Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.10.2007, 11:17.40

UPC smlouva

Rad bych ukončil smlouvy s UPC. Před třemi dny jsem vyplnil ten jejich formulář s pořad se nikdo neozýva. Nemate někdo zkušenost jak dlouho jim to trva?
uživatel
sajfa
18.10.2007, 11:45.37

RE: UPC smlouva

U mě to bylo asi 5 dnů. Pak volala dívenka, že prý jsem je kontaktoval... :-)
Tak vydrž, měj pochopení, nejsi jediný.
uživatel
commar
18.10.2007, 12:32.45

UPC direct

To je pravda.Po 5 dnech jsem tam volal sám.čekal jsem asi 20 minut než mě spojili s nějakym operátorem :-( Domluvili jsme se na rodině na rok za 444Kč HBO na půl roku za 1Kč a plus na rok za 1Kč.Akorát mi domu přišel dopis dodatek ke smlouvě a tam je cena rodiny za 350Kč a o ostatnim nic.Což mi přišlo tak trochu divný.Ještě tam píšou že jim musim bejt k dispozici na telefonu. (průzkum o kvalitě direktu :-)) Tak teda nevim co to má znamenat :O
uživatel
Enriko
19.10.2007, 16:08.55

UPC

Nechci dělat reklamu konkurenční satelitní společnosti, ale z praxe vím (a to jsem měl už 2krát UPC), že současná kvbalita signálu a i cenová nabídka s ohledem na výběr různých programů není stoprocentní. Dokážu i pochopit, že množství lidí, jenž mají již UPC, tak vychvalují, že mohou koukat i na jiné ALL (FTA)programy, ale ruku na srdce. Co na Astře vlastně je zajímavé? ARD,ZDF,RTL, RTL 2, VOX, CNN, EHS a jiné? Kdo umí perfekt německy? V Digitv je výhodné, že tam naladíš 12399 a máš Nautik a pak i ostatní ALL(FTA). Když dáš nalevo ještě jednu LNB, z pohledu od LNB k parabole třeba 0,3, tak ulovíš SIRIUS a když napravo tak AMOS. Vyskoušej to, je to investice cca 900+/-kč ( dvě LNB á cca 240kč a čtyřslučovač 400kč.
uživatel
satelit