Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 TV v druhém settopboxu

Zdravím. Kamarád má O2 TV v settopboxu + sledování na dalších 4 zařízeních takže klasika 😀. Já mám jeho přihlašovací údaje,takže to sleduji v PC . Ale zajímalo by mě ,pokud bych si koupil také settopbox,jestli by mi to v něm také fungovalo,nebo ty další 4 funguji jen ,v PC,tabletu nebo mobilu ?
uživatel
taz666
Registrace: 11/2019
Příspěvků: 3
Odpověď v diskusním vlákně
 

@taz666

Registrace za účelem provokace?
uživatel
jerzy
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 1 601
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jerzy

Nechápu,to je nějaký nelegální dotaz co sem napsal ?!
uživatel
taz666
Registrace: 11/2019
Příspěvků: 3
Odpověď v diskusním vlákně
 

@taz666

Proč se nezeptáš u O2 ?
uživatel
starbaits
Registrace: 11/2016
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV v druhém settopboxu

Tady ti moc lidí neporadí. Mělo by ti to fungovat
uživatel
LionelM
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 145
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV v druhém settopboxu

Proved odhlášení na svém PC, pak se přihláš v STB a jedeš:)

On Air!
uživatel
Saxon
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 17 234
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně
 

@starbaits

Protože by asi neexistovalo tohle diskuzní fórum,kdyby se lidi ptali jen výrobců a poskytovatelů. Ale v pohodě, už to tu neřeším ,ale neboj,hledal sem to i na stránkách O2,kde jsem teda nic nenašel ,ani o tom ,že by bylo zakázané používat přihlašovací údaje kamaráda nebo člena rodiny . Ale třeba sem jen blbě koukal .
uživatel
taz666
Registrace: 11/2019
Příspěvků: 3
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV v druhém settopboxu

A jak chceš sehnat jejich settopbox bez smlouvy?
uživatel
Kombi
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 354
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV v druhém settopboxu

prodam starši ale vubec nepouživany za 400kč+poštovne
uživatel
cmelak
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 149
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV v druhém settopboxu

Kamos to mel taky tak nejak. Ale pod 1 smlouvou fungovalo O2 (samozrejme pouzival O2 sport) jen na 1 STB, zbyla prihlaseni jen na PC nebo mobil. Nejdou pry 2 STB
uživatel
jirka67
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 669
Odpověď v diskusním vlákně
 

O2 TV v druhém settopboxu (# 378)

Spekulanty nemám rád zeptej se v O2 tam Ti poradi.
uživatel
emtech
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 354
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV v druhém settopboxu

Přes IPTV mediabox či lépe Android (box nebo TV) to taky funguje. Tam se to chová jako mobilní zařízení, tudíž bez problémů.
uživatel
Warpik
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 351
Odpověď v diskusním vlákně
 

@emtech

Tak tu nelez
uživatel
LionelM
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 145
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jirka67

Přesně tak mě to řekli v prodejně.Sport pack pouze jeden box.Už to, že to jede zároven v jeden okamžik i na tabletu,mobilu,PC je prozatím jejich chyba od spuštění tohoto balíku.Bavím se pouze o sport packu za 199,- ;) Další raději bez komentáře.
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 735
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Kombi

Někdy v srpnu 18 jsem zašel dp první prodejny o2 a koupil za pět minut nový box tehdy za 1999,-.Jaká je praxe nyní nevím.Ale je asi o pár stovek dražší. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 735
Odpověď v diskusním vlákně
 

@hobo

2352 kc dneska. A proc by jako clovek musel kupivat STB jen se smlouvou? Dobra blbost. Normalne si ho kpupite jak rohliky v Tescu.
uživatel
MejzlikM
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 24
Odpověď v diskusním vlákně
 

@MejzlikM

No jistě já byl opravdu během pěti minut venku z krámu. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 735
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV v druhém settopboxu

Já ho koupil přes bazoš se zárukou na 2 roky za 1100 :)
uživatel
William cz
Registrace: 10/2016
Příspěvků: 2 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

@William cz

Ja ho koupil za 352 kc
uživatel
MejzlikM
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 24
Odpověď v diskusním vlákně
 

@taz666

Nevím, druhý STB už by se asi identifikoval jako STB na druhé televizi. To je, že by si musel připlatit 99,-korun za službu Multi k základnímu balíčku. Ale možná se pletu. A třeba to jde i bez. I když po zapojení STB přes Wi-Fi...Taky by mě to celkem zajímalo. :))

Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,Skylink,Parabola Multibeam T85,Vantage 8000,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB
uživatel
lipagamb
Registrace: 8/2006
Příspěvků: 185
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra