Quantcast

UPC DTH k prolomení systému CryptoWorks

| redakce | tisk

V posledním období se objevily ojedinělé případy pirátství, které se týkaly systému sdíleného přístupu Cryptoworks, používaného jak společností UPC DTH S.à.rl, tak i dalšími operátory v Evropě na kódování svého obsahu.

UPC DTH pracuje se svým partnerem pro CW systém - společností Irdeto, což je globální společnost se zaměřením na bezpečnostní software a technologie pro média, na vývoji rychlého a trvalého řešení tohoto problému.

Společnost UPC DTH jasně deklaruje, že bere toto protiprávní jednání velmi vážně a udělá vše pro to, aby byla tato nekalá činnost zastavena. UPC DTH ve spolupráci se svými dodavateli v oblasti podmíněného přístupu, jakož i s místními úřady, podnikne v nejbližší době razantní kroky k tomu, aby námi distribuované programy zůstaly zabezpečeny. Kdokoliv vyvíjí takovouto nekalou činnost, může být předmětem občanskoprávní nebo trestněprávní žaloby a kdokoli by chtěl touto cestou využít tuto neoprávněnou výhodu, může být nejen předmětem právního řízení, ale zcela jistě i postižen ztrátou takto nabyté služby. UPC Direct zůstane i nadále bezpečnou službou poskytovanou pouze loajálním platícím zákazníkům.

zdroj: UPC DTH





Reklama




Vybrané články