![]() |
|
Tesla TEH-500Chci se zeptat jesli někdo vlastní tento prijimac.Je to podobny co nabízí Skylink,ale akorát tady je navíc pozemak DVB-T2.Jedna se mi o to,pouzivam Skylink live,ale musim stále prepinat programy pomoci myse z pocitace.Chtel bych to pomoci dálkového ovladace klasicky,jako když prepinam u DVB-T2 treba.Me to zkratka nejde.Tak nevim jak to udelat nebo to nejde.Treba jsem zkousel Lepsi tv a tam to jde pomoci DO v pohode. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
@Sancamožno keby si použil Vyhledávání tu na stránke tak dostaneš kopec odpovedíVýsledky vyhledávání: hledaný text: Tesla TEH-500 počet: 459 oblast hledávání: diskuse, rozšířené, témata VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
@SancaPřístroj mám, používám hlavně aplikaci Tipsport a O2, kvůli přepínání programů, jsem si koupil klávesnici Tesla. |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
@DaruTakze i na O2 to taky nejde,tak to je traparna.Prosim posli mi odkaz na tu klavesnici.Tak Skylink live asi nic. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
@SancaAplikace v GooglePlay jsou dělané většinou pro mobily a tak klávesnice nebo myš je většinou nutná |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@SancaA proc jsi nenainstalujes tu apku, co jsem ti poslal?Vzdyt ta je delana pro dalkove ovladani a bez problemu jede. Asi jsem ti nepribalil zlati podnos |
krteczek
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
Skylink live neverejna pro dalkove ovladanihttp://leteckaposta.cz/407757745 |
krteczek
![]() |
|
@krteczekTo je naprostá bomba! Ověřeno. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 870 |
![]() |
|
@krteczekDá sa na tom nastaviť kvalitu obrazu. Lebo na tejto verzii je obraz katastrofálny. Na mobilnej verzii obraz ostrý,T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 577 |
![]() |
|
@peterskurčitě, základ je pořád stejná apka |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxČo určite? Nechápem.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersknevím jak to napsat, ale určitě znamená v tomto případě ano |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxA kde sa to dá nastaviť, nikde to nevidím. Priamo v aplikácii? V Androide darmo nastavujem, nič sa nemení.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Tesla TEH-500přímo v aplikaci v nastaveních |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxNo práve, čo krteczek pridal linku, aplikáciu pre DO tak tam nevidím také nastavenie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskmoje apk vyuziva stejny srream, co apka na google play, kvalita obrazu se nastavuje automaticky podle propustnosti datove linky-rychlosti internetu. Je to oficialni apka od skylinku, jenom oni ji davaji do tych svých tesla srotov, které jedna nemenovana firma fleshuje z android boxu ze služby zapni.tv. A apka je ladena na android 7 a 8, na androidu 9 nefunguje |
krteczek
![]() |
|
@matchboxx, peterskmultimedialny boxy pripojte na net po kabli a ne přes wifi a kvalita obrazu bude ok. |
krteczek
![]() |
|
@krteczekDíky za odpoveď.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |