých .... a ještě i diazepam na uklidnení ale to jenom tak jeden názor |
![]() pepiino |
| 18.10.2007, 10:24.31 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.Kdyby to bylo opravdu málo, tak by to nikdo nedělal. Protože to někdo dělá - 250 Kč na hodinu práce pro vyučeného člověka maximálně s maturitou zase není tak málo, i když to je možná i s cestou apod., na druhé straně nechápu, co by na tom kdo čtyři hodiny dělal, to nebude průměrný čas, ale nejhorší čas montáže, a pak to není průměrně 250 Kč, ale třeba 400 Kč...Nebreč a makej. Nebo to nedělej. Tady ti určitě nepomůžeme, tady jsou většinou zákazníci a pro ty je nejvýhodnější, když budeš dělat zadax. A k tomu se tě budeme tady snažit nadehnat. |
![]() Antonín |
| 18.10.2007, 10:39.15 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.moc pěkný Antonine, a pravdivý postřeh. |
![]() pepiino |
| 18.10.2007, 10:57.34 | |
@AntonínJenomže není montáž jako montáž - prdnout single Digi vedle okna s pěti metry kabelu není práce ani na hodinu.ALE TOHLE JE TWIN LNB na DVĚ RŮZNÁ MÍSTA - A NAVÍC JSI U TOHO ANI NEBYL,TAKŽE ANI NEVÍŠ,JAK SLOŽITĚ A KOLIK METRŮ KABELŮ SE INSTALOVALO. |
![]() táhlovej |
| 18.10.2007, 11:26.52 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.táhlovej, poplet´sis nicky, nebo je JirkaP tvůj kolega? :))) :))) :))) |
![]() Roy73 |
| 18.10.2007, 11:29.21 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.Nevím a nebyl jsem tam.Nicméně na mém názoru to nemění ani popel. Komu se zdá být slovo TWIN strašná složitost, tak by se snad i měl poohlédnout po jiném džobu. Ale abys tomu rozumě dobře - což se mi zatím nezdá - kdyby někdo chtěl po mně, abych mu nainstalovat osobně já satelit, tak by to asi nezaplatil. Kamarádovi zadax, ale za peníze, to by fakt musel být balík. Takže já nikomu nevyčítám, že požaduje peníze, jenom vysvětluju ekonomické důvody, proč to asi ještě někdo dělá za stávající odměnu. (Když já jsem s tím už dávno seknul, protože ani 1000 Kč na hodinu by mne do dnešní ranní sloty nevyhnalo, když o tom tak uvažuju možná 1000 Kč na minutu jo, ale nevím nevím, až 1000 Kč za vteřinu úplně rozžhaví můj šroubovák). |
![]() Antonín |
| 18.10.2007, 14:56.39 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.Ten,kdo má za sebou stovky montáží(čímž nemyslím sebe),pochopí velice snadno větu - JENOMŽE NENÍ MONTÁŽ JAKO MONTÁŽ -.Nechte si od JirkyP(mimochodem vůbec netuším,kdo to je)vysvětlit,co všechno a jak musel instalovat a pak teprve k hodnocení situace používejte kritická slova nebo arogantní přístup (v případě některých jedinců.Tuto debatu z mé strany končím,protože ji považuji za mlácení prázdné slámy. |
![]() táhlovej |
| 18.10.2007, 18:48.27 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.Ja to robím za 600Sk! |
![]() mk5 |
| 18.10.2007, 20:01.20 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.Pánové montážníci. Všichni víme, jak to ve skutečnosti je.Standartní montáž je 3x10m koaxu a 10m tel.kabelu. Pokud jste natáhli kabelu více už to není standartní montáž a na konferenci DIGI bylo jasně řečeno, že si musí zákazník připlatit a ten to rád udělá, ale musíte mu to předem říci. Po montáži je to problém.A hlavně peníze za nadstandart zapište do inst. protokolu. Mám pod sebou 10 montážníků a pouze 2 měli problémy se stížnosmi. Já se společníkem jsme jen pro relax namontovali za rok 150 kompletů a ani jednou jsme neměli problém a lidé nám peníze cpali sami. Celkem za naší firmu máme 1500 namontovaných kompletů. Takže věřte, že vím o čem to je. Pouze je to o přístupu k zákazníkovi. Pravda semtam se nějaký vůl najde, ale to je všude v životě. Co se týče faktur, tak mám pocit, že DIGI nyní platí celkem včas. Nejsem agent DIGI jen jsem si dokázal vytvořit systém kde jsou všichni spokojeni já, montážníci,zákazníci a DIGI. Jak někdo poznamenal, nevím proč tu někdo vyplakává, že je za montáž málo peněz. Ano není to moc, ale statisticky to vždy vyjde super.Nám se oplatilo investovat do regionální reklamy a nevíme kde skočit dříve, takže komu se zdá, že je to špatný bussines nechť zavolá na Hotlinku a dá výpověď.Finito. |
![]() George |
| 18.10.2007, 20:41.51 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.co děláte za vědu z twinu,předevčírem jsem dělal octo,no osm kabelů a brečím snad,pravda trvalo to i s kávou a třemi cigáry 3hodiny a to jezdím sám. |
![]() pierrepetr |
| 18.10.2007, 20:47.37 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.Neviem o čom sa bavíte-ten kto to montuje zároveň súhlasí s odmenami a bodka. |
![]() jklajban |
| 26.10.2007, 17:07.30 | |
RE: DIGI TV a dual přijímače.Tak si nechte srát na hlavy od DIGI TV a je to .To pierrepetr:hm, to jsi dobrej! Makáš tři hodiny za 1050 Kč odečti náklady a daň a zjisti si kolik ti zbylo. Hromada firem již nechce montovat DIGI TV jelikož se to nevyplatí. Náklady na montáž konkrétně Dualu je náročná na čas a prací a za 700 čistého je to opravdu málo. Sáhněte si na srdce kolik jinak účtujete za nastevení paraboly a natáhnutí kabelu pokud neděláte DIGI TV. |
![]() JirkaP |