Quantcast

Homecast HS 3200CIIR - nový přijímač s dekodérem Irdeto

| redakce | tisk

Homcast HS 3200CIIR je dalším set top boxem s certifikovaným dekodérem Irdeto pro příjem satelitních platforem Skylink a CS Link . Přístroj má jeden CI slot pro vložení takřka libovolného modulu. Od společnosti Skylink má certifikaci Skylink READY.

Přijímač umožňuje uložit do paměti až 6000 kanálů pro televizní a rozhlasové programy. K dispozici má hlavní seznam programů a osm seznamů oblíbených stanic. Vše lze individuálně upravovat.

Homecast HS 3200CIIR - nový přijímač s dekodérem Irdeto
▲ Homecast HS 3200CIIR - nový přijímač s dekodérem Irdeto

"Podle dostupných informací je Irdeto pro Skylink i CSLink shodné - přijímač dávno dostal Irdeto approval sheet při vývoji pro Skylink. Nevím za jak dlouho mu udělí protokol "CSLink ready" , ale přijímač splňuje 100% požadavků na certifikaci, viz. Approval sheet. Co mě napadá je, že asi dojde k úpravě sw, konkrétně "klíče" pro zprávy od operátora a jinak poskládaná programová skladba (s Primou HD a Minimaxem). Přijímač byl do CS Linku odeslaný na testy, ale CSLink zatím neodpověděl, ani nezačal prodávat Irdeto karty, potřebné k provozu tohoto přijímače," uvedl webu parabola.cz k možnosti příjmu služeb Skylink a CS Link v systému Irdeto Daniel Sládek ze společnosti Allcom.

Přístroj je možné pořídit na stránkách www.allcom.cz.





Reklama




Vybrané články